CHP'nin İstanbul adayı Kılıçdaroğlu

Tartışma Alanı

İletigönderen Çetin Taş » Cum Oca 23, 2009 19:52

Reha Muhtar'ın yazısına katılmıyorum.
Şu an İstanbul'u almak bence belediye seçimlerindeki en önemli hedef.Bunun için de bilimsel bir çalışma yapıldı.Gündeme gelen adaylar ile ilgili uzun süreli bir araştırma çalışması yapıldı.Ve neticede sadece ve sadece Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile İstanbul'un alınabileceği görüldü.
Medya yine aynı oyunu oynuyor.Tetikçi gazetecilerden Reha Muhtar'da bir nalına,bir de mıhına vurmaya devam ediyor.Yine Baykal'ın konumunu tartışmaya açıyor.Ne demiş atalarımız,dere geçilirken at değiştirilmez.Konu Deniz Baykal'ın yerine kimin geçeceği değildir,konu AKP belasını öncelikle belediye seçimlerinde başta büyük şehirlerden silmektir.

maydonoz kardeşimin eleştirel yaklaşımına da katılmıyorum.Baykal'ı savunmak değil derdim ama her nedense dönüp dolaşıp Baykal'ı savunur konuma geliyorum.Nurettin Sözen'i harcayan Baykal değildir,Baykal o zaman Nurettin Sözen'in bulunduğu SHP'nin başkanı da değildi.Ayrıca Sözen'i harcayan medya idi.O zaman ki yegane özel kanal İNTERSTAR'da adama olmadık hakaretler ediliyordu sabah akşam.
Neyse,konuyu dağıtmaya gerek yok.Bence CHP yıllardır İstanbul için en uygun adayını belirlemiştir.Eğer Kılıçdaroğlu'da belediye başkanlığını kazanamazsa vay o İstanbulluların haline.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 23, 2009 20:17

Çetin, Baykal'i savunmuyorum diyorsun ama her zaman savunur duruma düsüyorsun ne yazik ki. AKP belasini silecegiz derken "yagmurdan kacip doluya tutulma" riskini gözardi ediyorsun sanki. Baykal'in Istanbul icin Kemal Derwish denilen ABD ajanini anketlere sokmasi, adayligini ciddi ciddi düsünmesi konusunda bile elestirini göremedim. :roll:

Yazi tesadüfen Reha Muhtar'in, ayni konuyu isleyen bir cok gazeteci var.

Ayrica, Kemal KILICDAROGLU yolsuzluklarin üzerine giderek basarili bir muhalefet örnegi sergilerken Baykal'in "ilimli lailik" gösterisi "Carsaf Sov" konusunda da hemfikir degildik seninle. :wink:

Atalarimiz baska neler demis: Aksak keci ile yüksek yaylaya göcülmez veya zayıf ata kargalar biner.

Sadece Baykal icin degil tüm siyasi parti liderleri icin gecerli olmasi gereken: Secim kaybeden lider o koltugu bosaltmalidir!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen termO » Sal Şub 03, 2009 2:27

TürkKan sana katılıyorum.Keşke Kılıçdaroğlu aday olmasaydı da tüm gücünü Akp'lilerin yolsuzluklarına adasaydı...Tayyip'in en yakınlarından Dengir'in bile kellesini aldı.Chp'nin kurumsal olarak desteğini görebilseydi Erdoğan'ı hatta Gül'ü bile çok zor duruma düşürebilirdi.Halkın kendisine büyük bir sevgisi ve inancı vardır.Ama İstanbul'da seçilemezse bu sefer yandaş medya yaygaraya başlayacak,Kılıçdaroğlu'nun üstüne gidecektir.Ne yazık ki bu da Kılıçdaroğlu'na eksi puan olarak dönecektir.Umarım İstanbulda'da yaklaşık yüzde 50 oy alan Akp karşısında başarılı olur Kılıçdaroğlu...
Kullanıcı küçük betizi
termO
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen Panzehir » Cmt Şub 07, 2009 13:18

Tsigalko yazdı:Kılıçdaroğlu değil kim gelirse gelsin seçilemez

Bende aynen senin gibi düşünüyorum.

Bana göre Deniz efendi ( lafın gelişi ) Kılıçdaroğlu'nun partideki yükselişini durdurmak için aday gösterdi. Çok yüksek bir ihtimalle o da biliyordur İstanbul'u alamayacağını. Alırlarsa şaşırırım.

