Cimbom'da Hakan sevinci

Futbol ile ilgili hersey burada.

Cimbom'da Hakan sevinci

İletigönderen CessA » Pzt Kas 05, 2007 21:29

Galatasaray, UEFA Kupası'nda İsveç'in Helsingborg takımıyla 8 Kasım Perşembe günü yapacağı grup maçının hazırlıklarına, ara vermeden başladı.
İyileşen Hakan Şükür'ün takımla birlikte çalışması teknik heyeti oldukça sevindirdi..

Sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor maçının ardından, bugün Helsingborg maçı için çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki antrenman, akşam basına ve taraftara kapalı yapıldı.

Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev yapan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular önce kondisyon, ardından dar alanda teknik bir çalışma gerçekleştirdi. Hakan'ın, takımla birlikte çalıştığı antrenmana, tedavileri süren Ayhan, Özgürcan ve Okan katılmadı.

Bu oyuncular tesislerdeki sağlık merkezinde tedavi olurken, daha sonra antrenör ve fizyoterapistler eşliğinde özel çalışmaya tabi tutuldu. Galatasaray, yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla Helsingborg maçının hazırlıklarını sürdürecek.


KAYNAK
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye
 
İletiler: 1164
Kayıt: Prş Nis 26, 2007 14:50
Konum: Rohan

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x