Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 15:54

Diyarbakırspor'da 13 futbolcunun sözleşmesi bitti

Diyarbakırspor'da 13 oyuncunun sözleşmesinin sona erdiği, 20 futbolcunun sözleşmesinin ise devam ettiği belirtildi.

Yeşil-kırmızılı takımda Hüseyin Kartal, Ali Sakal, Abdullah Temircan, Abdullah Çetin, Ferhat Keskin, Murat Kayalı, Barış Ataş, Melik Balkaş, Onur Çubukçu, Erkan Öztürk, Sinan Turan, Ramiz Ok, Burhan Eşer, Salim Ayan, Serkan Özsoy, Utku Çetin, Tufan Apaydın, Zeki Sonbay, Atilla Koca ve Erhan Ölker'in sözleşmesinin devam ettiği belirtilirken, Elyasa Süme, Stavreski, Mohammed Ali Kurtuluş, Metin Aktaş, Kadir Kaya, Nail Tilbaç, İbrahim Yavuz, Özcan Turan, Ersin Güreler, Serkan Özdemir, Serkan Aslan, Talip Toprak ve Yunus M.Ceylan'ın ise sözleşmelerinin sona erdiği kaydedildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 15:55

Konya Kral'ı bekliyor !..

Tanju Çolak'a ait olan gol rekorunu bu sezon kırmayı başaramayan Hakan Şükür'e Konyaspor talip oldu. Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam'ın,Hakan Şükür'e yeşil-beyaz formayı giymesi için teklif götürdüğü bildirildi

Sağlam, Hakan Şükür'e Konyaspor'da oynaması yolunda bizzat teklif götürdüğünü belirterek, "Bir süre önce Hakan Şükür'ü kendim aradım. Bir teklif ilettim kendisine. Bu tekliften gurur duyduğunu söyledi. Değerlendirme yapıp kendi hayatıyla ilgili bir karar alacağını, tekliften onur duyduğunu, değerlendirme yaptıktan sonra bize cevap vereceğini söyledi. Kendisinden cevap bekliyoruz" dedi.

Sağlam Tevfik Lav Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oynadıkları son maçların hepsinin kendi açılarından olmasa bile rakipler açısından son derece zor maçlar olduğunu söyledi.

Sezon başından bu yana sürdürdükleri onurlu mücadeleyi son maçları olan Gaziantepspor karşılaşmasında da devam ettireceklerini dile getiren Sağlam, sezonu iyi bir sonuçla tamamlamak istediklerini bildirdi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 15:56

Ankaragücü Almanya'da futbolcu avında!

Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile kulüp genel müdürü Erk Toros, Almanya'nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti'nde futbolcu bakıyor.

Dortmund'da, bugün Borussia Dortmund ile Bayer 04 Leverkusen'in alt takımları arasında yapılacak bölgesel lig maçında oynayacak 3 Türk futbolcuyu izleyecek olan Aydın ile Toros, daha sonra Köln'e geçerek burada da Türk futbolcu arayışlarını sürdürecek.

Bu arada, sarı-lacivertli kulübün Diyarbakırsporlu Burhan Eşer ile ilgilendiği, bu futbolcuyu Gençlerbirliği'nin de istediği öğrenildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 15:59

Ömer Bursa'ya geri döndü
Bursaspor, 28 Nisan Cumartesi günü Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu gözetiminde yapılan antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Kırmızı takımın 3-0 kazandığı maçın gollerini De Souza, Burak Akdiş ve Sinan Kaloğlu attı.
İkili mücadele sırasında ayak parmağında sorun oluşan Pancu ile bileğine darbe alan Ömer Erdoğan, maçı tamamlayamadı. Dizinde ödem tespit edilen Egemen Korkmaz, kondisyon salonunda çalışırken, Bekir Ozan Has, Mehmet Yılmaz ve Sercan Yıldırım da takımdan ayrı koştu. Bu arada sezon başında Altay'a kiralık olarak verilen, ancak sözleşmesi karşılıklı fesh edilen Ömer Kaplan, takımla birlikte antrenmana çıktı.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:00

Bülent Korkmaz Bursaspor'da

K.Erciyesspor'dan ayrılan Bülent Korkmaz Bursaspor ile anlaştı. Bursaspor ile 3 yıllık bir anlaşma yapan Bülent Korkmaz bu kararını ilk kez LİG TV'ye açıkladı.

"Transfer konusunda şartlarım var. Gelecek oyuncuları ben belirledim. Bu oyuncuların transferlerinin yapılmasını bekliyorum" açıklamasını yapan Bülent Korkmaz Kayseri halkına da teşekkür etti. "Heyecanı olmayan bir şehre umut getirdik. Herşey bir soru işaretiydi. Futbolcuların kalıp kalmayacağı da... Ben uzun vadeli çalışmak istiyorum. Ben Ziya Başkan'a teşekkür ediyorum. Erciyesspor için herşeyi yaptı" dedi.

Bursa'da başkanlığa seçilen Ali Karasu ilk olarak Bülent Korkmaz ile anlaşmak istediklerini dile getirmişti.

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:04

Gençler transfere hızlı başladı
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Gençlerbirliği, Sırbistan 1. Ligi takımlarından Banat'ın savunma oyuncusu Marco Zoric'i renklerine bağladı.

Gelecek sezon savunmasında sıkıntı yaşamak istemeyen Gençlerbirliği, Banat takımının 27 yaşındaki defans oyuncusu Marco Zoric ile ön sözleşme imzaladı. Sırp futbolcu gelecek sezon Gençlerbirliği formasını giyecek. Bu arada Kırmızı-siyahlı ekibin, PSV Eindhoven takımının savunma oyuncusu Eric Addo'nun transferi için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:04

Göksel'e af çıktı!

Antalyaspor maçında disiplinsiz hareketlerde bulunan ve bu nedenle kadro dışı bırakılan Göksel Akıncı, dün Celal Doğan Tesislerine gelerek teknik direktör Erdoğan Arıca'dan özür diledi. Göksel'in, Erdoğan Arıca tarafından affedilmesini Başkan İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu da onaylayınca, Göksel Akıncı yeniden kadroya alındı ve kırmızı-siyahlılarla birlikte bugün idmanlara başladı.

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, kırmızı-siyahlıların 'kader' maçı olarak baktığı Bursaspor maçında alınacak galibiyete 250 bin YTL prim verileceğini açıkladı. Turkcell Süper Lig'de bugüne kadar oynadığı 29 maçta 35 puan toplayan ve ligin bitimine 5 hafta kala düşme tehlikesini hisseden Gaziantepspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe maçının geride kaldığını, şimdi birlik, beraberlik ve tek yürek olma zamanı olduğunu söyledi. İbrahim Kızıl, kalan 5 maçın da önemli olduğunu, tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını belirtti.

Kırmızı-siyahlıların, Bursaspor maçına odaklandıklarını anlatan Kızıl, teknik kadroya ve futbolcularına inancının tam olduğunu, Bursaspor maçından puanla dönmek zorunda olduklarını ifade etti.

GAZİANTEPSPOR'A 250 BİN YTL DESTEK
Bu arada, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in Bursaspor maçı öncesi önerisini olumlu bulan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, bu zorlu maçın kazanılması halinde kırmızı-siyahlılara 250 bin YTL prim verileceğini açıkladı.

Gaziantepspor'a her zaman maddi ve manevi desteğe hazır olduklarını belirten Kamçı, destek priminin Gaziantep Büyükşehir, Metropol ilçe Şahinbey, Şehitkamil Belediyeleri ile Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi, İhracatçı Birlikleri ve Esnaf Odaları Birliği ile bazı sivil toplum kuruluşları tarafından karşılaşacağını bildirdi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:05

Şekerspor’da oynayan Sergen Yalçın, Ankaragücü'ne kiralık olarak verildi.

