Reha Muhtar'ın yazısına katılmıyorum.
Şu an İstanbul'u almak bence belediye seçimlerindeki en önemli hedef.Bunun için de bilimsel bir çalışma yapıldı.Gündeme gelen adaylar ile ilgili uzun süreli bir araştırma çalışması yapıldı.Ve neticede sadece ve sadece Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile İstanbul'un alınabileceği görüldü.
Medya yine aynı oyunu oynuyor.Tetikçi gazetecilerden Reha Muhtar'da bir nalına,bir de mıhına vurmaya devam ediyor.Yine Baykal'ın konumunu tartışmaya açıyor.Ne demiş atalarımız,dere geçilirken at değiştirilmez.Konu Deniz Baykal'ın yerine kimin geçeceği değildir,konu AKP belasını öncelikle belediye seçimlerinde başta büyük şehirlerden silmektir.
maydonoz kardeşimin eleştirel yaklaşımına da katılmıyorum.Baykal'ı savunmak değil derdim ama her nedense dönüp dolaşıp Baykal'ı savunur konuma geliyorum.Nurettin Sözen'i harcayan Baykal değildir,Baykal o zaman Nurettin Sözen'in bulunduğu SHP'nin başkanı da değildi.Ayrıca Sözen'i harcayan medya idi.O zaman ki yegane özel kanal İNTERSTAR'da adama olmadık hakaretler ediliyordu sabah akşam.
Neyse,konuyu dağıtmaya gerek yok.Bence CHP yıllardır İstanbul için en uygun adayını belirlemiştir.Eğer Kılıçdaroğlu'da belediye başkanlığını kazanamazsa vay o İstanbulluların haline.