Deniz Gezmiş yaşasaydı 60’ındaydı

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Çetin Taş » Sal May 20, 2008 17:36

Deniz Gezmiş konusunda hala kafamda soru işaretleri var Kemalis mi ? yoksa Kürtçü Komunist mi? ama şunu anladım ki gerçek bir vatansever, anti emperyalist
Hızlı Düzenle

Alperren kardeşim.Kürtçü değil.Kemalist olduğunu da sanmıyorum.Ama Kemalizm ile Sosyalizmi sedntezlemiş bir vatansever olduğunu söyleyebilirim.

Che'nin üzerinde resmi olan tişörtler ile simgeleştirilmesi geldi aklıma yazının sonunda...

HgRoyal.Doğru demiş Lenin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen AlpereN » Sal May 20, 2008 23:04

Alperren kardeşim.Kürtçü değil.Kemalist olduğunu da sanmıyorum.Ama Kemalizm ile Sosyalizmi sedntezlemiş bir vatansever olduğunu söyleyebilirim.

hmm bugün Deniz Gezmişi sahiplenen marjinal grupların içinde bile hala kürtçüler mevcut ve onlarında Deniz Gezmişi sahiplenmesi ve Deniz Gezmişin yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği demesi benim biraz kafamı karıştırmıştı ama gerçek bir vatansever olduğundan artık şüphem yok,ülkücüyken buna yanlı baktığım için Deniz Gezmişi sevmezdim ama bugün niçin asıldığını niçin ölüme gittiğini iyi biliyorum,bilgiler için sağol çetin abi :wink:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 26, 2008 10:45

Rica ederim Alperen kardeşim.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt May 26, 2008 11:31

yaw arkadaş ben ağlayayım mı ne edeyim .sivasta pir sultan katledilmiş 34 aydın katledilmiş,yusuf şarkışlada vurulmuş,deniz şarkışla çıkışında yakalanmış ve bende sivas şarkışlalıyım.yurdum toprağı olmasa ağzıma geleni sayacam da....
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x