Büyükanıt: 'Kuzey Irak'a girelim'

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 14, 2007 7:38

Tsigalko kardeş.Tartışmayı uzatmak istemiyorum,netice olarak dünyaya bakış konsunda görüşlerimiz farklı olsa da memleket-millet sevgisi olan arkadaşlarımla uzun tartışmalar fark ediyorum ki bana da,arkadaşlarıma da yaraıyor.Öncelikle dünyaya bakışımızın farklı olması bizim yan yana millet ve vatan düşmanlarına karşı savaşmamıza engel değil.Bu tespiti yaptıktan sonra ben sadece yazından anladıklarımı eleştirdim diyebilirim.
Hilmi Özkök'ün yerinde başka bir genel kurmay başkanı en azından Yaşar Büyükanıt,Hüseyin Kıvrıkoğlu ve emrinde 1 sene yedek subaylık yaptığım Şener Eruygur olsaydı o zaman sen görürdün bakalım ne yapılabilir,ne yapılamaz?!
Her fırsatta demokrasinin erdemlerinden bahseden bizler bir basın toplantısında gazetecilerin oturması,kalkmasını bence kafaya takmamalı.Benim görüşüm tabi.Emin Çölaşan'ın TSK'ya saygısız hiçbir yorumunu okumadım.Ama o senin bahsettiği aağa kalkıp,el pençe divan duran gazetecilerin içindekileri pek çoğunun TSK'yı,Atatürk'ü,siyasi sistemimizi hedef alan yazılarını okudum.Bu yüzden neticeye bakalım diyorum,ayağa kalkmış,kalkmamış önemli değil bana göre.
Emin Çölaşan'ı Melih Gökçek denen seviyesiz demaogla televizyoa çıkıp tartışma programı yapması çok büyük hataydı.O çenesi düşük adamla çene yarıştıracak pek az kişi vardır ürkiye'de.Böyle adamların karşısına çıkmak için onun seviyesine inmek gerekir.Emin Çölaşan o seviyeye inmeye çalıştı ama beceremedi.Ben laya böyle bakıyorum.
Sonuç olarak senin SK düşmanı olduğunu falan ilk yazımda da düşünmedim.Sadece yazdıklarını eleştirdim.
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Tsigalko » Sal Nis 17, 2007 0:37

Çetin Taş, beni deli etme :)
Ben Özkökü savunmadım sadece söylediğim o anda Kıvrıkoğlu yada Büyükanıt olsa bile bişey yapamaz.Bende Özkökü savunmadım Özkök dan dun konuşan bir tip olduğundan ötürü Büyükanıtın konuşmasının yumuşak olduğunu belirttim.Ama bana Özkökmü Büyükanıt mı deseler Büyükanıt derim.
Çölaşan konusunda ortak noktada buluşamayacağız anlaşılan.
Neyse tartışmanın edeblisi güzeldir...
Özkök konusunda haksızım biliyorum ama kabul etmek istemiyorum :) Yanlışı savunmak deyimi benim yazımda içeriyordur.
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Çetin Taş » Sal Nis 17, 2007 7:59

Tsigalko kardeş,sakın delirme,bize lazımsın.
Bu arada alem bir arkadaşsın.
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Nis 18, 2007 19:02

Askere yetki veren yok ki gitsin Kuzey Irak'ı temizlesin gelsin... :!:

yetki vermek bi yana dursun , Askerin elindeki yetkileri kısıtladılar...

İnş. Vatanına Milletine bağlı biri gelir de şu Cumh. ...

Gereken neyse yapılır...

haber için tşk.
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk