Derin dere

Tartışma Alanı

Derin dere

İletigönderen cafersadık » Pzr Nis 15, 2007 16:15



Büyük şanlı Türk milleti;


‘’Devlet-i ebed müebbet’’düsturu ile ‘’ALLAH indinde tek hak din İslam’dır’’ ferman-ı ilahisini şiar edinerek yüz yıllar boyu bedelini kan dökerek aldığın bu kanla yoğrulmuş topraklar tıpkı Irak, Afganistan, Filistin gibi işgal altındadır. Çok ağır bedeller ödeyerek kurduğun devletinin işgal altında olduğu gibi birde sen gizli işgal altındasın.


Emperyalist ve onların iş birlikçi yerli uşakları tarafından işgal altındasın. Küreselleşmiş ‘’Haçlı-Siyonist’’ ittifakı Türk kimlikli taşeronları ile ( Masonlar ) Türkiye Cumhuriyeti’ni dipsiz bir kuyunun içine atmaktadır.


Ülke olarak derin bir cenderenin tam ortasındayız. Baştaki Yahudi imalatı olan Akp’li RTE ve avanesi yasal yoldan ‘’ sistematik olarak’’ devletimizi ekonomik şekilde küçültürken, bir yandan da toprak olarak parça parça ‘’asimetrik bir şekilde’’ vatanımızı satmaktadır. Babasının malıymış gibi en değerli kurumlarımızı özellikle Yahudi’lere satmaktadır.


Başta ‘’GAP’’ bölgesi ve çevresi devamında Antalya dahil olmak üzere İzmir hattından Çanakkale kıyılarına kadarki şerit liğme liğme bu topraklarda gözü olan dış mihraklara üç otuz paraya satılmaktadır.


Gelinen noktanın vehametini Marmaris’te İngilizce olarak meskenlere yollanan su faturalarından, elektirik faturalarından anlayabilirsiniz. Gelinen bu durumun, bu açık tehlikenin farkına Van’da açılan Akdamar Kilisesi’nden varabilirsiniz. Ülkemize, devletimize, milletimize yapılan ihanetin acısını her gün yığınla artan işsiz gençlerin uyuşturucuya, hırsızlığa vesaire kötü yollara sapmasından anlayın.


‘’Sesar’’ gurubunun da bazı yazılarında belirttiği gibi ‘’gazetemsi’’ paçavralar tehlikenin bu ürkütücü boyutunu bugün Türk milletinden gizlemektedir. Sadece Aydın Doğan paçavralarımı bunları yapan ? Her gün yığınla genç dimağlara lağım enjekte eden kanallar ülke üzerinde oynanan Ali Cengiz oyunlarını, ihanetleri, kirli tezgahları ve her türlü kahpeliği süsleyip paketleyerek milletimize servis etmektedir.


Hülya Avşar’ın selülitli baldırları, Gülben Ergen’in Pkk’lı bir hainin kardeşinden peydahladığı Atlas veledi ile çektirdiği fotoğraf, Oray Eğin adında yeni yetme bir soysuzun anası yaşındakilere yaptığı hakaretleri ülkenin medyası ve paçavraları tarafından 72 saat içinde verilen ‘’11 Şehit’’ten daha önemli bir haber olarak değerlendirilerek önümüze sunulmuştur.


Kanları beş para etmez elit tabakanın ‘’kı璒 güvenliğini sağlamak için kanlarını döken ‘’Şehit’’ haberlerini toplasan 5 dakika bile sürmezken, Feraye adında bir şıllığın Kaya Çilingiroğlu’ndan peydahladığı velet neredeyse 15 dakika haber olarak sunuldu. Yada manken yaftası altında modern fahişelerin kırıkları en az bir o kadar süre haber olarak verildi.


Bir milleti kontrol altına almanın en basit ve zahmetsiz yolu ‘’basını’’ ve ‘’basına çıkan yolları’’ ele geçirmekten geçer. Bu yöntemle milletin direnci kırılır ve kolaylıkla ülkeler içten ele geçirilir. Ele geçirme lafını açmışken, şu ‘’tezi’’ tekrar hatırlatalım.


TÜRKİYE İÇERİDEN TESLİM ALINMADIKÇA BATININ İŞGAL RÜYALARI GERÇEĞE DÖNÜŞEMEZ


Türkiye içeriden teslim alınmıştır. Devlet içinde devletleşmiş Mason’lar ülkemizi ele geçirmiştir. Bu localar Atatürk’ün yaptığı gibi bir gece içinde kapatılıp, devlet ve basın içinde kümelenmiş mensupları derhal bulundukları yerlerden arındırılmalıdır.


Önümüze Çankaya havucunu koyup RTE-BAYKAL çatışmasını seyrettirenler bu kirli zevatlardır. Barzani’ye laf ettirmeyenler bu hain zevatlardır. Ordunun harekete geçmesine mani olanlar bu aşağılık zevatlardır. 72 saatte 11 Şehit vermemize sebep olanlar bu Mason’lardır. Her türlü kan ve göz yaşının ardında, her türlü terörün ardında muhakkak bir Mason parmağı bulunmaktadır.


Türkiye’mizi ‘’derin derede’’ boğmak isteyen Mason’lar ve onların alt gurubu olan yetkili etkisizlerdir. Tekrarlıyorum. Türkiye üzerinde çok tehlikeli oyunlar oynanmaktadır. İşin ciddiyetini artık idrak edelim ve adımlarımızı daha dikkatli atalım.


Pkk neden bitirilmiyor, Barzani deyyuslarına neden sadece sözde nota veriliyor, Tsk neden konuşması gereken zamanda susturuluyor, etrafımız yangın yeriyken basın neden tek söz etmiyor. Dinler arası diyalog saçmalıklarına girmiyorum bile….


Sözün özü


Kuşatıldık ve işgal altındayız


Saygılar


Azapaskerleri


alıntıdır...
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye
 
İletiler: 198
Kayıt: Sal Mar 20, 2007 20:22

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 15, 2007 22:02

Hülya Avşar’ın selülitli baldırları, Gülben Ergen’in Pkk’lı bir hainin kardeşinden peydahladığı Atlas veledi ile çektirdiği fotoğraf, Oray Eğin adında yeni yetme bir soysuzun anası yaşındakilere yaptığı hakaretleri ülkenin medyası ve paçavraları tarafından 72 saat içinde verilen ‘’11 Şehit’’ten daha önemli bir haber olarak değerlendirilerek önümüze sunulmuştur.


Belki bazıları gülüp geçmişlerdir bu kısma...

ağlanacak halimize hemde :evil:

Şehit olmak en büyük şereftir... Ama bu şerefsizler için Şehit olmak gücüme gider doğrusu...

Vatan için şehit olanları Vatanında yaşayanlar ne kadar hatırlıyorlar acaba ?

Ruhları Şad Olsun... :|


anlamlı yazı için tşk. kardesim
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|


Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 19 konuk

x