Başkent temsilcisine yarın imza atacak olan yıldız futbolcu, bir yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’de mücadele edecek. Sarı-Lacivertliler, geçen yıl Sakarya’da kiralık oynayan diğer bir Şekersporlu Evren Turan’a da imza attıracak. Öte yandan, yönetim kurulundan birkaç ismin Hakan Kutlu’nun teknik direktör olması için Başkan Cemal Aydın’a baskı yaptığı öğrenildi.

PFDK’dan indirim!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), liglerin sona ermesinin ardından ilk toplantısında 11 dosya inceledi. Kurulun aldığı kararlar şöyle: 5 bin YTL: Kasımpaşa, Denizli, Erciyes, 2 bin YTL: Erzurum, Antalya, bin YTL: Rize, Malatya, Yeni Kırşehir, Samsun, Altay, 1 maç: Nuri Şahinoğlu (Rize teknik sorumlusu).

kaynak:fanatik
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:06

“Ersun Yanal'la anlaştım“

Bursaspor'un 28 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olağanüstü kongresi için başkan adayı olan Mesut Mestan, teknik direktörlük için Ersun Yanal ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Mestan yaptığı açıklamada, şu anda kongre için değil, kongre sonrası yapılması gerekenlerle ilgili çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.

Kulübün mali ve idari açıdan rahat bir konuma gelmesi için projeler hazırladıklarını dile getiren Mestan, sportif açıdan da Bursaporlu taraftarların beklentilerine cevap verecek çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Transfer konusunda ellerinde çok geniş bir portföy olduğunu, ancak transferi teknik heyetin yapması gerektiği düşüncesinde olduklarını anlatan Mestan, "Ersun Yanal ile prensipte anlaştık. Kongre sonrası seçilirsek 1-2 gün içinde Ersun hoca ile masaya oturup anlaşırız. Temasta olduğumuz oyuncular da var. Serkan Balcı ve Emre Toraman ile kongre sonrası görüşeceğiz" dedi.

Mestan, Ersun Yanal ile aralarında pürüz çıkması durumunda farklı planları olduğunu vurgulayarak, "15 gün önce Ertuğrul Sağlam ve Bülent Korkmaz ile de görüştüm. Yabancı teknik direktörlerle de temastayız. Ünlü Alman teknik adamlar Schaffer ve Felix Magath da seçeneklerimiz arasında" diye konuştu

ALTYAPIYA ÖNEM
Seçilmeleri durumunda altyapıya da önem vereceklerini anlatan Mestan, göreve getirecekleri teknik direktörden altyapıdan en az 3-4 oyuncuyu A kadroya almasını şart koşacaklarını belirtti.
Mestan, Bursaspor'un kurtuluşunun altyapıda olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Elbette takıma katkı sağlayacak yerli ve yabancı oyuncuları kadromuzda tutacağız. Mevcut oyuncularımız da var. Ancak, altyapıda yetişen oyuncuları kadromuza katmalıyız. Bursaspor'un altyapısında farklı kategorilerde milli olan futbolcular var. Bunları kazanmamız gerekir."

BAŞKAN ADAYLARINA BAĞIŞ ZORUNLULUĞU
Bursaspor'un rant kapısı, reklam aracı olarak kullanılmasına izin vermeyeceklerini dile getiren Mestan, göreve seçildiklerinde başkan adaylığı için tüzük değişikliğine gideceklerini kaydetti.

Mestan, "Birçok kişi reklam için başkan adayı oluyor" yönündeki söylentilere son vermek istediklerine değinerek, şunları kaydetti: "Eğer seçilirsek tüzüğe, başkan adaylarına başvuru sırasında kulübe 50 bin YTL bağışta bulunma zorunluluğu getirmek istiyoruz. 10 aday çıksa, kulübün kasasına 500 bin YTL girer. Hem kulüp kazanır hem de daha ciddi kişiler aday olur. 'Bursaspor reklam için kullanılıyor' söylentileri de ortadan kalkar."
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:07

Mesut Bakkal'la 1 yıl daha

Gençlerbirliği, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Mesut Bakkal ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza törenine, Mesut Bakkal'ın yanı sıra Gençlerbirliği Kulübü Başkan Vekili Tarık Artugmaç, Genel Sekreter Fatih Atay ile Basın Sözcüsü Muammer Akyüz katıldı.

