Bir Şikayet

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Bir Şikayet

İletigönderen sungur » Çrş Nis 22, 2009 18:28

siteniz en sık ziyaret ettiğim site her şey için teşekkürler ancak siteye çok yavaş sayfalar açılmak bilmiyor. bilgisayarımdan mı yoksa yoğunluktan mı anlamadım. diğer siteleri gayet hızlı açıyor.
Kullanıcı küçük betizi
sungur
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen abosgal » Çrş Nis 22, 2009 18:37

bencede evet sorun nette bilgisayarda değil.birileri güncelmeydan ın duruşundan rahatsız oluyor demekki
Kullanıcı küçük betizi
abosgal
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Nis 22, 2009 19:27

Arkadaslar, duyurumuz gözden kaciyor anlasilan.
Güncel Meydan'a son yedi gündür yoğun bir şekilde saldırılmaktadır. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yapmaktadır. Pek yakında giriş, gezinme ve ileti göndeme sırasında yaşanan sorunların çözüleceğini umuyoruz. Üyelerimize duyururuz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaye » Çrş Nis 22, 2009 20:27

abosgal yazdı:birileri güncelmeydan ın duruşundan rahatsız oluyor demekki

Evet, gönül ister ki bu rahatsızlığı tüm Türk Milleti verir o birilerine..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen abosgal » Prş Nis 23, 2009 0:06

mustafa kemal ve arkadaşları bir avuç adamla bağımsızlık mücadelesine çıktı,o meydanlardaki, cumhuriyet mitinglerindeki ,cesur yüreklerin yeteceğine inanıyorum...çıldırsın dursun işbirlikçi hainler
Kullanıcı küçük betizi
abosgal
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen PearL-GraiN » Pzr Nis 26, 2009 5:17

şikayet olarak değilde ben hiç siteye giremiyorum sadece sabah bu saatlerde olursa site açılıyor öğlen yada akşam saatlerinde site açılmıyor bende

açılıyor gibi görünüyor çok uzun süre bekletiyor, sayfayı kapayıp yeniden deniyorum değişen birşey olmuyor.
Kullanıcı küçük betizi
PearL-GraiN
Üye
Üye

İletiler: 174

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr Nis 26, 2009 11:51

ben yarım saatte girse de bekliyorum ama umarım görevli arkadaşlar siteye yapılan saldırıların üstesinden en kısa zamada gelirler.çünkü herkes farketmiştir siteye olan katılım bu sebeple hayli düştü...
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x