Batının Davuluna Oynamak!
İngiliz Times gazetesi yazıyor, Amerikan Washington Post yazıyor, yedi düvel yazıyor da yazıyor:
‘HADİ TÜRKİYE! ASLAN KAPLANSIN! BİZİM BÖLGEDEKİ JANDARMAMIZSIN! YÜZLERCE YILLIK AKRABALARINA SAVAŞ AÇ.. ÖL ÖLDÜR! SEN TOPRAĞIN ÜSTÜNDEKİLERİ TEMİZLERKEN BEN TOPRAĞIN ALTINDAKİ SERVETE KONAYIM!’
Bunu yüz yıl önce de planlamışlar, Kürdüyle Lazıyla, Çerkeziyle koca bir TÜRK milletinin kurduğu setle karşılaşmışlardı.
Emperyalist hedefleri gören ve her türlü imkansızlığa açlık ve yoksulluğa rağmen ÖNLEM alan bir millet heveslerini kursaklarında bırakmıştı..
O gün bugün uğraşıyorlar..
4 ülkeden koparılacak toprakla 2. İsraili kurmak için yırtınıyorlar.. Batıda kaynaklar bitti. Amerikası Avrupası borç batağında.. Bankerler kendilerine doğrudan bağlı, yeni tampon PETROL devletleri kurulmasını istiyor..
Güçlü ordusuyla Türkiye, bölgede DİRENEN ülkelerle savaşırsa, hem kendisi hem İran ve Suriye kan gölüne dönecek.. Emperyal sırtlanlar için KAOS mükemmel fırsat.
Son Altın vuruş Türkiye’yi bitirecek.. Planları bu..
Kuzey Afrika’dan Pakistan’a uzanan ikinci bir YEŞİL (SÜNNİ) KUŞAK projesi İHVAN önderliğinde adım adım uygulanırken, emperyalizm kucağında Şİİ KARŞI KUTUP yaratma faaliyeti de hızlandı…
Türkiye başta olmak üzere, Şİİ grupların da içten bölünerek antiemperyalist görünümde batı yanlısı faaliyete girişmesi planı yürürlükte..
ABD bu yolla direnen Suriye ve İran’da taraftar toplamayı ve Truva atı olarak da Türkiye’de oluşturulacak Şİİ/Alevi grupları kullanmayı planlıyor..
Türkiye yönetimi, 2011’de İsrail’le ticaret hacmini yüzde 30’lara çıkarıyor.. Washington’da Erbil’de Telaviv’de Ankara’da yakın temasa giriyor, tüm savunmasının kilit noktalarını İsrail/Washington’a teslim ediyor..
Türkiye katliam planları ortasında, üzerinde deli gömleği, Batının davuluna horon tepiyor…
Biz bunları söyledikçe BİRİLERİ çok mutsuz oluyor.. Bize ajanlık yakıştırması yapanlar ve onların arkasındaki zevat dişlerini sıkıyor!
Oyunları açıklamak ‘oyunu bozmak’ demek.. Kusura bakmasınlar.. Kendi ülkesi tarafındaki gazeteci bunu yapar!
Bir yerlerden emir alanlar, bağırıp çığıran, kışkırtıcılık yapanlar…
Sokaklara bilinçsiz ve örgütsüz dökülenler düşmanın ekmeğine yağ sürerler.. KURTULUŞ zamanı yurdun dört bir yanında ve halkın kalbinde taht kurmuştu, sessiz sedasız mahallelerde köylerde ilçelerde biraraya gelenler!
Banu AVAR, 31 Ocak 2012
banuavar@superonline.com