Derin Üzüntü | Durmak yok, telgrafa devam

Derin Üzüntü | Durmak yok, telgrafa devam

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Eki 10, 2007 8:32

Derin üzüntü...

30 Haziran, 3 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafı gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

4-9 Temmuz, 2 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

12-16-17 Temmuz, 5 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafları gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

*

22 Temmuz...

Durmak yok, telgrafa devam.

*

26-29 Temmuz, 2 şehit.

1 Ağustos, 3 şehit...

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafı gönderdi, "3 askerimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

2 saat sonra, şehit sayısı arttı.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na ikinci başsağlığı telgrafı gönderdi, "5 askerimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

4-7 Ağustos, 4 şehit.

17-19-24-29 Ağustos, 6 şehit.

18-25-26 Eylül, 5 şehit.

6 Ekim, 1 şehit.

Başbakan, Genelkurmay Başkanı'na başsağlığı telgrafı gönderdi, "Derin üzüntü duydum, aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim" dedi.

*

7 Ekim 13... 8 Ekim 2 şehit daha.

Yılmaz Özdil, 09.10.07
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen dertsiz » Çrş Eki 10, 2007 19:44

Genel Kurmay Baskanimiz, bu telgraflari iade etmelidir.
Kullanıcı küçük betizi
dertsiz
Üye
Üye

İletiler: 248

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk

x