Resim

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Şub 07, 2009 13:31

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'u kazanırsa AKP biter. Umutsuzluğa yer yok. Bana göre Kılıçdaroğlu'nun küçümsenemeyecek bir şansı var. Benim çevreden edindiğim izlenim Kılıçdaroğlu kazanacak. RTE'nin telaşına bakmanız yeterli. Yalnız Baykal bir ceviz kırmazsa.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen İlteriş » Cmt Şub 07, 2009 20:12

Goreceksiniz Kilicdaroglu kazanacak!

Burada, bu konuda benimle iddiaya girmek isteyen var mi? :-)
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Ram » Cmt Şub 07, 2009 20:44

Girelim de, nesine gireceğiz Göktürk-Mehmet¿? Benim "kazanır" yâhut "kaybeder" gibi bir iddiam yok; maksat seninle iddiaya girmek. :sigara:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İlteriş » Cmt Şub 07, 2009 21:22

Valla bilmem ki :?:

Buldum!

Kaybeden armut, curuk elma, zom, kiytirik, ongorusuz, cuvallamis, dandirik, cins vs olabilirken,

kazanan ise bickin, kacin kurrasi, balli, uyanik, ayik, ileri goruslu vs olsun :-)

Yani, malum sanal alem platformu oldugumuz icin pat diye "kolasina" diyemedim, maalesef ulkeme donmeme cok var :-(

Oyle olunca da Argo Sozluklerden bikac arastirma yaptim (Yukaridaki Argo sifatlar muzakere edilebilir)

Ama eger istersen biz yine kolasina diyelim, kaybedersem sen benim yerime kendine bir kola ismarla ic, Sari cizmeli gokturkmehmet aga bir gun odesin hesabi:-)

Ama ote yandan Kilicdaroglu Istanbul'u, ben iddiayi kazanicam :twisted:
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Panzehir » Pzr Şub 08, 2009 1:39

gokturkmehmet yazdı:Goreceksiniz Kilicdaroglu kazanacak!

Bu iddaanın temeli neye dayanıyor? :) Ben ÜST olur diyorum.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Şub 08, 2009 1:57

Kemal Kılıçdaroğlu iyi bir hava yakaladı, kazanacak. İtiraz istemem, o kadar. :D
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen fatihgsen » Pzr Şub 08, 2009 7:23

kemal kilicdaroglunu bitirdiklerinin resmidir bence. Ben zaten deniz baykal in erdoganla ortak oldugunu dusunuyorum. Nasil bir muhalefet yapiyorsa hep erdogana yaradi soyledikleri. Erdogan i meclise de bu herif sokmadi mi zaten?
Kullanıcı küçük betizi
fatihgsen
Üye
Üye

İletiler: 52

İletigönderen evimnet » Cmt Mar 07, 2009 16:43

Evet bencede maalesef alternatifsiz bir seçim ortamında Kılıçdaroğlu nun kazanma şansı var ama bana hala %50-%50 gibi geliyor, işin iç yüzüne bakarsanız kazanan her halikarda akp olacak zira chp ye verilen her oy akp nin iktidarını sağlamlaştırıyor, düşünsenize bir siz iktidar olsanız chp ve mhp gibi muhalefet için neler vermezdiniz ? adamlar hiç muhalefet görmeden koltuklarında oturup istedikleri gibi at oynatıyorlar, bir yandan sam amcalarının malum medya tröstü diğer yanda muhalefet rolü yapan partileri ile ohh ne ala iktidar.... :| :cry: Artık Türkiye, sam amcalarının yıllardır temellerini attığı AKP-CHP-MHP gizli koalisyonundan kurtulmalı, gerçek vatansever,gerçek demokrat ve gerçek müslüman bir parti oluşumuna gitmelidir ulu önderimiz Atatürk ümüzün yolunda bir partinin kuruluşunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük uygar vasfı, büyük uygarlık yeteneği, bundan sonraki gelişimi ile geleceğin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır. (Mustafa Kemal ATATÜRK-1933, Ankara)
Kullanıcı küçük betizi
evimnet
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen Urumchi » Cmt Mar 07, 2009 18:06

Kemal Kilicdaroglu , CHP 'yi gercekten yonetebilir mi? .Arkadaslar Temiz adam . caliskan adam ama lider olmak farkli bir karizma ister . Ama Istanbulu kazanirsa , o zaman gercekten var biseyler diyecegiz. Istabul'u kazanamiyorsa CHP'nin basina gelse ne degisicek ki? . AKP'nin sunni secmeni aman ne durust adammis biz buna oy verelim demez .. Sagdan alacagi oy Biraz MHP ; Birazda DP...
Kullanıcı küçük betizi
Urumchi
Üye
Üye

İletiler: 259

Önceki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x