Bush'dan 'Çekilin' Çağrısı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Bush'dan 'Çekilin' Çağrısı

İletigönderen Efe » Prş Şub 28, 2008 18:20

Gates, Ankara'da temaslarda bulunurken, ABD Başkanı Bush'dan gelen flaş açıklama gözleri sınır ötesine çevirdi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Bush, "Türkiye bir an önce çekilmeli zaten orada askerleri var" dedi.

Bush'un, Savunma Bakanı Gates'in Ankara'da bulunduğu sırada böyle bir açıklama yapması dikkat çekici.

Gates'in "Kısa kesin" isteğine, Genelkurmay Başkanı Büyükanıt, "Kısa süre izafi bir kavramdır. Bazen bir gün bazen bir sene olabilir. Biz 24 senedir terörle mücadele ediyoruz" yanıtını vermişti.

Gates'in Ankara'daki temasları ve aldığı yanıtların ardından Beyaz Saray'dan böyle bir açıklama gelmesi bu açıdan önemli...

Kaynak

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Türk-Kan » Prş Şub 28, 2008 18:54

Cekilmezsek ne yaparmis, onu da söylemis mi?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Şub 28, 2008 19:15

Bush'a bir paket kraker göndermek gerek, kendi kendini imha etsin ahmak.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Panzehir » Prş Şub 28, 2008 19:31

Büyükanıt'ın cevabını çok beğendim. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Azizbey » Cum Şub 29, 2008 21:41

cekilmeler yavas yavas basladı.....buyukanıt ın oyle cevap verdiigine bakmayın....bi kac gune kalmaz cekilirz......amerikanın kopegi olalı cok oldu bizim devletimizin ve kurumlarımızın.....kusura bakmasın kimse.....en kucuk ornek...genel kurmayın resmi sitesinin bile sunucusu amerikalılar dikkat edin sonu >>.us>>> diye biter.........
Kullanıcı küçük betizi
Azizbey
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen MedceziR » Cum Şub 29, 2008 22:06

Mehmet.. yazdı:Büyükanıt'ın cevabını çok beğendim. :)

Dün bende çok beğenmiştim ama bugünkü durum ortada: Fiyasko...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Nihan » Cum Şub 29, 2008 22:42

Zaten Cumhurbaşkanı türbanı onayladı Kuzey Irak'tan dönülebilir artık. Bush da çıkın dedi. Eee biz de aptalız ya. Şimdi PKK'dan içeride büyük bir terör olayı bekliyoruz bu operasyona inat ve onu sıfırlayacak. Birbirleriyle paslaşıp duruyorlar ve topu PKK'ya attılar. Onlar oyun oynarken nice kınalı kuzular araya gidiyor. Bakalım bu canların hesabını nasıl verecekler. :evil:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Azizbey » Cmt Mar 01, 2008 23:56

Azizbey yazdı:cekilmeler yavas yavas basladı.....buyukanıt ın oyle cevap verdiigine bakmayın....bi kac gune kalmaz cekilirz......amerikanın kopegi olalı cok oldu bizim devletimizin ve kurumlarımızın.....kusura bakmasın kimse.....en kucuk ornek...genel kurmayın resmi sitesinin bile sunucusu amerikalılar dikkat edin sonu >>.us>>> diye biter.........

bu yazımı bush konusmayı yaptıktan ve bu konuyu gordukten sonra yazmıstım nasıl dediigim cıktı deyilmi ...dunya boyledir.iste...kimse farkında olmaz....ama dunya illuminatilerin istedigi gibi yonetilir......
Kullanıcı küçük betizi
Azizbey
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen KÇK_KÇK » Pzr Mar 02, 2008 1:08

belliydi çünkü istihbaratı amerika veriyordu utanıyorum valla emperlist güçler
Kullanıcı küçük betizi
KÇK_KÇK
Üye
Üye

İletiler: 41