Cici Pkk-Öcalan-Bdp 3'lüsü / Nevzat Zeyrek

İletigönderen nevzat.zeyrek » Pzt Şub 11, 2013 23:34

Son aylarda Medyada olağanüstü bir şekilde Öcalan-Pkk-Bdp şeytan üçlüsünü, sevimli gösterme propagandası yapılıyor. Müstemleke medyası, Yandaş gazete ve Tv'lerle hergün, ben daha çok bölücüleri överim yarışı içindeler, Tv programlarında yüzlerinden Nursuzluk fışkıran program sunucuları ve konukları Bdp-Pkk teröristlerini "Barış" adı altında yere göğe sığdıramazken, Türk Silahlı Kuvvetlerin'in Subaylarını yerin dibine sokuyorlar.
Tv kanallarında eli kanlı teröristleri bunlar "Barış" istiyorlar, "Barış Heveslileri diye bar, bar bağırırlarken, bu Vatanın her karış toprağını koruyan kollayan, Şehitlerini unutmayan, bu Vatanı böldürtmem, Namusuma el uzattırmam diyen, Yurtsever kitleyi "Faşistlikle, Kana Susamışlıkla" suçluyorlar (!)
Emperyalizm en güçlü silahını Medyayı (!) Halkımıza karşı kullanıyor. Bir Uyutma,Avutma,Unutturma ve Uyuşturma mekanizmasını 7/24 Televizyonlar'da, kese kağıdından değersiz gazetelerinde, büyük bir titizlik ile pompalıyorlar.
Memleketimiz de, Amerikadan çok Amerikancı uşaklar, binbir takla atarak, Toplumu tepkisizleştirip, Abd projelerini uygulama derdindeler. Keselerini Amerikan Dolarlarıyla doldururken, Türk Milletini'de büyük bir Öfkeyle dolduruyorlar. Ansızın bu öfke patlayacak ve bu öfke selinde ABD-AB-AKP-BDP-PKK boğulup gidecektir(!)
" İntikam soğuk yenen bir yemektir" Yüce Türk Milleti, kendisine yapılan bu alçaklığı Unutmayacak ve yakın bir zamanda bu sürecin İntikamını, Mislisiyle alacaktır(!)

Nevzat Zeyrek
Kullanıcı küçük betizi
nevzat.zeyrek
Üye
Üye

İletiler: 37

Re: Cici Pkk-Öcalan-Bdp 3'lüsü / Nevzat Zeyrek

İletigönderen borabey » Sal Şub 26, 2013 13:23

Değerli Dostlar
Uzun zamandır yazamadım. Eskilerin tabiri ile şeytan taşlamaktan ibadet etmeye vakit bulamıyoruz.
Nevzat Kardeşimizin Kürt meselesi ile ilgili hassasiyetine katkıda bulunmak amacı ile Kürt İsrail bağlantısı ile ilgili ulusarası bir makaleyi konunun güncelliği nedeni ile bir kez daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Sevgi ve saygılarımla

Kürtler ve Mistaravim Timleri

Posted on Ağustos 16, 2010 by 5kurt
2006 yılında yazılmış bu yazıyı 31.Mayıs’ta Iskenderun Deniz Üssüne yapılan saldırıdan ve artan PKK terör olaylarından sonra tekrar yineliyorum.

Geçenlerde New Yorker dergisinde Israil ve Kürtler ile ilgili çok önemli bir iddia ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili haberi kaleme alan Pulitzer ödüllü gazeteci Seymour M. Hersh, Irak’taki Ebu Gureyb Cezaevi’nde yaşanan işkence ve taciz skandalını ortaya çıkaran isim olması açısından önem taşıyor.