Başkan vekili Tarık Artugmaç, yönetimin aldığı karar doğrultusunda teknik direktör Mesut Bakkal'ın sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını belirterek, "Uzatma kararının hem kendisi hem de kulüp için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Basın Sözcüsü Muammer Akyüz de sözleşmenin imzalanmamasıyla bir süreden beri yaşanan bazı olumsuzluklara son verdiklerini ve bu durumun futbolcular ile teknik heyetin performansını olumlu yönde etkileyeceğini söyledi. Teknik direktör Bakkal ise Gençlerbirliği'nde uzun yıllar görev yapmak istediğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Teknik direktörlük hayatıma Gençlerbirliği'nde başladım ve o zaman istikrardan yana olduğumu, teknik direktörlerin uzun yıllar çalışmasından yana olduğumu söylemiştim.

Bu kulüpte üçüncü senem olacak. Kulübün başka bir teknik adamla görüşmemesi ve benimle yeniden çalışmak istemesinden dolayı çok mutlu oldum. İstikrardan yana olduğum için Gençlerbirliği'nde uzun yıllar çalışmayı istiyorum." Bakkal, "Sözleşmeyi imzalarken, gelecek sezon için kulüpten hedefleriniz doğrultusunda talepleriniz oldu mu" sorusuna, "Kulübün hedefleriyle benim hedeflerim örtüşüyor.

Gençlerbirliği olarak önümüzdeki sezon hedeflerimiz çok daha farklı olacak. Ancak UEFA Kupası'na katılmaktan daha aşağıda bir hedefimiz olamaz. Çünkü zaten biz bu hedefi birkaç kez gerçekleştirmiş bir takımız" yanıtını verdi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜKTE USTA-ÇIRAK İLİŞKİSİ
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bakkal, "Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor ile yapacağınız maçta, teknik direktör olarak sizin yanınızda yetişmiş, yani çırağınız olan Bülent Korkmaz'ın takımına karşı oynayacaksınız. Bu durum sizi nasıl etkiler" sorusunu ise "Ben de Ersun hocayla yaptığım maçlarda çırak diye adlandırılıyordum.Ama artık usta olduğumu kanıtladım. Bülent de artık usta olduğunu kanıtladı.

Ben böyle teknik adamların Türk futboluna kazandırılmasından yanayım" diye yanıtladı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:07

Topuz ve Ünal'a servet !..

Kayserispor'un başarılı iki futbolcusu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal için transfer teklifleri güç geçtikçe artıyor.

Kayserispor kulübünün her iki futbolcunun gönderilmeyeceğini açıklamasına karşın Rusya 1. Liginde mücadele eden FC Rubin Kazan takımında her iki futbolcunun bonservisi için 15 milyon Euro geldi. Kayserispor, bu teklifi de geri çevirdi.

Beşiktaş takımında teknik direktörlük görevine getirilen takımın eski antrenörü Ertuğrul Sağlam ile birçok kere telefonda görüşmeleri olduğunu hatırlatan Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, ancak bu konuşmalarda Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transferi ile ilgili herhangi bir konu geçmediğini açıkladı.

Mamur, her iki futbolcuyu göndermeyeceklerini dile getirirken, her iki futbolcularına da yurt dışında ve Türkiye liglerindeki üç büyük takımdan tekliflerin olduğunu doğruladı. Recep Mamur, Rusya 1. Liginde mücadele eden FC Rubin Kazan takımından kendilerine her iki futbolcuyu almak istedikleri yönünde yazılı teklif geldiğini ifade etti. Başkan Mamur, FC Rubin Kazan takımının her iki futbolcu için önerdiği 15 milyon Euroluk teklifini geri çevirdiklerini belirterek, "Kayserispor olarak ligde bir hedefimiz var. Bu hedefimize ulaşmak için her iki futbolcumuzu satmayı düşünmediğimiz gibi takımımıza önemli takviyeler yapacağız. Ancak bizim yaptığımız açıklamaları sanki hiç kimse duymuyor. Bende yenilemek istiyorum iki futbolcumuzu da göndermeyeceğiz" diye konuştu.

