![Resim](http://img264.imageshack.us/img264/8491/newsmansetresimt1robertuz8.jpg)
Carlos'tan Appiaha mesaj var !.. F.Bahçe'nin yıldız transferi Roberto Carlos takımdan ayrılacağı konuşulan Appiaha bir yere gitmemesini söyledi.
Brezilyalı yıldız, Fenerbahçeyi St. Pölten maçına götüren otobüste Ganalı futbolcuya, bu sene hep beraber büyük işler yapacaklarını ve çok güzel günler yaşayacaklarını söyledi. Appiahın cevabı ise Merak etme gitmiyorum, olaylar benim dışımda gelişiyor oldu
Roberto Carlos sempatik hareketleri, devamlı gülen yüzü ile bir anda Fenerbahçenin en sevilen futbolcusu oldu ve iki gün içinde Sarı-Lacivertlilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Otele ilk geldiğinde Roberto Carlosa hayran hayran bakan futbolcular ile Brezilyalı yıldız arasında çok kısa sürede kaynaşma sağlandı. Bunda tecrübeli oyuncunun payı büyüktü. St. Pölten maçına giderken, otobüse son anda binen ve ellerini havaya kaldırarak, Selam arkadaşlar diyen, ardından da koltukları tek tek dolaşarak yeni takım arkadaşlarına Çak yapan Roberto Carlos, böylece kendisiyle sıcak ilişkilerin kurulmasının ilk harcını attı.
KANKA OLDULAR
Daha önceden tanıdığı ve takımda en iyi anlaştığı isim Stephen Appiah ise Roberto Carlosun kankası oldu. Ganalı yıldızla devamlı şakalaşan Carlos, St. Pölten maçının otobüsünde Appiaha transfer dedikodularını sordu. Sonra da gülerek, Ben geldim, sen nereye gidiyorsun? Bu sene hep beraber Fenerbahçeyi çok büyük yerlere taşıyacağız. Çok güzel günlerimiz olacak dedi. Appiah da Merak etme, hiçbir yere gitmiyorum. Olaylar benim dışımda gelişiyor cevabını verdi.
HERKESİ ŞAŞIRTIYOR
Bu arada yemek zamanı arkadaşlarıyla birlikte kuyruğa giren, süper bir yıldız olmasına rağmen kimseye tepeden bakmayan, kapris yapmayan ve sıradan davranışları ile herkesi şaşırtan Roberto Carlos, Teknik Direktör Zicodan öğrendiği kamp kurallarına harfiyen uyuyor. Boş zamanlarında otelin lobisinde oturarak takım arkadaşlarıyla şakalaşıyor, kahve içiyor, kahvaltıya da herkes gibi zamanında geliyor ve bütün oyuncularla ilişkilerini sıcak tutuyor.
Kaynak. Akşam
lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22933