Cumhurbaşkanı Adayınız? Vahdettin,Damat Ferit,Şeyh Said

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Cumhurbaşkanı Adayınız? Vahdettin,Damat Ferit,Şeyh Said

İletigönderen Başkomutan » Sal Tem 15, 2014 2:44

Cumhurbaşkanı adayınız kimdir?

Not: Kemalist,Yurtsever,Milliyetçi aday belirtmeyiniz kaldı ki bulamazsınız.

Başlık dikkatinizi çekmek için atılmıştır.

Recep Tayyip Erdoğan,Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu,Selahattin Demirtaş yazsaydın yine dikkatimizi çekerdin nedir bu beyin fırtınası diyenler olabilir.

Efendim oy gizli kullanılır,namustur diyenleriniz de olabilir.Adaylara bir bakın...

Güncel Meydan ailesinin değerli görüşlerini paylaşmasını rica ediyorum.

Kararlı bir insanımdır...

Karar veremedim!
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Re: Cumhurbaşkanı Adayınız? Vahdettin,Damat Ferit,Şeyh Said

İletigönderen Başkomutan » Prş Tem 17, 2014 5:04

Arkadaşlar...

10 Ağustos'ta Saltanat Şurasının kabul ettiği Sevr Antlaşmasının 94. yılında seçim var.Vahdettin,Damat Ferit,Şeyh Said ile ilgili görüş bildirmemenizi anlıyorum.Çünkü hepsi öldü.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 17, 2014 9:30

Biz doğrudan Kraliçe'ye verelim diyoruz Başkomutan :imam:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Başkomutan » Prş Tem 17, 2014 17:58

Kraliçe mi?.."İkinci Cumhuriyet'in" ilk kadın cumhurbaşkanını milli irade bu millet seçti diyeceğiz. Kulağa hoş geliyor duygulandırdınız beni :(

Atadığı ABDullah Gül'den sonra yakışır majestelerine...

Son olarak şunu söyleyeyim vallahi bunu düşünmemiştim.Anket yapalım diyecektim neden apolitiksiniz yahu diyecektim konuyu kitledin Türkkan.

Kraliçe'ye veriyoruz arkadaşlar konu kapanmıştır :teytey:

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Başkomutan » Pzt Ağu 11, 2014 2:47

MASAL GİBİSİN TÜRKİYEM...

İŞTE BU MİLLETİN ADAMI BU

1- Recep Ekmeleddin Demirtaş kazanmış.

2- Bir PKK açılımcısı İki PKKlı varmış seçimde.

3- BOP eşbaşkanları yer değiştirmiş.

4- Yeni Şeyin (İktidarı ele geçirenler Türk demedikleri için Türkiye demiyorum) İşte o Yeni Şeyin birinci eşbaşkanı vekaleten baktığı görevi başarı ile yerine getirmiş.Şimdi sıra usta olan eşbaşkanda.

5- Vahdettin Damat Ferit Şeyh Said....Düşünün... bu siyasete "BU" dedikleri sözde millet yaklaşık yüzde 60 oy veriyor...

6-Cehalet ve Yalan kapkaradır...

Yalnızca şunu görebilirsiniz o karanlıkta...Diz çöken kuklaları deliğe süpürülmeden baş tacı edilmiş kitleler tarafından kutsanmış halde görürsünüz...Küresel çete yalnızca bunu görmeni ister ve çıkış yolu olmadığını sana empoze eder...

Kitlelere gelirsek...

Vatan,Cumhuriyet,Şehitler,Ahlak,Namus,Türklük,Hak,Hukuk,Devlet ve hatta Din dersin varlığın olarak gördüğün yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını bildiğin ne varsa anlatırsın cehalet kapkaradır ya.. ne dersen de ne söylersen söyle karadır....Sadece karanlığa kurşun sıkarsın.

Çılgın Türkler bunu başarmıştı.Karanlığı yenmiştik.

Cehaletin hüküm sürdüğü memleketler de emperyalizm kazanır....Bu cehaleti yıkmak gerekir. Yalan da yılan gibidir...Zehrini akıtır...Kitleleri uyutur...

Yılanla mücadele etmenin yolunu bulmak zorundayız...O da sadece ve sadece gerçektir.Ne yazık ki cehalet karşısında bunun bir hükmü kalmaz.
Bu kısır döngüyü çözersek Atatürk Cumhuriyetini tam karşımızda göreceğiz bize gülümserken....

GELELİM TİYATRONUN SON PERDESİNE

CHP ve MHP'ye sesleniyorum...

Cehaletten medet ummak cehalete sen kazandın diye bayrak açmaktır.Sadece AKP seçmeninin tabanından oy almak uğruna fikirlerinizden taviz verdiniz.Ustalık apoleti Bush tarafından verilen Eşbaşkanı Çankaya'ya taşıdınız...

Halbuki umudun azı fazlası olmaz Türk Milleti için ama....

