Ceviz Kabuğu - 11 Eylül 09 / Dinde Yeni Yorumlar

Gazeteci-yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

Ceviz Kabuğu - 11 Eylül 09 / Dinde Yeni Yorumlar

İletigönderen Ram » Cum Eyl 18, 2009 6:34

Gazeteci-Yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

DİNDE YENİ YORUMLAR

"İnanmak İçin Yeni Sebepler" adlı son kitabı ile yeni iddialara ortaya atan yazar Aydın Türkgücü canlı yayında Ceviz Kabuğu'nda bunları açıklıyor.

Konuk: Yazar - Aydın Türkgücü

Resim

İZLE

Kısım I

Kısım II

İM
guncelmeydan

• İmi (şifreyi) girerken, kopyalayapıştır yapmadan elden giriniz.
  • Görüntü, imi girdikten sonra oynamıyorsa, sayfayı yenileyiniz/tüm parçaları doğru indirdiğinizden emin olun.

GÖRÜNTÜYÜ İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Ceviz Kabuğu - 11 Eylül 09 / Açılımlar

İletigönderen soma45 » Cmt Eyl 19, 2009 1:19

sagol kardes!!!
“Milleti kurtaracak, yine milletin kendi iradesi ve azmidir. Manda kabul edilemez!”
Kullanıcı küçük betizi
soma45
Üye
Üye

İletiler: 298

Re: Ceviz Kabuğu - 11 Eylül 09 / Dinde Yeni Yorumlar

İletigönderen Eyşan » Pzt Eyl 21, 2009 10:51

teşekkürler Ram...
"Hürriyet ve İstiklâl benim karakterimdir".
Kullanıcı küçük betizi
Eyşan
Üye
Üye

İletiler: 38

İletigönderen Hayyan » Cmt Eki 03, 2009 23:29

Teşekkürler Ram emeğinize,yüreğinize sağlık.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirler kurşun geçirmez!..
V For Vendetta
Kullanıcı küçük betizi
Hayyan
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen alamancı » Pzr Eki 04, 2009 14:36

sonuna kadar izleyemedim felsefe çorbasi. belliki bir seyler okumus düsünmüs ama anlattiklari çorba mantiksal bir bütünlük yok veya varda ben anlamiyorum. sanal gerçeklikten bahsediyor. içinde yasadigimiz sanal gerçekligi yaratan bizim beynimiz. beyin günes isinlarindan bize göre anlamli görüntüler ses dalgalarindanda bize göre anlamli sesler yaratiyor. bir baykus evreni bizden bambaska algiliyor olabilir. kupkuru fiziksel seyleri algilama seklini anlami ve yorumu veren tamamen beynimiz. yok beynimiz de sanaldir paralel evrenden idare edilen bir simulasyondur diyorsa is iyice karisiyor benim kafa sulaniyor. sonra selde suçsuz insanlar ölüyor. tanrinin böyle bir adalet anlayisi olamayacagina göre ölen insanlar sanal gerçeklik olmali diyor. ne tuhaf bir mantik sanki baska ihtimaller yokmu. mesela tanri vardir ama bizim varsaydigimiz anlamda bir adalet anlayisi olmayabilir. biz kendi kendimize gelin güvey olup tanrinin bizim moral degerlerimizle yakindan ilgili oldugunu bunlara göre ödül ve ceza dagittigini varsayiyoruzdur. veya tanri hiç yoktur. veya öteki dünyadaki ilahi adalet bu dünyada olanlari dengeliyordur.
Kullanıcı küçük betizi
alamancı
Üye
Üye

İletiler: 241

İletigönderen 2006 » Pzr Eki 04, 2009 17:19

TEŞEKKÜR ediyorum
Kullanıcı küçük betizi
2006
Üye
Üye