Dehşet dakikalarını anlattı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Dehşet dakikalarını anlattı

İletigönderen Efe » Cmt Mar 10, 2007 14:30

Piste 200 metre kalaydı. Uçak irtifa kaybediyor, yolcular birbirine sarılıyordu. Hayatta kalan tek tanık o anı anlattı.

Adana Şakirpaşa Havaalanından kalktıktan sonra Irak’ın Balad kendi yakınlarında düşen, Türk işçilerini taşıyan uçaktan sağ kurtulan tek yolcu olan Abdülkadir Akyüz, tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu oldu.

"4-5 KİŞİ BİRBİRLERİNE SARILARAK BAĞIRIYORDU"
Kazadan sağ kurtulan tek yolcu olan Akyüz, daha sonra odasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ellerinde belirgin yanıklar bulunduğu görülen Akyüz, düşmeden önce uçağın içinde 4-5 kişinin birbirlerine sarılarak bağırdıklarını hatırlayabildiğini söyledi.

Uçağın orta kısmında oturduğunu, herhangi bir patlama duymadığını ifade eden Akyüz, "Uçak irtifa kaybetmeye başladı. Ben yerimde oturuyordum. 4-5 kişinin birbirlerine sarılıp, ’uçak düşüyor’ diye bağırdıkları gözümün önünde" diye konuştu.

Uçak düştükten sonra yaşananları ise hatırlamadığını belirten Akyüz, kazadan kurtulan tek kişi olduğunun hatırlatılması üzerine, "Demek ki şanslıyım.
Allah’ın işi" dedi. Mardin’in Dargeçit ilçesinde yaşadığını, 2003’den beri Irak’a çalışmaya gittiğini anlatan 31 yaşındaki Akyüz, eşi Vesile Akyüz, 4 yaşındaki oğlu Kerem ve 7 aylık oğlu Ferhat ile bundan sonra aynı yerde yaşamını sürdüreceğini, geçimini nasıl sağlayacağına ise henüz karar vermediğini belirtti.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Sema » Cmt Mar 10, 2007 19:14

Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte, vadesi gelmemiş ama yaşadıklarını herhalde ölene kadar unutmaz, gerçekten dehşet dakikaları yaşamıştır..

EfE, teşekkürler
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Mar 12, 2007 11:59

Yazık ya ... o adam şimdi tekerlekli sandalyeyle hayatını sürdürecek...

Allah yardım etsin , ölenlere de Rahmet eylesin...

Haber için tşk.

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 10 konuk

x