Deniz Baykal'a 'baba' desteği

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Deniz Baykal'a 'baba' desteği

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 08, 2008 17:04

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a 'Bir tek sen kaldın' diyen siyasetçi kim?

Enis Berberoğlu'nun yazısı:

CHP lideri dün CNN-Türk’te Fikret Bila ve Murat Yetkin’in konuğuydu. Programdan sonra çay sohbeti imkânı bulduk.

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kendisini aradığını duymuştum. Sordum, doğruladı:

"Evet, aradı. ’Çok iyi gidiyorsun, bir tek sen kaldın’ dedi. Ayrıca Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın’la çok özel bir ilişkisi var. ’Yanımda, randevu ver, sana göndereyim’ dedi, salı günü Kemal Bey bize katıldı."

Siyasetin iki duayeni arasındaki bir önceki bilinen temas 4 Haziran günü, 27 Nisan muhtıra fırtınası sırasında yaşandı.

Bu görüşme de CHP ile Genelkurmay gerginliğine rastladı. Sadece tesadüf mü, bilemem.

Baykal’ı yakalamışken, "Askerden bir mesaj var mı?" diye sordum. "Üstü kapalı mesajlar var, ’sizi kastetmedik’ diye. Ama yazılı açıklama hiçbir izaha gerek bırakmıyor" yanıtını verdi.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x