Var mı Bundan Ötesi ?
* Yurdumun Bursa ATATÜRK stadında, işgal altında, soykırıma uğramış bir TÜRK Devletinin bayrağı açılamıyor.ATATÜRK yerdeki yunan bayrağına bile basmazken, Azeri kardeşimin bayrağı üzerinde "WC" yazan kutularda toplanıyor. Türklüğü etnik köken olarak niteleyen ve Türk Cumhuriyetlerine düşmanlığını her fırsatta açığa vuran AKP'yi oraya getiren milletim...Hala "oy veren elim kırılsaydı" demiyor musun ?
* Dağdan, ellerinde şehitlerimizin kanı ile inen 34 terörist kahraman gibi karşılanıyor. Üzerlerinde çatışmaya girdikleri kıyafetleri, ellerinde terörist başının posterleri, bayram gibi davullu zurnalı geçit yapıyor.Hala şehit haberlerine döktüğümüz göz yaşları gelmiyor mu hatırınıza ? "Yahu neler oluyor artık" diye sormuyor musunuz kendinize ?
* Ülkemin en aydın insanları sadece muhalefet ediyor diye yargılandıkları, bitmeyeceğini de herkesin bildiği siyasal davanın adı Ergenekon Terör Örgütü' de kadın çocuk demeden yıllardır Türk insanını katleden PKK terör örgütü değil mi ? Peki neden şehidim toprağımın altında, anası mezarının taşında iken teröristler pişman olmadıklarını belirttikleri halde pişmanlık yasasından yararlanarak serbest kalıyorlar ? Aramızda olmaları dokunmuyor mu kanınıza ?
Sorun bir kendinize ?
* Hala Doğu Anadolu toprağımın kendi toprağı olduğunu anayasasına yazan, hiç durmadan soykırım yalanını uluyan ama aynı zamanda Azerbaycan'da soykırım yapan, Azeri topraklarını işgal altında tutan Ermenilerle açılım yapıp kardeşi kardeşe küstüren kim ?
* Analar ağlamasın edebiyatı yaparken terörü "sıfır" dan alıp bu noktaya getiren ve anaların gözyaşlarını sel eden kim ?
* Terörist başıyla kafa kafaya verip Kürt açılımı yapan, ihanet koşusunda DTP ile yarışan, bir kıvılcım ile birlikte ülkede iç savaş çıkmasına sebep olacak kadar sinirleri geren kim ?
* Çuvala ses etmeyen, Barzani ile kucaklaşan, sözde kürdistanın alt yapısını hazırlayan BOP eşbaşkanı kim ?
* Bir sorun kendinize : Tarihin en başından beri var olan ve bundan böyle de var olacak olan yüce TÜRK milletinin onurunu iki paralık eden kim ?
---------------------------------------------------------------------------------
sitemizdeki haberlerden yorumlardan kaptığım kadarını kendi cümlelerimle bir bildiri haline getirmeye çalıştım.ve bunu dahil olduğum dernekte kabul edilirse (ki edilecekmiş) 10 Kasım'da ki düzenleyeceğimiz yürüyüşte dağıtıcaz.vatandaşın anlayabilmesi için olabildiğince basit cümleler kurdum ve yine vatandaşın bam teline basması içinde duygusal açıdan baktırmaya çalıştım.sizden ricam şudur ki "saçma sapan" olmuş diyebilecek arkadaşım bile neden öyle olduğunu ve ne yapmamız gerektiğini belirten düşüncelerini paylaşsın.tüm fikirlere, düzeltmelere, uyarılara açığım.....