Bu konuların araştırılmasının amacı nedir

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Bu konuların araştırılmasının amacı nedir

İletigönderen GEZGİN » Pzt Oca 17, 2011 21:20

Tesadüüf eseri internette altta vereceğim bağlantıda başlığa denk geldim . Bilkent Üniversitesinin internet kütüphanesindeki alt bır katologun adı "Turkey Ethnic relations Political aspects" . Türk çeviriside sanırım Türkiyedeki etnik kökenin siyaseti gibi bişey . Bu normal birşeymi yoksa benmi çok paranoyak oldum anlayamadım .

Bağlantı

http://librarycatalog.bilkent.edu.tr/uh ... al+aspects.
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

Re: Bu konuların araştırılmasının amacı nedir

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt Oca 17, 2011 21:27

GEZGİN yazdı:Tesadüüf eseri internette altta vereceğim bağlantıda başlığa denk geldim . Bilkent Üniversitesinin internet kütüphanesindeki alt bır katologun adı "Turkey Ethnic relations Political aspects" . Türk çeviriside sanırım Türkiyedeki etnik kökenin siyaseti gibi bişey . Bu normal birşeymi yoksa benmi çok paranoyak oldum anlayamadım .

Bağlantı

http://librarycatalog.bilkent.edu.tr/uh ... al+aspects.

Emperyalistlere ve ülkemizdeki uşaklarına göre elbette gayet normal birşey sevgili Gezgin...
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen GEZGİN » Pzt Oca 17, 2011 21:45

Cok guzel acıklıyorsunu değerli yazarımız ancak bız nıye bırsey yapmıyoruz .

Nıye grup grup ayrımış farklı ısımler altında çabalıyor insanlar ?

Nıye herkes 21. yuzyılın Atatürk ünü yada önderini bekliyor ?

Madem herşey bukadar açık , tehlike bu kadar yakın niye birleşemiyoruz ?

Düşününce biz niye düşmanımızın taktıgıyle savasmıyoruz. Referandum sonucları baz alınırsa % 40 lık bır kesım kı bu kesım genel olarak ferah duzeyı yuksek bir topluluk . Egerkı elın Fransız patentlı yahudı mallarını kullanmaya ya da Amerıka patentlı bılmem nerelı mallarını kullanmaya nıye devam edıyoruz . Neden bırlesıp mıllı bır ekonomı kuramıyoruz .

Yada en ufagından dusunursek ulusal cızgıde cok saglam kaleme sahıp yazarlar mevcut. 21. YY . DA insanlar haberlerı ınternet ortamından takıp ederken nıye bırlesıpte tek bır catı altında sıstemlı bır yayın yapılamıyor.

Sizce cok mu hayalperestim ?
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen İrfan Tuna » Pzt Oca 17, 2011 21:55

Birbirimizi bilinçlendirerek, uyandırarak, örgütlenerek, emperyalist tehdidin karşısında açık tavır alan tüm milli güçleri, Atatürk gibi ortak bir çatıda birleştirerek ülkemizi bu kuşatmadan mutlaka kurtaracağız sevgili Gezgin...

BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ!
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x