Mamur, birisiyle görüşmesinin altında hemen transfer söylentilerinin ortaya çıkarılmasını da yanlış bularak, "Geçen hafta içinde Galatasaray Kulüp Başkanı Özhan Canaydın ile de görüştük. Kulüpler Birliğinde başkan yardımcısı olmam nedeniyle gerek Özhan Canaydın ile gerekse başka kişilerle birlikte oluyoruz. Hemen bu görüşmeler yapılıyor diye her iki futbolcunun transferi görüşüldüğü yönünde değerlendirme yapıılmışsa yanlıştır" şeklinde konuştu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:08

Ankaragücü'nde Briegel dönemi
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ankaragücü, Alman teknik adam Hans Peter Briegel ile prensip anlaşmasına vardı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, geçtiğimiz hafta sonu Almanya'ya giderek Briegel ile bir görüşme yapmış ve daha sonra toplanan yönetim kurulu da Briegel ismine yeşil ışık yapmıştı. Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Trabzsonspor'u çalıştıran Briegel ile olan görüşmelerini hızlandıran Sarı-lacivertli yöneticiler, Alman teknik adam ile prensip anlaşmasına vardı. Hans Peter Briegel'in önümüzdeki günlerde Türkiye'ye geleceği öğrenilirken, yapılacak görüşmenin ardından kesin anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Öte yandan Briegel'in yardımcığı için ise bu sezon futbolu bırakan Ankaragücü'nün emektar kaptanı Hakan Kutlu'nun adı geçiyor. Hakan Kutlu'nun tecrübe kazanmasını isteyen Cemal Aydın'ın emektar futbolcusuna Briegel'in yardımcısı olması teklifini götürdüğü öğrenildi.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:09

Malatyaspor'da transfer çalışmaları

Malatyaspor'da iç transferde mukavelesi biten Alper Akıncı ve Atilla Birlik ile görüşmelerin devam ettiği, Bülent Akın ve Hakan Bayraktar ile yolların ayrılacağı Sivasspor'un kanat oyuncusu İsmail Sağlam ile ön protokolün imzalandığı öğrenildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, teknik direktör Metin Yıldız'ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmaları sürdürülüyor.

İç transferde mukavelesi biten Alper Akıncı ve Atilla Birlik ile görüşmelerin devam ettiği, tarafların anlaşmaya yakın olduğu, Bülent Akın ve Hakan Bayraktar ile ise yolların ayrılacağı öğrenildi.

Dış transferde Sivasspor'un kanat oyuncusu İsmail Sağlam ile ön protokolün imzalandığı kaydedildi.

Öte yandan, teknik direktör Metin Yıldız'ın Belçika'da gurbetçi oyuncu izlediği bildirildi.
Hızlı Düzenle
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:10

Orkun bitti gibi!

Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, kaleci Orkun'un transferinde sona yaklaştıklarını söyledi.

Çelik, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın 3-4 yerli ve 2 yabancı oyuncunun alınması yönünde rapor verdiğini, bu oyuncuları en kısa sürede Bursaspor'a kazandıracaklarını bildirdi.

Korkmaz'ın kadronun korunması yolunda ısrarcı olduğunu dile getiren Çelik, bu çerçevede Ömer Aysan'a son tekliflerini sunduklarını ve bu oyuncudan yanıt beklediklerini kaydetti.

Çelik, sözleşmeleri süren oyuncularla ilgili şu ana kadar kendilerine ulaşan bir teklif olmadığını belirterek, "Biz hocamızın istediği oyuncuları almak istiyoruz. Transferi takas yoluyla da gerçekleştirebiliriz. Orkun'un transferinde sona yaklaştık. Ukraynalı bir orta saha oyuncusuyla da görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:11

Ali Bilgin ilk kez konuştu

Sezonun son maçından önce parasının ödenmediği gerekçesiyle kampı terkeden ve Yılmaz Vural'ın büyük tepkisini çeken Antalyasporlu Ali Bilgin, olaylarla ilgili ilk kez konuştu.