Hersh’in haberine göre, Israilli ordu ve istihbarat yetkilileri, Iran, Irak ve Suriye’de Kürtler’in yoğun olarak yaşadiği bölgelerde Kürt peşmergelerden oluşan komando birlikleri yetiştiriyor ve bunlari örtülü operasyonlarda kullaniyor.
Israil, “Şii milislerin gücünü kırmak için, Kürt ordusunu güçlendirmeyi ve Iran’da bir üs oluşturarak, bu ülkede bulunduğundan şüphelenilen nükleer tesisleri yakindan izlemeyi” amaçliyor.
Kürtlere bu eğitimleri Israil’in Mistaravim Timlerinin verdiği de yazıldı. Ben de genel kültürümüz artsın diye bu timler hakkında size bilgi vermek istiyorum.
Mistaravim adı bu timlerin sadece lakaplarıdır. Esas adları “Sayaret Duvdevan” veya “Birim 217” dir. Mistaravim Ibranice’de “Arap olmak” anlamında kullanılır. Yani tam anlamıyla ve halk arasında farkedilmeyecek kadar Araba’a benzemek. Amacı Israil’in işgal ettiği topraklarda kısa süreli sızmalarla suikast ve sabotaj faaliyetlerinde bulunmaktır.
Mistaravim timleri daha Israil devleti kurulmadan önce faaliyete geçmişti. Yahudilerin düzenli ordusu yokken (1936-1948) bile bu militan örgütler faaliyettelerdi. Israil devletinin kurulması ve düzenli ordunun faaliyete geçmesi ile bu gruplar dağıtıldı.
Fakat 1967′deki Altı Gün savaşından sonra işgal ettikleri topraklardaki direnişle başa çıkamayan Israil tekrar mistaravim timlerini canlandırdı. Bu timlerin amacı işgal bölgelerindeki Filistin liderlerini öldürmekti. Bu amaca ulaşıldıktan sonra timler yeniden dağıtıldı.
Not : Son zamanlarda Irak’ta Türkmen liderlere yapılan suikastlere birde bu gözle bakın.
1987′de Intifada hareketi ile Mistaravim timleri yeniden kuruldu ve Sayaret Duvdevan (Birim 217) adını aldı. Bugün Kuzey Irak’ta Kürtleri eğittikleri iddia edilen Grup bu gruptur. Tecrübeli subaylardan seçilir ve 15 ay çok sıkı bir eğitim alırlar.
Eğitimleri arasında Arap dili ve gelenekleri, Arap giysileri, saç boyama, kontaklens kullanma gibi beceriler, sızma ve sabotaj eğitimi önemli rol alır. Ayrıca yakın dövüş egitimi alırlar.
Not : Yakın dövüş tekniği olarak Krav Maga öğretilir. Bir süre önce bu konuyla ilgisiz olarak yurtdışındaki bir arkadaşımdan duymuştum ve bir kere de okullarında antremanlarını izledim. Hakikaten çok etkin ve sokak savaşlarında çok faydalı olabilecek bir teknik.
Kullandıkları silahlar ise :
14.5 inch CAR15, ayrıca yine birincil silah olarak micro ve mini Uzi kullanılıyor.
Sig Sauer P226
Ayrıca her timde düşük kalibreli ve susturuculu bir silah vardır. Bu silahın amacı operasyon sırasında yerlerini belli edebilecek sokak köpeklerini öldürmektir.
Mauser SR86 ve Mauser SP66 SWS keskin nişancı tüfeği
Ayrıca bu timlerde çok sayıda Filistin sokaklarında görülen arabalardan bulunur. Bu arabaların dış görünüşleri eskidir ama kaportalarının altları yepyenidir ve özel yapılmış zulalarında operasyon silahlarını da saklarlar.

Bu timler operasyonlarını bağımsız olarak planlar ve gerçekleştirir. Görünüşleri nedeniyle sıklıkla Israil askerleriyle aralarında çatışma çıkmıştır ve çok sayıda kayıp verilmiştir.
Şimdi gelelim bizimle ilgili bölümlere. Mistaravim timleri Kürtleri şu anda Suriye ve Iran’da kullanmak üzere eğitse de, zaman içinde bu silahın Türkiye’ye dönmesi kaçınılmazdır.
TSK’nın durumdan haberdar olduğu aşikar, fakat politikacıların tutumu belirsiz. Birkaç protesto haberleri çıktı fakat ciddiyetinden süpheliyim.
Yakın zamanda Türkiye’de Kürt Mistaravimlerinin izlerini taşıyan eylemleri görürsek hiç şaşırmayalım.
About these ads
Kullanıcı küçük betizi
borabey
Üye
Üye

İletiler: 333

Re: Cici Pkk-Öcalan-Bdp 3'lüsü / Nevzat Zeyrek

İletigönderen borabey » Pzt Mar 04, 2013 17:05

değerli dostlar
Türk'lüğün bittiğini ilan edenlere aşağıdaki video'yu ithaf ediyorum

http://www.youtube.com/watch?v=iGesDy2vpZc
Kullanıcı küçük betizi