Hep şöyle dedim...Memleketin babalar gibi satılmasını,doğanın talan edilmesini,yandaşa,akrabaya rant...olmayan dış politikanın çöküşü...dış borç..teröre verilen tavizler,bayrağımıza,kimliğimize,milli kahramanlarımıza yapılan saldırılar,devletin tasfiyesi,doğusundan koparılmamız,Ortadoğu bataklığında cebelleşmemiz,soydaşlarımızın soykırıma uğraması...Terör saldırıları giden canlarımız....Milletin efendisi olarak anamızı alıp gitmemiz, vatan uğruna kelle olmamız Toki yataklarında boğulmamız Somada cinayet ocağından kurtulup yumruklanmamız...Aşağılanmamız,Eski ortağın sıçıp sıvaması 17 Aralık ayakkabı kutusuna atılan darbeler...

Anlatılırsa...Kapı kapı...

90 yıl önce nasıl yendiysek emperyalizmi,piyonlarını,cehaleti...Yeniden yapmak zorundayız.

Her birini anlattınız mı?..Hatırlattınız mı?..

Bunları hatırlatacak o kapkara karanlığı çınlatacak gür sesli bir adam bulamadık mı?..

Çaresiz değiliz....

Kabul ediyorum adaletsiz bir seçim oldu. Dilsiz şeytan olan medya ve yok etmeye çalıştıkları devletimizin gücünü kullandılar...

Lakin İhsanoğlu ne yaparsa yapsın kazanamazdı...Bir takım konuşmaları oldu ki AKP kurucuları da aday olmasını istemiş ya...

Gündemi takip etmesem AKP'nin adayı bu mudur derdim.Kimse efenim şu kadar oyları düştü.. seçimin kazanını şu bu demesin...Ve kimse neden oy kullanmaya gidenler olmadı da demesin...evet gitmeyenler karanlığı yenme şansını kaybetti...acısını parti başkanları değil evet oy veren vermeyen halkımız yaşayacak...Suç bu güzel halkta değil...Çünkü karanlığa güneş doğsun isterdik biz...

...olmadı öyle bir aday açıklanmadı.

CHP - MHP öyle bir aday gösterdi ki bazı AKPliler bile oy kullanmaya gerek yok deyip tatillerini yarıda kesmediler...Tabi bunlar jipleri olan dişleri yapılı kaymak yiyen kurnaz tabaka...Reza hariç o finansör...

Eşbaşkan seçimi Ekmeleddin açıklandığı gün kazandı.

Çözülme sürecini destekleyen... eşbaşkanın Başbakanlığını beğendiğini söyleyen Ekmeleddin İhsanoğlu'nu AKP bu seçim sonucuna göre bir yerden aday göstermeli bir vekil bir vekildir.. Olursa AKP içinde en eğitimli en bilgili vekil olur onu da söyleyeyim.

Böylece...

7- Sadece BOP eşbaşkanı sadece PKK açılımı değil aynı zamanda yolsuzluk ve rüşvette kazandı...

8- Türk Milleti Mondros Sevr kumpasından particilik yaparak kurtulmadı...Millet nefesini kesmekte olan o büyük kumpası ısmarlama öğretmenlerle,milletvekilleriyle,komutanlarla,gazetecilerle,yazarlarla,tarihçilerle,profesörlerle,işçilerle,köylülerle,...millicilerle yok etmedi...

Siyasi olarak ülkemizin askeri olarak bölgemizin kısaca yaşadığımız sürecin hiçbir farkı yok o günlerden....

Bugünlerden kurtulmak için ısmarlama şahıslara ihtiyacı yok Türk Milletinin...

Türk Milleti gücünü fark etmeli...

PKK'nın aday olduğu bu seçimde NATO'da Türk Subayının önüne konulan BOP Haritası oylanmıştır.
Ergenekon,Balyoz kumpasında savcı olanlar bugün mevki atlamıştır.

9- Ortadoğu'da son rötuşlar yapılıyor...

Kurtuluş için geç olmadan Müdafaa-i Hukuk diyorum....Parti başkanlarının ağzına bakmayı bırakalım.Yoksa cehaletin ağzına baktığı Sivas'ın ötesi diyenler kazanacak....Sonra bakacaksın maziye...Sonra... Sınırlarına bakacaksın ne sağı kalmış ne solun....

Not: Mağlup olacağımı bildiğim oyuna geldim.
Oyumu PKK'ya gitmesin diye kullandım.Sadece AKP ve PKK terörünün yok ettiği hayatlar için ağlayan analar için sandığa gittim.

Kendilerini zavallı duruma düşüren işe yaramayan siyasi partilere önerimdi bu.

Yalan,Rüşvet,Yolsuzluk,İftira,Kumpas,Tertip,Nefret,Mezhepçilik,Irkçıklık,Ayrımcılıkta,Bölücülükte.....YOKUZ yarışamayız Türk Milletini bu seviyeye düşüremeyiz diyerek Eşbaşkanın karşısına aday çıkarmayın geri çekin demiştim İhsanoğlu ismini duyunca.

Bu sonuca göre daha iyi olurdu...

Kendileri çalıp oynarlardı CHP ve MHP ve diğer partiler figüran olmazdı...En azından ülkemize ağlarken bu tiyatroya gülerdik işte BU milletin adamı BU diye...

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x