Çömez Bombaladı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Çömez Bombaladı

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 12, 2008 23:00

Turhan Çömez, eski partisi AKP’yi yerin dibine soktu. Ekonomiden Sorumlu Bakan Mehmet Şimşek’in CIA’nın yeminli tercümanlığını yaptığını açıklayan Çömez, “İngilizler ve Yunanlar Kurtuluş Savaşı’nda silahla yapamadıklarını şimdi çiftçiyi borçlandırıp, 65 bin dönüm araziyi ipotek ederek yapıyor” dedi.

Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez’in partiden ihraç edilmesi, AKP’nin çifte standartlı yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Çömez partiden, gazete kupürleri delil gösterilerek uzaklaştırılmış. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın hazırladığı partinin kapatılmasını talep eden iddianamenin gazete kupürlerinden ibaret olduğunu ileri sürerek yargıya saldıran AKP’nin bu çelişkisini Turhan Çömez, gazetedeki köşesine taşıdı.

AKP’den ihraç edilen Çömez, hazırlanan iddianamede güçlü deliller olduğunu belirterek, “Türkiye böyle süreçlerden yara almadan çıkmalı” dedi

AKP Merkez Disiplin Kurulu’nun partiden ihraç ettiği Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, Türk Ocakları Uşak Şubesi’nin davetlisi olarak katıldığı panelde konuşma yaptı. Hürriyet’in haberine göre, konuşmasında AKP’nin kapatılma davasından büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Çömez, “Ben bu davanın açılmasından büyük üzüntü duyuyorum. Çünkü bunun mağduriyetini oynayacak siyasi aktörler bundan zarar görmeyecek. Bırakın kim suçluysa halka hesap versin. Bu millet neyin doğru neyin yanlış olduğu görsün. Siyasi partiler sandıkta hesap vermeli. Ancak Türkiye bu davayla karşı karşıya. Sayın Başsavcı’nın güçlü delilleri var. Türkiye böyle süreçlerden yara almadan çıkmalı. Türkiye Amerika ve AB’nin talimatlarıyla hareket etmemeli” dedi.

Turhan Çömez, Ekonomiden Sorumlu İngiliz vatandaşı Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’in CIA’nın yeminli tercümanlığını yaptığını ifade etti. Türkiye’nin en zengin krom rezervlerinin Hakkari’de olduğuna dikkat çeken Çömez, “Dünyanın en zengin çimento ham maddesi Gabar Dağı’nda, dünyanın en zengin altın rezervleri Van’ın Artos Dağı’nda. Kimsenin bundan haberi yok. Avustralyalı firmalar gelmiş taş çekiyoruz diye ülkeyi sömürüyor. Yıllarca İngiliz Tuzu diye bor madenleri kaçırıldı. Ben beni Ankara’ya gönderen iradeye yani halka ihanet etmedim. İngilizler ve Yunanlar Kurtuluş Savaşı’nda silahla yapamadıklarını şimdi Edirne’de çiftçiyi kendi bankalarına borçlandırarak 65 bin dönüm araziyi ipotek ederek yapıyor. Çünkü Türkiye tarımda girdi maliyeti en yüksek ülke haline geldi. Çiftçi artık arazisini satıyor. Türkiye’ye bu yıl Çin’den 40 milyon çift ayakkabı girdi. Peki bizim ayakkabı firmalarımız ne olacak. Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek CIA’nın yeminli tercümanlığını yapmıştır. Bütün bunlar Büyük Ortadoğu Projesi’nin bir sonucudur. Büyük Ortadoğu Projesi Sevr’in devamıdır. Bu proje Kürt devleti kurdurmak için hazırlanmıştır” diye konuştu.
- Kaynak -

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt Nis 14, 2008 13:42

bu adamın bazen sivri konuşmalarını duyuyordum.onun için bu konuşmasına aklın yeni mi başına geldi diyemem. :D
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen emmi » Pzt Nis 14, 2008 14:39

bunca yaşanana ve düştüğümüz batı uşaklığına rağmen, toplum olarak başımızı kuma gömmüş öylesine yaşıyoruz......
Kullanıcı küçük betizi
emmi
Üye
Üye

İletiler: 6

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x