Bataka Cumhuriyeti'nde Bir Maç / Zahide UÇAR

Bataka Cumhuriyeti'nde Bir Maç / Zahide UÇAR

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzt Nis 02, 2012 11:40

Bataka Cumhuriyeti'nde Bir Maç

Zalim Zühtü'den bir maç yorumu.

Yer: Potamya Stadı

Oyuncular sahada yerini aldı.

Recep koşuyor koşuyor… Üzerinde BOP yazan topu fırlattı… Kemal koşuyor, koşuyor. Top Kemal’in ayağında. O da ne? Kemal topu kendi kalesine atıyor. İsa sahaya fırladı, Kemal’i itiyor. Hakem Ricciardone maçı durdurdu. İsa’ya bir maç oynamama cezası geldi. Aynı hatayı bir daha yaparsa silivri kartı gösterilecek.

Ponpon kızlardan Leyla, Sabayat, Ayna(çal çal oyna) Amerikan dansı yapıyor. O da ne!!. Leyla’nın ayağı takıldı, düşüyor. Çok kötü bir şekilde düştü. İç çamaşırı görünüyor. Oooo, Leyla’nın annesi Daniela sahaya indi. Kızına şefkat gösteriyor.

Tribünden yuh sesleri… Kendi takımı olmadığı halde “Türk’ü Kırım” devletinden maçı izlemeye gelen seyirciler yuh çekiyor.

Recep koşuyor, koşuyor… Top yedek oyuncu Devlet’in ayağında... Topu incitmeden ayağında tutuyor. O da ne? Devlet Recep’e pas atıyor. Tribünlerden Türkü Kırım seyircileri ayağa fırladı, sahaya ayva fırlatıyor. Polisler tribünleri uyarıyor. Polis ponpon kız Sabayat’ın ayağına bastı. Sabayat polise tokadı yapıştırdı. Polis yanağını tutuyor.

Muharrem koşuyor, Recep’e çalım attı. Recep çok kızdı. Muharrem’i hakeme şikayet ediyor.

Ahmet koşuyor, topu almaya çalışıyor. Hilari saha kenarından Ahmet’e “çak” yapıp moral veriyor.

Maç arası…

2. Yarı başlıyor…

Oyuncular sahada yok, ıslık sesleri…

Garip bir durum var. Oyuncuların soyunma odalarına gidiyoruz. Oyuncular yumruklaşıyor. Fitnetullah örgütü oyuncuların soyunma odalarına sızmış. Gizli kamera aranıyor.

Kemal Recep’e kızıyor. Recep “bana ne kızıyorsun, ben de mağdurum, benim de donumu, aman şey, kirli çamaşırlarımı çekmişler” diye bağırıyor.

Sahaya deniz fenerleri fırlatıldı. Fenerler içeri nasıl girdi kimse bilmiyor.

Hakem Ricki maçı iptal etti. Maç ileri bir tarihe ertelendi.

Maçın tekrarı “Esad’a Birütüs Kıyağı” sahasında yapılacak…

Zahide UÇAR, 1 Nisan 2012
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

cron

x