Devlet kurumlarına sızan,sahip oldukları ekonomik kaynakları katlayarak arttıran bu gurubun ülke üzerindeki oyunları bitmek bilmiyor.Yaptıkları belgelerle sabit bu gurubun adamları silahlı kuvvetlerimizin hassasiyetleri sayesinde kulaklarından tutulup tek tek ihraç edilmesine rağmen,başka bir güvenlik kurumumuzda bunların süratle çoğalarak;ülke içerisinde alternatif bir silahlı kuvvetler oluşturma operasyonunu hala sürdürüyorlar.
Özellikle istihbarat birimlerinde yığılmış bu adamlar,artık abd ile çok içli dışlı olmuş bir durumda;onların emellerine hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar.Bu da yetmemiş,internet sitelerine tamamen hakim olmuş durumdalar.Her sitede yüzlerce adamları;kendilerinden beklenilen her türlü uyutma,uyuşturma,beyin yıkama ve propaganda faaliyetlerine tüm hızlarıyla devam ediyorlar.Gırtlaklarına kadar pisliğe bulaşmış bu adamlar,şantaj,gözdağı ne kadar pislik varsa hepsinin içerisinde.Bu da yetmiyor,üniversitelerde muazzam bir kadrolaşma.Hangi iktidar gelirse gelsin bunlara dokunamıyor.
Bunların görünen yüzü olan basın ve yayın organları,gayet sakin suya sabuna dokunmayan yayınlar yaparken,asıl çalışmaları;eğitim öğretim,istihbarat,ekonomi gibi hayati önem taşıyan birimlerde yapıyorlar.Bu ağ ülkeyi pis bir örümcek ağı halinde kaplamış durumdadır.Her an kontroldan çıkarak milletin başına bela olmaya hazır potansiyel bir tehlike olarak Türk milleti'nin önünde dururken;çok insan bu olayın farkında değil.Bu gurup abd ile yüzde yüz işbirliği yaparak,içerideki hain ihanet odaklarından birisi haline gelmiştir.
Her dinci gurup gibi,bunların ne din ne diyanet ile zerre kadar alakası olmayıp;önce büyük bir ekonomik güç elde etmeye;truva atını kalenin içerisine sokmaya çalışmaktadır.Ülke içerisinde faaliyet gösteren yıkıcı dini örgütlerin içerisinde,en derinden çalışan,en tehlikeli gurup budur!
Bunu tüm cumhuriyet savcıları,devletin istihbarat birimleri,Türk silahlı kuvvetleri;hepsi biliyor.Ama siyasi iktidarlar tarafından kollanıyor ve koruma altında tutuluyorlar.Hele bir de milliyetçi hatta ve hatta ülkücü geçinmeleri yok mu?Tam bir yalancılık ve sahtekarlık.
Milli bir iktidarda,bu maşaların artık tasfiye edilmesi gerekiyor.Neyle geçinirlerse geçinsinler,nasıl yaşarlarsa yaşasınlar.Bunlara hiç acımadan bunların alayını devlet kurumlarından temizlemek gerekir.Hiçbir devlet yoktur ki,kendisini arkadan hançerleyen bu tür insanlara kucak açsın,iş versin,beslesin.Bunlar sayesinde bu devletin artık gizlilik diye bir olayı kalmamıştır.He rtürlü bilgi,belge anında dışarıya ulaştırılmaktadır.Milyonlarca gencin beyni beş para etmez bir kardinal tarafından yıkanmakta,çıkarları için kullanılmaktadır.Bunlara daha ne kadar müsamaha edilecek?Bu kadar büyük bir ekonomik gücü bunlar nasıl elde etti?Neden,başta ecevit olmak üzere gelen geçen tüm iktidarlar bunlara dokunamadı?Herkes rte diyor ama,bunlar ülkenin başına rte ve yandaşlarından çok daha büyük ve sinsi bir bela!
Önümüzdeki milli hükümet iktidarında,ilk tasfiye edilmesi ve darmadağın edilmesi gereken örgüt , ''FETHULLAH GÜLEN Kadrosu''dur.
Bunlar çok tehlikeli bir tırmanışta,ve artık tırpanı yeme zamanları çoktan gelip geçti.Camiayı bu sinsi tehlike karşısında uyarmayı bir zorunluk kabul ediyorum.Bunlar asla ülkücü değildir.Kendileri bunu şiddetle savunuyorlar,ama aslında ne ülkücü ne milliyetçidir bunlar.Bunlar abd hesabına çalışan,ve Türkiyede onların istediği tarzda bir sözde islam
devleti kurmaya çalışan,alçak işbirlikçi ve satılmış adamların ta kendisidir.
Bunlar dev-genç in değişik bir türüdür,ve onlardan çok daha akıllıca,sinsi ve truva atı gibi çalışıyorlar.Ben bir kaç kez yazdım bir kere daha yazıyorum.Zamanında sol ile yapılan hesaplaşma yüzünden bunlarla olan hesaplaşma ertelendi.Ama bir gün bu hesaplaşma gerçekleşecek.İşte onların maske ardındaki,pis yüzlerini o zaman göreceksiniz.
Alıntıdır