Carlos'tan Appiah’a mesaj var:Ben geldim sen nereye?

Futbol ile ilgili hersey burada.

Carlos'tan Appiah’a mesaj var:Ben geldim sen nereye?

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 11:48

Ben geldim sen nereye?
Resim

Carlos'tan Appiah’a mesaj var !.. F.Bahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos takımdan ayrılacağı konuşulan Appiah’a bir yere gitmemesini söyledi.



Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe’yi St. Pölten maçına götüren otobüste Ganalı futbolcuya, bu sene hep beraber büyük işler yapacaklarını ve çok güzel günler yaşayacaklarını söyledi. Appiah’ın cevabı ise “Merak etme gitmiyorum, olaylar benim dışımda gelişiyor” oldu

Roberto Carlos sempatik hareketleri, devamlı gülen yüzü ile bir anda Fenerbahçe’nin en sevilen futbolcusu oldu ve iki gün içinde Sarı-Lacivertliler’in gönlünde taht kurmayı başardı. Otele ilk geldiğinde Roberto Carlos’a hayran hayran bakan futbolcular ile Brezilyalı yıldız arasında çok kısa sürede kaynaşma sağlandı. Bunda tecrübeli oyuncunun payı büyüktü. St. Pölten maçına giderken, otobüse son anda binen ve ellerini havaya kaldırarak, “Selam arkadaşlar” diyen, ardından da koltukları tek tek dolaşarak yeni takım arkadaşlarına “Çak” yapan Roberto Carlos, böylece kendisiyle sıcak ilişkilerin kurulmasının ilk harcını attı.

KANKA OLDULAR
Daha önceden tanıdığı ve takımda en iyi anlaştığı isim Stephen Appiah ise Roberto Carlos’un kankası oldu. Ganalı yıldızla devamlı şakalaşan Carlos, St. Pölten maçının otobüsünde Appiah’a transfer dedikodularını sordu. Sonra da gülerek, “Ben geldim, sen nereye gidiyorsun? Bu sene hep beraber Fenerbahçe’yi çok büyük yerlere taşıyacağız. Çok güzel günlerimiz olacak” dedi. Appiah da “Merak etme, hiçbir yere gitmiyorum. Olaylar benim dışımda gelişiyor” cevabını verdi.

HERKESİ ŞAŞIRTIYOR
Bu arada yemek zamanı arkadaşlarıyla birlikte kuyruğa giren, süper bir yıldız olmasına rağmen kimseye tepeden bakmayan, kapris yapmayan ve sıradan davranışları ile herkesi şaşırtan Roberto Carlos, Teknik Direktör Zico’dan öğrendiği kamp kurallarına harfiyen uyuyor. Boş zamanlarında otelin lobisinde oturarak takım arkadaşlarıyla şakalaşıyor, kahve içiyor, kahvaltıya da herkes gibi zamanında geliyor ve bütün oyuncularla ilişkilerini sıcak tutuyor.

Kaynak. Akşam

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22933
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x