Beni Ne Hakla Banlarsınız

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Beni Ne Hakla Banlarsınız

İletigönderen sevgi54 » Cum Ara 31, 2010 1:05

Genelkurmay hakkında suç duyurusu düzenleeyenlerin açtığı websitesi hackleyenlerin sitesini yayınladım diye beni attınız.
Siz kime hizmet ediyorsunuz?

bENİ NASIL BANLARSINIZ? SİZ GERÇEKTEN ATATÜRKÇÜ OLAMASSINIZ!!!!SİZ ÇAPULCUSUNUZ!!!SİZ SOROS'UN ÇOCUĞUSUNUZ.
SİZ PKK'YA HİZMET EDİYORSUNUZ.
BİRAZDAN SİTENİZİ GEÇİCİ OLARAK SERVİS SIŞI BIRAKACAĞIZ!!!!Şaka değil
Kullanıcı küçük betizi
sevgi54
Üye
Üye

İletiler: 1

Re: BENİ NE HAKLA BANLARSINIZ

İletigönderen Ram » Cum Ara 31, 2010 1:12

1) Kuşkulu ilişim göndermeyin, silinir.

2) Aynı IP adresiyle giriş yapmış ve farklı üyeliklerle açmış olduğunuz konuya ileti gönderdiniz. Sizinle birlikte aynısını yapan diğer kişi de yasaklanmıştır.

3) İnsanları yemlemeye kalkan düşman ahmaklardan olabilirsiniz; bizim endişemiz budur. Değilseniz alınmanıza gerek yoktur, bizim açımızdan bir sorun da yoktur.

4) Bu ilk ve son yanıttır; hakaretleriniz, küfürleriniz ve tehditleriniz buradaki üyeliğinize engeldir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen beni-banlamayın » Cum Ara 31, 2010 1:23

O gün hiç yorum yapılmamıştı ben de başka kullanıcılar oluşturarak yorum yaparsak diğer kullanıcılar da yorum yapar diye düşündüm..
Düşman olsam burda işim ne...Şimdi bana o siteyi yayınlamak için fırsta verirseniz sevinirim. Kötü günler geçirdiğimiz şu zamanda insanların güzel haberlere ihtiyacı var. Ve bu hacklenme haberi insanlırımızı sevindirecektir.
Kullanıcı küçük betizi
beni-banlamayın
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Cum Ara 31, 2010 1:26

beni-banlamayın yazdı:O gün hiç yorum yapılmamıştı ben de başka kullanıcılar oluşturarak yorum yaparsak diğer kullanıcılar da yorum yapar diye düşündüm..
Düşman olsam burda işim ne...Şimdi bana o siteyi yayınlamak için fırsta verirseniz sevinirim. Kötü günler geçirdiğimiz şu zamanda insanların güzel haberlere ihtiyacı var. Ve bu hacklenme haberi insanlırımızı sevindirecektir.

İlişim vermeyin, ilgili sitenin haklandığına dair resminiz varsa onu yayımlayabilirsiniz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen beni-banlamayın » Cum Ara 31, 2010 1:30

KAFANIZDA ŞÖYLE BİR ÖN YARGI VAR. KEMALİSTLER SİTE HACKLEYEMEZ. HACKER OLAMAZ. BUNUN NEDENİ NE? BUNUN BİR OYUN OLDUĞUNU KAFANIZA KİM SOKUYOR ANLAMIYORUM...
Kullanıcı küçük betizi
beni-banlamayın
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen Ram » Cum Ara 31, 2010 1:34

beni-banlamayın yazdı:KAFANIZDA ŞÖYLE BİR ÖN YARGI VAR. KEMALİSTLER SİTE HACKLEYEMEZ. HACKER OLAMAZ. BUNUN NEDENİ NE? BUNUN BİR OYUN OLDUĞUNU KİM SOKUYOR ANLAMIYORUM...

Kemalistlerin ne yapabileceklerinden söz etmiyoruz, ne olamayacaklarından söz ediyoruz. Kemalistler ne olamaz¿? Kemalistler ahmak olamaz, bu koşullarda böyle bir hakları yoktur.

Dolayısıyla, bir başarınız varsa kolaylıkla bunu resimle belirtebilirsiniz.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Re: Beni Ne Hakla Banlarsınız

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 31, 2010 2:44

Bir daha gelecek olursan bilgin olsun; tamamı büyük harflerden oluşan iletiler, konu başlıkları dahil, forum kurallarına aykırıdır. Ayrıca gereksiz vurgulardan (örneğin kocaman puntolar) da kaçınmalısın.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x