Derin Devlet! [2 Video]

Tartışma Alanı

Derin Devlet! [2 Video]

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 03, 2007 0:33

Uyuyan dev uyandığında ortaya çıkan "Derin Devlet"i izleyin....

Türk Milleti milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. Mustafa Kemal Atatürk

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş May 03, 2007 1:32

Türk-Kan, içimden geldi, aslanım benim. Resim

Ne mutlu Türküm diyene! Ne mutlu derin millete!

[img]http://img408.imageshack.us/img408/5639/aenm2.png[/img]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Prş May 03, 2007 1:34

Türk-Kan, teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Prş May 03, 2007 7:24

Ram, tesekkür ederim mirim :oops: :)

NuNNi, asil ben tesekkür ederim o muhtesem sunu icin :D
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Hasta » Prş May 03, 2007 8:02

Türk-Kan, emek harcayan sensin,ben bi şey yapmadım ama yine de sağol... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Nurhan Orhan » Prş May 03, 2007 15:03

Türk-Kan,
Ankaraya yetişemedim ama Çağlayan'daki derin devlette bende vardım,Cumartesi Manisadayız,tün derin devletliler davetlidir.......

Saol bacım,paylaşımın yüreğin gibi çok güzel
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan Orhan
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen Veled » Cum May 11, 2007 11:21

Türk-Kan, harika vir video teşekkürler çok sağolun
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 09, 2007 18:31

Nurhan Orhan, Semih R.Cabalar, rica ederim :D

Mirim, bir ara vaktin olursa youtube'daki yorumlara göz atar misin? http://www.youtube.com/watch?v=con_S1qgUvk#GU5U2spHI_4 koptum resmen :kikirik: :kikirik:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Pzt Tem 09, 2007 18:43

Türk-Kan, mirim. :artis:

Aslanım, Türk'sen böyle görüntüler yayınlama. :mrgreen: Veled her yerde veled. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Pınar » Pzt Tem 09, 2007 19:21

tir tir titreyenleri hayal edebiliyorum. 2 çeşit tip var:
1) türk olmanın gururuyla gözleri dola dola izleyenler ve titreyenler ( ki o benim)
2) vatanıma milletime dil uzatan beyinsizler, haset dolu ruh haliyle izleyenler ve titreyenler ...

no comment :)

teşekkürler teyzemmm :kikirik:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen reisbey » Pzt Tem 09, 2007 19:27

ÇokkkK güsel bi video...
Bizim milletimizin iradesini küçümseyen insanlara "bizler sizin tahmin edebileceğiniz kadar değil tahamül edemiyeceğiniz kadar büyük ve güçlüyüz" işte bu esası hatırlatıyor BAZILARINA ?....
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Reisimiz » Cum Tem 13, 2007 23:44

Derin Devlet Nedir?Ya Da Derin Devlet Diye Bir Kavram Var mı?Derin Devlet bir hayal mi?yoksa gerçek mi ?Derin Devlet Yararlı mı Zararlı mı?İlk Önce buna cevap vermek gerekir diye düşünüyorum

Türk Milleti hiç bir zaman derin devlet ya da diğer adıyla derin türkiye olmamıstır Halk(millet)karar verici bir makina durumundadır her şey halkta biter halkla iyi olan hep kazanır halk en son kararı söyleyen kişidir ve 22 temmuzda gereken cevapı vereceğine umuyorum
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Ram » Cmt Tem 14, 2007 0:04

Reisimiz, ne diyorsun genç¿?

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Reisimiz » Cmt Tem 14, 2007 0:16

Ben Anlatmak İstediklerim Anlattım Gerisi Anlamak İsteyenlere Kalmıs bir olay
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Ram » Cmt Tem 14, 2007 0:39

Reisimiz, sen anlatılmak isteneni anladın mı ki, bir şeyler anlatmaya çaba sarfediyorsun¿?

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Sonraki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x