Dağa Çıksan Ne olur

Dağa Çıksan Ne olur

İletigönderen pamuk611 » Pzt Şub 25, 2013 16:50

Her ülkede ihtilaller darbeler olur. Demokrasiye en iyi yönetim biçimi gözü ile bakan hiç kimse ne darbeleri ne de ihtilalleri savunabilir.

Zaman zaman darbeler bizim ülkemizde de olmuştur. Yönetime el koyanlar kendi bakış acılarından olayları değerlendirerek bazı uygulamalar yapmışlardır. Birçok canlar haksız yere yanmıştır. Bu durumu kimse savunamaz.

1980 ihtilali sonucu bir çok siyasi kişiler suçlu diye tutuklanmıştır. Haklı haksız bir çok kişi işkence görmüştür. Ceza almıştır. 1980 ihtilalinde en çok ceza evine düşenler devrimciler ve ülkücülerdir. Ceza da almışlardır. İşkencede görmüşlerdir.

Gülten Kışnak’ta Diyarbakır’da işkence görmüştür. Fakat kışnag Kürt olduğu için işkence görmemiştir. Siyasi suçlu kabul edilerek görmüştür. Eğer kürt kökenli olarak görmüşlerse soruyorum?

Türk milliyetçiliğini savunan ülkücüler neden işkence gördüler?

“Gülten kışnağın yerinde olsam bende dağa çıkardım” ne demektir? Ülkücüler neden dağa çıkmadılar? Gülten kışnak ile empati kuranlar birazda ülkücülerle empati kurmayı deneseler iyi olur. Bu empatiyi kuranlar Gülten kışanak’ı suçsuz Türkiye cumhuriyetini suçlu bulmuştur..

Peki ne yapmak istiyorlar? Bunun cevabı çok basit, Öcalan’ında masum gösterip af ettirmek.

Bu çabuk anlaşıldı,

makelenin devamin
http://www.haberal61.com/daga-ciksan-ne-olur.html
Kullanıcı küçük betizi
pamuk611
Üye
Üye

İletiler: 20

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x