Çarşaflı-türbanlı lise sınavı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Çarşaflı-türbanlı lise sınavı

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 18, 2008 22:49

Çapa İlköğretim Okulu’nda açık lise sınavına türbanlı ve sarıklı öğrenciler de girdi.

İstanbul’un Fatih ilçesindeki Çapa İlköğretim Okulu’nda açık lise sınavına türbanlı ve sarıklı öğrenciler de girdi. Sınava girenlerle ilgili herhangi bir tutanak düzenlenmedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitimde Avrupa standartlarının uygulanması için pilot okul olarak seçilen Çapa İlköğretim Okulu’ndaki açık lise sınavlarına sarıklı ve türbalı öğrenciler de katıldı.

Açık lise 2. dönem sınavlarında öğrenciler, kimlik kontrolünün ardından sınava alındı. Öğrencilerle ilgili bir tutanak tutulmadığı gözlendi.

Okul müdürü ise açıklama yapmaktan kaçındı. Sınavlara kıyafet yönetmeliği aykırı girenler hakkında tutanak tutulması gerekiyor.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle okulun dış cephesine asılan dev Atatürk posterinin sınıfa yansıyan gölgesi altında türbanlı bir öğrenci sınav sorularını yanıtlarken görüntülendi.

Resim

Resim

Resim

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen AlpereN » Cum Haz 06, 2008 19:18

Aydınlık Türkiyeden aydınlık manzaralar... :evil:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Şu dizine dön: Haberler