Habip Hamza Erdem yazdı:Yazım üzerine tartıșmaları ilgiyle izliyorum. Ne var ki, çoğu kez ne yorumlara ve ne yanlıș anlașılmalara yanıt vermek olanağı bulamıyorum. Öncelikle beni bir tek yazıyla yargılamayı düșünenlere önceki yazılarımı öneriyorum hep. Yazılarım arasında bir çelișki var mı yok mu, önemli olan budur. Ben ‘dün dündür bugün bugündür’ diyenlerden değilim. ‘Yasatanımazlık’ biçiminde anlașılan açıklamalar için ise birkaç yazımı, o arada ‘Meclisin Meșruiyeti’, ‘Demokrasinin Sonu’, ‘Sivil Anayasa’ gibi yazılarımın okunmasını önerebilirim ancak.
Yargıtay Bașsavcılığı’nın ünlü ‘kapatma davası’nı açtığı günlerde ilișikteki yazıyı yazmıșım.
Eh eleștiri olacaksa buna olsun. Neden ‘Alaca Karanlığın Fașizmi’ bitmek yerine artarak sürmekte imiș? Ve ‘asıl yasatanımazlar’ bunlar değil de ben miymișim?
Ve yazılarımı tarıșmaya değer bulan arkadașlarıma içten selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum..
sizi yargilamiyorum fakat fikirlerinize katilmadigimi belirttim. altini cizmek istedigim husus ise, bazi degerlerin ne olursa olsun korunmasi gerektigidir.