Bir Siz Eksiktiniz…

Bir Siz Eksiktiniz…

İletigönderen omer_yildiz » Pzr Haz 24, 2012 10:41

Resim
Bu sitemi asıl dile getirmesi gereken bizdik sanırım…

İhanet hiyerarşik bir sırayla olanca hızıyla devam ediyor. Her kademede "Gaflet, Dalalet ve hatta Hıyanet" eşi benzeri görülmemiş bir şekilde, ön planda sergilenmekte... Daha acısı sorumluların niyetlerini açık açık belirtmekte bir sakınca görmemeleri ve onlardan nemalanan güruhun bu durumu gayet doğal görmeleri... Her gelişme sıradan, yaşanan her ihanet olağan karşılanıyor.

“Vardır bir bildikleri, daha iyisi mi var?” edasıyla “Allah diyorlar ya gerisi teferruat” diyerek hainliğe kılıf uyduruluyor.

Bize gelince;

Ülkenin, milletin milli değerlerini savunuyorsan senden aşağılık, senden dinsiz, senden öteki, senden faşist kimse yok…

Ama…

Bölücüyü el üstünde tutuyorsan, geçmişine sövüyorsan, seni sen yapan değerleri yerin dibine sokmak en büyük gayense, milletin birlik bütünlüğü gözüne batan en büyük unsursa, “Türk” kelimesini duyduğunda iliklerine kadar o nefreti hissediyorsan senden demokratiği, insan haklarına saygılısı, eşitlik sevdalısı yok demektir.

‘Fransız İhtilali’ne ortam hazırlayanlar “eşitlik, demokrasi, insan hakları ve özgürlük” kavramlarının, ülkemizde kullanıldığı ölçütlere baksalardı şüphesiz yaptıkları işten utanırlardı…

Artık bu kavramları duymak bile size zulüm vermiyor mu? “Demokrasi” dediğimde aklınıza ilk gelen kavramları bir düşünün…

Hiyerarşiden bahsetmiştik; üstten ikinci sıraya bir bakalım:

SODEP'in düzenlediği 'İlk Adım' sempozyumunda konuşan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "ılımlı" mesajlar vermiş: "Yüzyıllarca birlikte yaşadığımız Ermenilerin yerlerini yurtlarını terk etmeye zorlanmaları gerçekten üzerinde durulması gereken bir husustur” (http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tbmm_basin_aciklamalari_sd.aciklama?p1=121350)

Uzantıyı iyi inceleyin…

Ermeni işbirlikçileri ve Ruslarla mücadele sonucunda kurulmuş, Türkiye Devleti’nin ve Türk Milletinin bağımsızlığının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin internet sayfasında ihanetin vesikası rahatlıkla görebilirsiniz…

Peki, sayın meclis başkanı… Bu, gerçekten üzerinde durulması gereken bir husus… Bu konu da hemfikiriz ama hangi açıdan bakacağız bu olaya? Siz zaten bu cümlenizle tarafınızı açık ve seçik bir biçimde ortaya koymuşsunuz?

Zaten “gerçekten üzerinde duruyorsunuz” Ermeni hainliğine rağmen, verilen diyetlerle kurulmuş bir vatanın üzerinde duruyorsunuz… Bu olayı kaşımakta ki amacınız ne?

Neyin zeminini ve bizi neye hazırlıyorsunuz? İnsanların duyduğunda infial yaratacağını düşündüğüm böylesi bir açıklama yoğun gündem arasında sıradanlaşıverip kayboldu…

Düşünüyorum da, yıllarca çocuklarımıza yanlış mı anlattık tarihimizi yoksa?

Ruslarla birlik olup, dört tarafı kuşatılan Türkiye'ye en büyük darbeyi vuran, yaşlı, çocuk, hamile, bebek ayrımı yapmadan insanımızı katleden, ordumuzu arkadan vuran çetecileri; katledip, hücreleri dahi bulunmayacak denli yok etmek varken, “savaş bitene kadar bari bizi sırtımızdan vurmasınlar” diye yerlerini değiştirme hoşgörüsü hangi devletin, milletin tarihinde var?

Sizin ve benim atalarımın demokrasi ve insan haklarından anladıkları taban tabana zıt çünkü… Siz menfaatiniz gereği herkese yaranmayı insan haklarına saygı kabul ederken ben ve benim atalarım kendisine saygı duyana hoşgörüyü insan hakları çerçevesinde kabul eder.

Tarih; gurur, şeref ve onuru da yazıyor sayfalarına; gafleti, dalaleti ve hıyaneti de…

Ömer YILDIZ, 24 Haziran 2012
http://www.facebook.com/mryldz46
http://www.facebook.com/omeryildizyazilari
Kullanıcı küçük betizi
omer_yildiz
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 91

Şu dizine dön: Ömer YILDIZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x