Bizim Ulusal Hamlemizde ajanlar da vardır; Kimler acaba?

Bizim Ulusal Hamlemizde ajanlar da vardır; Kimler acaba?

İletigönderen Erkan Güçiz » Prş Eki 22, 2015 20:09

ABDULLAH ÖCALAN:
"Kürdistan devrimine en emekçisinden, yoksulundan tutalım en zenginine kadar, yine işbirlikçisinden, ajanından tutalım en radikal direnişçisine, yurtseverine kadar herkes katılıyor. Unutmayalım ki, bizim ulusal hamlemizde ajanlar da vardır. Sadece subjektif ajanlardan bahsetmiyorum, daha çok da yaygın objektif ajanlar, lümpenler, toplumda bir türlü dikiş tutturamayan, başarısız, kendi başına bela olan birçok kesim var. Küçük burjuvalar, köylüler, çok sayıda aydın gençler, aşiretler, aile çıkarları temelinde katılanlar, macera peşinde koşanlar, aç kaldığı için katılanlar var. Yani her soydan, değişik amaçlarla hareket edenler yaygın katılmış durumdadır." - APOCU MİLİTAN KİŞİLİK

--------------------------------------------

13 Eylül 2011: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) yetkililerinin, PKK üyeleri ile Oslo'da yaptığı bir görüşmeye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı internette yayınlandı.
Yayınlanan ses kaydında Hakan Fidan, hem Öcalan’la hem PKK’lılarla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla ve "özel temsilcisi" sıfatıyla görüştüğünü ifade ediyor.
Ses kaydı saat 09.37'de PKK'ya yakınlığı ile bilinen Dicle Haber Ajansı'nın sitesinden yayınlandı. Haber ve ses kaydı "Görüşmelerin iç yüzü Erdoğan'ı yakacak" başlığı ile verildi.
İnternete sızan ses kaydının MİT Müsteşarı Hakan Fidan, MİT Müsteşar yardımcısı Afet Güneş, KCK üyesi Mustafa Karasu, PKK üyesi Sabri Ok, Kongra-Gel Başkan Yardımcısı Zübeyir Aydar ve koordinatör ülke temsilcileri arasında geçtiği iddia edildi.

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87%C3%B6z%C3%BCm_s%C3%BCreci#2009

HAKAN FİDAN:
"Tabi. Şöyle ifade edeyim benim o zaman notlarım vardı şimdi yanımda değil. Ama ana başlıkları aklımda. Benim açıkçası yıllardır okuduğum Kürt sorununun nereden kaynaklandığı ne boyutlara geldiği siyasallaşma süreci örgütleşme süreci sürekli takip ettiğim konular.

Yani sayın Öcalan’la ilgili açık kaynaklara çıkan ve bizdeki olan bütün bilgiler malumunuz. Ama tabi orada bire bir belli konuları tartışmak farklı oluyor. Hapishanede geçen on senenin ve okumanın verdiği çok ciddi bir transforme edici gücü var. Zihinsel manada çözümleme manasında onu görüyorsunuz.
Ve tabi yıllar boyu belli olayları yaşamış belli noktalara gelmiş belli dersleri çıkarmış.
Şimdi bulunduğu yerden çok daha sağlıklı çok daha objektif çok daha nesnel var olan sıcak şartlardan etkilenmeyen çözümlemelere ulaşıyor.
Bunu sürekli satır aralarında felsefi olarak görmek beni memnun etti. En azından orada geçen süre gerçekten verimli bir süre olmuş.

Bu noktada şunu da yakından takip etmeye çalıştık belli düşünce dönüşümleri zihinsel atlamaların hangi noktadan nereye geldiğini görmek de şahsen benim düşünce olarak bulunduğum yer açısından önemliydi.

ÇÜNKÜ GÖRÜYORSUNUZ Kİ YÜZDE DOKSAN, DOKSAN BEŞ GELEN BÜTÜN KONULARDA BİRLEŞEN BİR GENEL ÇİZGİYE GELİNDİ. AMA ORADA OLUMLU BİR HAVA VAR. KENDİ DÜNYASINDA BÖYLE BİR PSİKOLOJİ İÇERİSİNDE.
FAKAT ONA ŞUNU SÖYLEDİK BİZ TÜRKİYE DEKİ SİYASİ REJİMİ VE ŞARTLARI DİKKATE ALDIĞIMIZ ZAMAN ŞU AN HİÇ KİMSENİN ÖZELLİKLE SAYIN BAŞBAKANIN ÇIKIP BÖYLE BİR ŞEYİ İFADE ETME ŞANSI YOK.

AMA ŞUNU HERKES BİLİR BURADA OLUMLU BİR ŞEY VARSA SİZİN KATKINIZ OLMADAN OLUMLU HALE GELMEYECEĞİNİ BİZ HEPİMİZ BİLİYORUZ.
BU BİLİNEN BİR GERÇEK BUNUN ÜZERİNDE KONUŞTUK.
SONUÇ OLARAK BÜTÜN TÜRKİYE’NİN YÖNETİMİNDEN SORUMLU BİR DEVLET ADAMI SİYASETÇİ KİMLİĞİYLE BERABER O DA GELİYOR BU PSİKOLOJİNİN ALGILANMASINDA VE BU DEĞERİ KULLANMAKTA FAYDA VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BEN KENDİSİNE TÜM ÇIPLAKLIĞIYLA ANLATTIM.

İMRALI’DAKİ ÇÖZÜM İRADESİNİ OLAYA İYİ NİYETLE YAKLAŞIM SAYIN ÖCALAN’IN YILLAR İÇERİSİNDEKİ OLUŞTURDUĞU DÜŞÜNSEL EVRİMİ ULAŞTIĞI SONUÇLARI ULAŞTIĞI SONUÇLARIN BÖLGEYE YÖNELİK VİZYONUNUN ÜLKEYE YÖNELİK VİZYONUNUN YÜZDE DOKSAN, DOKSAN BEŞ ORANINDA KENDİ ÇİZDİĞİ VİZYONLA NASIL ÖRTÜŞTÜĞÜNÜ DE ANLATTIM.

Bu benim kendi gözlemim entellektüel analitik yaptığım şey. Çünkü ben herkesin söylediğini doğru varsaymak zorundayım. Niyet okumasına gidemem. Bu şartlardan dolayı bunu söyledi bu şartlardan dolayı bunu söyledi diyemem. Ama bütün çıplaklığıyla anlattım. Tabii yazık olan ne oluyor şimdi bu irade ve düşünsel hava varken modalitede ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bunun bir özel benzerini biz Amerika’yla İran arasındaki nükleer kriz var biliyorsunuz. İşte burada İran tabi bize güveniyor. Amerika da bir ölçüde güveniyor. Her iki taraf da biz nükleer değişime hazırız diyor. Fakat modalitede hiç kimse harekete geçemiyor. İran’la en yüksek düzeyde konuşuyoruz biz hazırız diyor. Amerikalılarla en yüksek düzeyde konuşuyoruz biz hazırız diyor. Hadi gelin değişin dediğimiz zaman o diyor ki işte o toprak da olsun bu toprak da olsun modaliteyi bir şeye getiremiyoruz."

https://www.youtube.com/watch?v=5ZMXMLsF5eg
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 421

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x