Ceviz Kabuğu - 18 / 07 / 08 ~ Recai BİRGÜN - Nedim Gürsel

Gazeteci-yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

Ceviz Kabuğu - 18 / 07 / 08 ~ Recai BİRGÜN - Nedim Gürsel

İletigönderen Ram » Prş Tem 24, 2008 0:06

Gazeteci-Yazar Hûlki Cevizoğlu; birbirinden seçkin konuklarıyla soruyor, sorguluyor, anlatıyor...

"ECEVİT'E DARBE" ve "ALLAH'IN KIZLARI" TARTIŞMASI..

Türkiye, eski bir defteri yeniden karıştırıyor... Yakın tarihin tozlu sayfaları yeniden açılıyor...
Bülent Ecevit başkanlığındaki hükümete darbe mi yapıldı?..

Ecevit’e operasyon mu yapıldı?.. AKP’nin iktidar olması ile sonuçlanan operasyonun içinde kimler vardı?.. Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan darbenin ortağı mı idi?
Hüsamettin Özkan, kimin mesajını Başbakan Bülent Ecevit’e nasıl iletti?..

Türk siyasal tarihinin yeniden tartışmaya açılan sayfaları ve gerçekler tüm yönleriyle canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda..

AYRICA, İKİNCİ BÖLÜMDE, "ALLAH'IN KIZLARI" KİTABI İLE TARTIŞMA YARATAN YAZAR NEDİM GÜRSEL CANLI YAYINDA OLACAK.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILAN KİTAPTA NELER VAR?.. İDDİALAR NELER?.. NEDİM GÜRSEL'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR.. CANLI YAYINDA CEVİZ KABUĞU'NDA..

Konuk: DSP İzmir Milletvekili / Recai BİRGÜN, Fransa Bilimsel Araştırmalar Ulusal Merkezi Araştırma Başkanı / Nedim GÜRSEL

[img]http://img515.imageshack.us/img515/900/ckzt8.jpg[/img]

Görüntü: DivX 25.00fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 94Kbps [Stream 00]
Süre: 269 dk. 39 sn.
Boyut: 998 MB
Çözünürlük: 512x384

Şifre
guncelmeydan

GÖRÜNTÜYÜ İNDİR

İlişimler

I. BÖLÜM
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V

II. BÖLÜM
Parça I
Parça II
Parça III
Parça IV
Parça V
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen BARHANN » Prş Tem 24, 2008 0:10

teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen fatihgsen » Prş Tem 24, 2008 2:20

cok tesekkurler, mumkunse indirmeden izleyebilecek formatta da yuklermisiniz.
Kullanıcı küçük betizi
fatihgsen
Üye
Üye

İletiler: 52

İletigönderen Ram » Prş Tem 24, 2008 2:27

fatihgsen, lütfen yukarıdaki duyurumuzu dikkate alın.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen maydonos » Cum Tem 25, 2008 5:09

izlenceyi indirebilmek; bilgisayar nesli olmadigimiz icin zor geliyordu . site sayesinde bilgisayar konusunda uzman olacagim galiba(kolay olmadigini biliyorum abarttim biraz gunumuz modasi malum).ilk kez indirmeyi basardim...buyuk kolayliklar sagladiginiz icin tesekkurler.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Ceviz Kabuğu

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x