Cemil İpekçi'den AKP resti!

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Cemil İpekçi'den AKP resti!

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Haz 25, 2008 9:52

Modacı Cemil İpekçi: Artık gücüm kalmadı. AKP kapatılırsa Hindistan'a giderim.

AKP'ye kapatma davası yüzünden işlerinin iptal olduğunu söyleyen İpekçi, "Artık gücüm kalmadı" dedi..

Modacı Cemil İpekçi, hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu. Daha öncede AKP'ye sempati duyduğunu söyleyen İpekçi, kapatma davası hakkında "Ekonomik açıdan Türkiye'ye çok zarar verir. Artık krizlerle uğraşacak gücüm kalmadı. Bütün işlerim kapatma davası yüzünden iptal oldu. AKP kapatılırsa Bodrum'a yerleşirim. Hindistan'a gider, orada yaşarım" dedi.

Sekiz yıllık sevgilisi Bekir Coşar ile ilişkisinin bitmesi hakkında yorum yapmak istemeyen İpekçi, "Evet ayrıldık. Ama Bekir iyi bir insandır. Hatta böyle bir ilişkinin arkasında duracak kadar mert biri. Bu ilişkiyi göz önünde yaşamak yürek ister" dedi.

Ayrılığın ardından kendisini kötü hissetmediğini söyleyen İpekci, "Yaz ayrılıkları çok güzel olur. Ben sürekli sevmem. Ben sevdim mi enayi gibi severim. Kışın ayrılsam bunalıma girebilirdim ama yaz olması benim için muhteşem oldu. Zaten yeni damat olduğunda basın bilmeyecek. Artık yakalanmayacağım" dedi.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen emesiz1979 » Çrş Haz 25, 2008 10:42

sevdimi enayi gibi severmiş , tayyyibi sevdiği gibi . :D

" bodruma yerleşip hindistana giderim " :shock: ne anlama geliyor, hem bodruma yerleşip hem de hindistanda yaşayacak .

bu adam-kadın aşmış kendini 8) ...
“Halkın her dediği demokrasinin gerekleri olarak kabul edilirse bu bir çoğunluk diktatörlüğü yaratabilir. Demokrasinin sınırlarını halk belirlemez, demokrasinin temel ilkeleri belirler.”
Prof. DR. AHMET TANER KIŞLALI
Kullanıcı küçük betizi
emesiz1979
Üye
Üye

İletiler: 70

İletigönderen tuba » Çrş Haz 25, 2008 11:25

Bir gün herkes AKPli olacak derlerdi de inanmazdık :kikirik:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen maydonos » Çrş Haz 25, 2008 17:01

senin gucun zaten yoktu ki.dogustan hiyarin egri bitmisti. kimle alakasi var merak ettim sirf para icin boyle konusmaz ..demek oluyor ki cok memnuniyet veren iliskileri olmali.cook cook. :kikirik: ayrica kadinlar baslarini kapatirsa meydan bunlara kalacak.dusunsenize bunlrin cazibeleri kadinlara on basar o zaman cok hakli cok o uzulmesinde kim uzulsun.ozgurlesecekler bol bol. :kikirik:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Pınar » Çrş Haz 25, 2008 17:19

:kikirik: :kikirik: töbe estağfirullah ne günlere kaldık yarabbim ....
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

Re: Cemil İpekçi'den AKP resti!

İletigönderen Ram » Çrş Haz 25, 2008 17:55

Ekonomik açıdan Türkiye'ye çok zarar verir. Artık krizlerle uğraşacak gücüm kalmadı. Bütün işlerim kapatma davası yüzünden iptal oldu.

Doğru. Anayasa Mahkemesi, senin iş verenlerinin morâlini bozdu. İş verenlerin morâli bozulunca, sana iş vermediler. Üzülme ama Cemil, beterin beteri vardır. Ya Anayasa Mahkemesi sana iş değil de başka bir şey verenlerin morâlini bozsaydı, mazallah halin nice olurdu...

AKP kapatılırsa Bodrum'a yerleşirim. Hindistan'a gider, orada yaşarım.

Ulan sen oraya gitsen, itibarlı inekler intihar eder, oynayan kobralar kendini rakıya verir. Olan yine Hint fakirlerine olur.

Evet ayrıldık. Ama Bekir iyi bir insandır. Hatta böyle bir ilişkinin arkasında duracak kadar mert biri.

Eminim sen de bu ilişkinin önünde duracak kadar mert birisindir.

Bu ilişkiyi göz önünde yaşamak yürek ister.

Bu ilişkiyi göz önüne getirmek, daha bir yürek ister.

Ben sevdim mi enayi gibi severim.

Bu şimdi, İbrahim Sadri'ye küfür gibi gelir...

Yaz ayrılıkları çok güzel olur. Ben sürekli sevmem. Kışın ayrılsam bunalıma girebilirdim ama yaz olması benim için muhteşem oldu.

E sıcak basıyordur tabi, üzülmezsin... Yani üzüntüyü hafifletir mânâsında demek istiyorum İpekçi Cemil.

Zaten yeni damat olduğunda basın bilmeyecek. Artık yakalanmayacağım.

Git Emine'ye kuma ol dürzü.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Cemil İpekçi'den AKP resti!

İletigönderen Pınar » Prş Haz 26, 2008 8:53

Ram yazdı:
Eminim sen de bu ilişkinin önünde duracak kadar mert birisindir.

:lol: zaman kötü .... .... . 8)
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen *CEY* » Prş Haz 26, 2008 20:53

Cemil'e "Hindistan'a gitsen sana taparlar" diyorum ve aşağıdaki karikatürü hediye ediyorum:

[img]http://img148.imageshack.us/img148/9528/muhafazakarecinselbk0.jpg[/img]
Karanlığın En Yoğun Olduğu Saatler Aydınlığa En Yakın Saatlerdir..
Kullanıcı küçük betizi
*CEY*
Üye
Üye

İletiler: 68

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 15 konuk

x