Ali Bilgin Antalyaspor'un küme düştükten sonra aradığı suçluyu bulduğunu ifade ederek, "Benim vicdanım çok rahat. Antalyaspor hakketmediği bir şekilde küme düştü, burada bir suçlu aranıyordu ve kabak benim başıma patladı, benim formam için neler yaptığımı takım arkadaşlarıma sorun, para almadan ve bana verilen sözler yerine getirilmeden ben sakat sakat sahaya çıktım, futbol hayatımı tehlikeye atarak oynadım. Bunların hesabını neden kimse sormuyor? Ankaragücü maçından önce 5 gün idmana çıkamadım ve Yılmaz Vural bana ihtiyacı olduğunu söyleyerek oynamamı istedi. 'Sakatım' dedim ama iğne ile oynamayı kabul ettim. Fakat acıdan oynayamadım, bunları kimse anlayamadı. Hatta hocam bile, 'Başka takıma mı gideceksin neden oynayamıyorsun' diye sordu? Böyle bir mantık olabilir mi" dedi.

"CORDOBA PARASI TIKIK TIKIR ALDI"
Sürekli alacaklarının peşinden koştuğunu ifade eden Ali Bilgin, "Ben yıllık 160 bin euroya oynadım, fakat taliplilerim artınca benden bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro istediler. Ne verdiler ki bu kadar bedel istiyorlar, 3 ay paramı almak için uğraştım, kimse ilgilenmedi, sürekli oyaladılar, ben de bana Türkiye Futbol Federasyonu'nun tanıdığı hakkı kullanarak sözleşmemi tek taraflı olarak feshettim, sonradan mı nankör oldum. Yılmaz Vural hocam hakkımda çok olumsuz konuştu. Beni günah keçisi ilan
etti. Yine de ona kızmıyorum, anlık bir öfke ile söylemiş olabilir, ama takımdaki Cordoba parasını tıkır tıkır alırken neden benim sırtım 'sen bizim evladımızsın' diye sıvanıyor, benim de bir dayanma noktam var ve herşey koptu" şeklinde konuştu.

"VİCDANEN ÇOK RAHATIM"
Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Ali Bilgin, "Ben vicdani yönden gerçekten rahatım. Takım arkadaşlarımın hepsi bana destek oldu. Fakat Türkiye'de öyle bir futbolcu olarak lanse edildim ki sanki takımını yarı yolda bırakıp kaçan futbolcu sıfatına sokuldum. Buradan söylüyorum ben son maçta sakattım, arka adalemde yırtık vardı. Son tomografide de bu görüldü ve oynayamazdım. Birileri çıkıp ta Ali Bilgin parasını alamadı diye son maça çıkmadı diyemez. Bunu asla kabullenmem, benim nasıl bir karakterde biri olduğumu tanıyanlarım bilir" dedi.

"HER TAKIMDA OYNARIM"
Artık ileriye baktığını söyleyen yıldız futbolcu, "Devre arasında Fenerbahçe ve Beşiktaş beni istedi. Nasip olmadı. Şimdi gelen teklifleri değerlendireceğim. Benim sosyal yaşantımda Antalya önemliydi. Bu açından Antalya istediğim gibi bir şehirdi. Mutlu olabileceğim, kendimi futbola verebileceğim bir yerde oynamak istiyorum. Benim adımı memleketimin takımı Trabzonspor ile anıyorlar, ben geçen sene bonservisim elimde "Beni alın" diye haber gönderdim, ancak istemediler ve transfer gerçekleşmedi.
Profesyonel bir futbolcu gönlüne göre hareket etmez. Teklifleri sunarlar şartlarda anlaşırsak her takımda oynarım. 25 yaşındayım, futbol için olgun bir dönemimdeyim. Hayırlısı ne ise o olsun" açıklamasında bulundu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x