Bombacıya milletvekili avukat!

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Bombacıya milletvekili avukat!

İletigönderen Ram » Pzt Oca 14, 2008 14:18

PKK’yı kediye benzeten Ayna, “Siz operasyon, operasyon derseniz bir kedinin kuyruğuna ne zamana kadar basarsınız?” dedi.

DTP’li milletvekili Ayna bombacıyı savundu

DTP Genel Başkan Yardımcısı Emine Ayna, Diyarbakır’daki saldırı ile ilgili konuşurken “Ben o patlamada iki kez ağladım. Biri patlamayı duyduğum zaman, diğeri de o bombayı patlatan bombacı Erdal Polat’ın ifadesini basından okuduğum zaman” dedi. Ardından PKK’yı kediye benzeten Ayna, şöyle devam etti: “Siz ’operasyon, operasyon’derseniz. Bir kedinin kuyruğuna ne zamana kadar basarsınız? 23 yaşında bir genç ağlayarak ifade veriyor, nasıl yaptığını anlatıyor. ’Askerleri hedef aldım’diyor. ’Ben bu gençlerin bu çocukların ölmesini istemezdim’ diyor. 23 yaşında bir çocuk. Bunun sorumlusu onu böyle şeylere zorlayan AKP’nin ta kendisidir.
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Efe » Pzt Oca 14, 2008 19:07

Bu yorumda Talabaninin kedi bile teslim etmem sözleriyle uyuşuyor galiba, kendinizi ele veriyosunuz sayın! vekil :)

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 10 konuk

x