**% de % gerçek olay!**

Gülünç bulduğunuz yazı, fıkra veya durumları sunabilirsiniz.

**% de % gerçek olay!**

İletigönderen reisbey » Sal Nis 10, 2007 21:12

Amerikalilardan fikra gibi hatira...
Amerikan Deniz Kuvvetlerine ait savas gemisi Missouri'nin gorevlileriyle, Newfoundland'da gorevli Kanadali yetkililer arasinda 1995 yilinda yapilan ve tumuyle gercek olan bu telsiz gorusmesi Amerikan Deniz Kuvvetleri tarafindan ayni yil aciklanmistir.
AMERIKAN GEMISI : Carpismayi onlemek icin lutfen rotanizi 15 derece kuzeye cevirin,tamam.
KANADALI YETKİLİLERİN YANITI : carpismayi onlemek icin biz,sizin rotanizi 15 derece guneye cevirmenizi oneriyoruz,tamam.
AMERİKAN GEMİSI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin komutani konusuyor,tekrar ediyorum,rotanizi degistirin,tamam.
KANADALI YETKİLİLERİN YANITI : Hayir,biz rotamizi degistiremeyiz.Tekrar ediyorum, siz rotanizi degistirin, tamam.
AMERİKAN GEMiSİ : Burasi Amerikan ucak gemisi Missouri. Adimizi duymamis olanlara animsatiyoruz, Amerikan Deniz Kuvvetlerinin buyuk savas gemisi Missouri'yiz. Lutfen sakanizdan yada inadinizdan vazgecin,derhal rotanizi degistirin,hem de hemen simdi, tamam.
KANADALI YETKİLİLERİN YANITI : Peki USS/Missouri. biz de size kendimizi tanitalim. Burasi deniz feneri, tamam...
Resim
En son reisbey tarafından Çrş Nis 11, 2007 11:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen checker854 » Sal Nis 10, 2007 21:20

nese kaynagimiz oldun artik, cok saol :D
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 10, 2007 22:27

reisbey, :kikirik: :kikirik: :kikirik: gercek olduguna inaniyorum, isin icinde ABD varsa :twisted: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
(basligi da yeniden düzenlersen tam sIk olacak :wink: )
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen reisbey » Çrş Nis 11, 2007 11:44

checker854, Türk-Kan, rica ederim
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Hasta » Çrş Nis 11, 2007 13:29

Türk-Kan yazdı:reisbey, :kikirik: :kikirik: :kikirik: gercek olduguna inaniyorum, isin icinde ABD varsa :twisted: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
:twisted: :mrgreen: Kesinlikle gerçektir... :wink:

reisbey,teşekkürler... :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen reisbey » Çrş Nis 11, 2007 17:34

nurdi, rica ederim
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye