Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:12

İşte son nokta!

Mehmet Topuz söylentilere son noktayı koydu. Adı büyük kulüplerle anılan Topuz Kayserispor'da kaldı. Bazı kulüplerin transfer listesinde olan Mehmet Topuz, Kayserispor ile mukavelesini 2009 yılına kadar uzattı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde imza töreninde yaptığı konuşmada, Türk futbol kamuoyunun en çok konuşulan 2 sporcusunun Kayserisporlu olduğunu söyledi.

Kamuoyuna, Kayserispor'un büyük kulüp olduğu, elindeki hiçbir oyuncuyu bırakmayacağı mesajını defalarca verdiklerini ifade eden Hurma, şunları kaydetti: "Bu yöndeki söylemlerimize rağmen hem medyamızda hem de adı büyüğe çıkan kulüplerimizde bu iki oyuncumuzla ilgili spekülasyonlar oluşturuldu. Evde çocuklarımız, eşimiz, anne ve babamız bile Mehmet Topuz ile ilgili, 'Verdiniz mi, veriyor musunuz' diye sormaya başlamıştı. Kayserispor büyük kulüptür. Önümüzdeki sezon ilk 4'te olacaktır. Ülkemizin gündeminde olan en önemli oyuncusunu kadrosunda tutmayı becermiştir. Bu oyuncumuzun mukavelesini 31 Mayıs 2009 tarihine kadar uzatmıştır. Büyük kulüp, bir oyuncu ile adı çıktığında o oyuncuyu alır. Biz de dedik ki, 'Hadi alsınlar da görelim'. Alamadılar, Topuz burada."

Mehmet Topuz da Kayserispor'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, kulüp başkanı Recep Mamur'u babası gibi sevdiğini, diğer tüm yöneticileri de sevdiğini söyledi.

Topuz, "Transfer söylentileri beni hiç etkilemedi. Benim kulübüm de çok büyük. Beni isteyen büyük kulüplerden farkı yok. En büyük cevap da bu olsa gerek. Önümüzdeki sezon bomba gibi bir takım hedefliyoruz. O doğrultuda çalışıp hedeflerimize ulaşacağız" diye konuştu.

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:15

Alpay Ankaragücü'ne mi geliyor?

Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, 4 futbolcuyu gündemine aldı.

Aralarında milli futbolcu Alpay Özalan'ın da yer aldığı transfer listesinde Gaziantepsporlu Krita, Denizlisporlu Adriano, Kayseri Erciyessporlu Cenk İşler ve Etimesgut Şekersporlu Evren Turhan bulunuyor.

Başkent temsilcisinin, Krita ile kesin olarak anlaştığı, diğer futbolcularla ise anlaşma zemini aradığı belirtildi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:17

Kayseri, Erciyes'i topluyor!
Kayserispor, Kayseri Erciyesspor'dan Emre Toraman ve Mehmet Eren'i transfer etti. Alınan bilgiye göre, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın isteğiyle, Kayseri Erciyesspor'da top koşturan Emre Toraman ile Mehmet Eren ile prensipte anlaşma sağlandı. Emre Toraman ve Mehmet Eren ile kısa süre sonra sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, İstanbul'da bazı futbolcularla görüşme yaptıklarını, genel menajer Süleyman Hurma ile teknik direktör Tolunay Kafkas'ın yabancı futbolcu transferi için bazı Avrupa ülkelerine gideceklerini belirterek, "Kadromuzu bir stoper, bir forvet iki yabancı futbolcu ile güçlendireceğiz" dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:19

Juventus'ta Anelka sesleri
Fenerbahçe'den Bolton Wanderers'a gittikten sonra İngiltere Premier Ligi'nde çarpıcı performansıyla Avrupa devlerinin transfer listesine giren Nicolas Anelka'ya şimdi de Juventus talip oldu.
Gelecek sezon yeniden yükselecekleri Seria A'ya iddialı bir kadroyla girmenin hazırlıklarını yapan Siyah-Beyazlılar güçlü bir takım oluşturmanın da çalışmalarını sürdürüyor. Juve'nin Ada'da top koşturan Fransız yıldız için Bolton'a astronomik bir transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Tekrar Fransa Milli Takımı forması giyen Anelka'nın da bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Önceki gün de Arsenal filelerini havalandıran Anelka bu sezon Premier Lig'de 11 gole ulaştı. Juventus gelecek sezon için Bayern Münih'ten Salihamidzic ve Werder Bremen'den Frings ile söz kesmişti.
Hızlı Düzenle
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:20

Gençler'de Yanal depremi
Gençlerbirliği, 2 gün önce sözleşme imzaladığı Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

Kırmızı-siyahlı ekibin yönetiminden alınan bilgiye göre, özellikle Draman'ın Rusya'nın Lokomotif Moskova takımına 3 milyon Avro'ya verilmesi ve bazı transferlerde sorun yaşanması nedeniyle, kulüp başkanı İlhan Cavcav ile Ersun Yanal arasında anlaşmazlık çıktığı ve karşılıklı olarak sözleşmenin fesh edilmesine karar verildiği öğrenildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'ne sahip çıkılması gerektiğini savunarak, ''Başkan sözleşme öncesi ve sonrası verdiği sözler birbirini tutmuyor. Hedefimiz olan bir takım olduk ancak, Draman'ı sattık. Başkan bir sürü oyuncuyu denemek istiyormuş ve benim böyle bir şeye izin vermeyeceğimi söylemiş. Ersun Yanal'ın bir çalışma şekli ve prensipleri var. Bu şartlar altında o benimle çalışmak istese bile ben onunla çalışmam. Hedefi olan takımın işi değil bu'' diye konuştu.

Öte yandan kulüpten açıklamada, ''Sayın Yanal'ın taleplerinde uzlaşma zemini sağlanamadığı için daha önce yapılan sözleşmeyi karşılıklı fesh ettiğimiz kamuoyunun bilgisine sunarız'' denildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:21

JABA, BEŞİKTAŞ'A GÖZ KIRPTI!..

Ankaraspor'un Brezilyalı golcüsü Silvino Joao de Carvalho (Jaba), Ankaraspor'dan sonra Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi.

Ankaraspor Kulübü tarafından haftalık olarak düzenlenen basın toplantısına katılan Jaba, Konyaspor'a attığı 4 golden, ligdeki şampiyonluk yarışına ve Türk vatandaşı olup milli takım forması giyme isteğine kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

Futbolculuk kariyeri boyunca sadece golleriyle gündeme geldiğinin altını çizen genç futbolcu, Konyaspor'a attığı 4 golle 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu belirtti. Jaba, şöyle konuştu:
''17 hafta gol atamamanın sıkıntısını yaşıyordum. Bu hafta 4 gol atarak üzerimden büyük bir sıkıntıyı da attım. Kariyerimde 4'üncü kez bir maçta 4 gol birden attım. Ankaraspor birinci lige çıktığı günden beri en golcü futbolcusu benim. Bu durum bana farklı sorumluluklar yüklüyor. Sahada 90 dakika basmadık yer bırakmıyorum, ama uzun zamandır gol atamıyordum. Fırsat yakaladıkça gol atıyorum. Bu haftadan itibaren rakip fileleri havalandırmaya da devam edeceğim. Attığım 4 golde hocam Aykut Kocaman'ın çok büyük katkısı var. Golsüz tamamladığım maçlardan sonra bana (Üzülme, bu hafta olmadı haftaya atarsın. Sen arzunu yitirme ve çalış) diyerek bana destek verdi.''

Jaba, sezonun ilk yarısında da yine Konyaspor'a 2 gol attığının hatırlatılması üzerine ise ''Attığım 6 golün Konyaspor'a karşı olması tamamen bir tesadüf. Başka bir takım da olabilirdi'' yanıtını verdi.

''BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NÜN FORMASINI TAŞIMAK İSTERİM''

Ankaraspor'un kendisi için çok önemli bir yerde olduğunu, takımının başarısının ve çıkarlarının her şeyden önce geldiğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, gazetecilerin, ''Türkiye'de başka hangi takımda forma giymek istersin'' şeklindeki sorusunu, ''Ankaraspor'un menfaatleri doğrultusunda, uygun olması halinde Beşiktaş'ta oynamak isterim. İnönü Stadı'ndaki atmosferden ve taraftarından çok etkilendiğim Beşiktaş Kulübü'nün formasını taşımak isterim, ancak belirttiğim gibi Ankaraspor öncelikli sırada gelir'' diye yanıtladı.

''ŞAMPİYONLUKTA FAVORİM FENERBAHÇE''

Turkcell Süper Lig'de bitime 6 hafta kala mutlu sona ulaşacak takımın kendisine göre Fenerbahçe olacağını ifade eden Jaba, ''Ligin üst kısmı çok karıştı. Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta Fenerbahçe puan farkını açar diye düşünürken, beklenmeyen sonuçlar alınıyor. Bu durumda ligin zirvesinde karışıklık olacağı görüntüsünü ortaya koyuyor. Ancak her şeye rağmen şampiyonlukta Fenerbahçe daha şanslı görünüyor. Benim şampiyonluktaki favorim Fenerbahçe'' diye konuştu.

''MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK İSTERİM''

Türkiye'de futbol oynayan çok sayıdaki yabancı futbolcu arasından bazılarının Türk vatandaşı olmak için başvuruda bulunduğunu, kendisinin de bu yönde girişimde bulunduğunu anlatan golcü futbolcu, ''Her futbolcu gibi ben de milli takım forması giymek isterim. Bu her oyuncunun rüyasıdır ve kariyeri için önemlidir. Brezilya'da genç milli olmuştum ama çok sevdiğim Türkiye'de de milli takımda oynamak isterim'' ifadelerini kullandı.

Ligde karşılaştıkları hangi takımlara gol attığında daha mutlu olduğu sorulan Jaba, şu yanıtı verdi:
''Ankara derbisi olarak adlandırılan maçlarda Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile karşılaşıyoruz. Ancak ben Ankaragücü ile oynanan maçların derbiye daha yakın olduğu düşüncesindeyim. Bu nedenle, havası çok farklı olan bu derbi karşılaşmalarında Ankaragücü'ne gol atmayı daha çok seviyorum.''

''ANA HEDEFLERİMİZ ARASINDA UEFA KUPASI OYNAMAK VAR''

Brezilyalı golcü Jaba ile basın toplantısına katılan Serol Demirhan ise Konyaspor maçında çok iyi bir oyun sergilediklerini ve Jaba'nın attığı 4 golle galip geldiklerini, bunun mükemmel bir sonuç olduğunu söyledi.

Aykut Kocaman'ın PAF takımdan alarak bu sezon 3 kez ilk 11'de kendisine şans tanıdığını da anlatan Serol, şöyle konuştu:
''Hocamın verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Konyaspor maçında tüm takım çok iyi oynadık. Bursaspor karşılaşmasında istediğimiz sonucu alamamıştık. Şimdi önümüzde Kayserispor mücadelesi var. Bu maçtan iyi bir sonuç alıp, ilk 5 içinde sezonu tamamlama arzumuza bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Ana hedeflerimiz arasında UEFA Kupası oynamak var. Bunu gerçekleştirmek için de kazanmak istiyoruz.''

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:22

Şadi Çolak Ç.Rize'de!

Orduspor'da attığı gollerle dikkat çeken Şadi Çolak, Çaykur Rizespor'a transfer oldu.

Şadi Çolak'nin menajeri Faruk Güler, açıklamada, Bursaspor'un da transfer listesinde yer alan golcü futbolcuyla ilgili Çaykur Rizespor Kulübü yönetimiyle her konuda anlaştıklarını söyledi. Güler, Şadi'nin kendisini Çaykur Rizespor'a bağlayacak 3 yıllık sözleşmeyi 1-2 gün içinde imzalayacağını kaydetti. Kulüp basın sözcüsü Orhan İstif ise , yaptığı açıklamada, Şadi'nin Rizeli olduğunu belirterek, "Kendisi daha önce de Çaykur Rizespor forması giydi. Kendi yuvasına döndü. Türk Telekom Lig (A)'da attığı gollere inşallah Turkcell Süper Lig'de devam edecek" dedi.

Şadi'nin önemli bir golcü olduğunu ifade eden İstif, "Bu sezon Zafer Biryol, Andersson ve Şadi birlikte forma giyecek. Bu isimlerle gol sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu. Şadi ise yeniden yuvasına döndüğünü belirterek, "Burada olmaktan mutluyum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Tek isteğim Rize bana sahip çıksın. Ben onları gollerimle mutlu edeceğim" dedi. Şadi, geçen yıl Orduspor formasıyla 21 gol atmayı başarmıştı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:23

“İstatistikler bizi çok şaşırttı“

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Konyaspor karşılaşması standartlarımızın üstünde bir maç oldu" dedi.

Konyaspor'u 4-2 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maça ilişkin değerlendirmeler yapan Kocaman, geçen hafta oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları Bursaspor maçı istatistiklerinin takımının standartlarına daha uygun olduğunu, Konyaspor mücadelesinde ise futbolcularının sergiledikleri oyunla istatistiklerini değiştirerek standartları yükselttiklerini söyledi.

Maçın tüm istatistiklerinin kendilerini oldukça şaşırttığının altını çizen Aykut Kocaman, şunları kaydetti: "Bulduğumuz goller, girdiğimiz ve verdiğimiz pozisyonlar, attığımız şutlar takım standartlarımızın üstünde gerçekleşti. Takım olarak iyi oynadık. Maçın ilk yarısı bizim için adeta rüya gibiydi. İkinci yarısı ise daha ilginç oldu. İkinci yarının hemen başında yediğimiz golün ardından skor 2-2'ye geldi ve bu sonuç moralimizi bozdu. Beraberliğin ardından öne geçme çabası içine giren rakibimizin yaptığı hataları değerlendirerek 2 gol daha bulduk ve skoru 4-2'ye taşıdık. Çok iyi bir takım olan Konyaspor'dan maç öncesinde çekiniyorduk ve bizi zorlayacaklarını biliyorduk. Tahminlerimizde haklı çıktık. Aynı maçta ligin ilk yarısında Konyaspor'a 2 gol atabilen Jaba, yine Konyaspor'a bu maçta 4 gol atarak golcülüğünü ortaya koydu. Futbolcumu tebrik ediyor, bu isteğinin gelecek haftalarda sürmesini de diliyorum."

Kocaman, karşılaşmanın hakemi Abdullah Yılmaz'ın ilk yarıda Konyaspor'un penaltı beklediği bir pozisyonun ardından verdiği kararlarla maçın kontrolünü kaybettiğini de öne sürerek, "Penaltı pozisyonu için (vardı yada yoktu) demiyorum çünkü benim bakış açımda önüm kapalıydı. Ama ikinci yarıda Hürriyet'e son adam El Saka'nın yaptığı hareket kesinlikle kırmızı kart gerektirirdi" ifadelerini kulandı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:25

Bursaspor'da az para, çok iş devri!

Bursaspor Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal, transferde oldukça geniş bir futbolcu portföyü bulunan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini ve en az parayla en iyi transferi yapmaya çalıştıklarını söyledi..

Bursaspor'un kaynaklarını da çok iyi kullanmak istediklerini dile getiren Senal düzenlediği basın toplantısınında ''Transferde ince eleyip sıkı dokuyoruz. En az parayla en iyi transferi yapmaya çalışıyoruz. Panik yapmaya gerek yok. Takım için gereken transferler yapılacaktır'' dedi.

Senal, Mısırlı Muhammed Zidan'ın transferiyle ilgili soruları üzerine şunları söyledi:
''Zidan bize geçen sezonun ortasında önerildi. Werder Bremen o sıra Zidan'ı elinden çıkartmak istiyordu. Çünkü yarım sezon için kendisine 500 bin dolar ödemesi gerekiyordu. Zidan'ı, FC Mainz kulübüne kiraladılar. Biz de (Önümüzdeki sezon için kendisiyle ilgilenebiliriz) demiştik. Menajeri sezon sonuna doğru toplam maliyetinin 1 milyon dolar civarında olacağını bize iletmişti. Ancak Zidan, sezonun son döneminde oynadığı güzel futbol ile birden Alman kulüplerinin transfer listesine girdi. Ancak yine de kongre gününe kadar kendisi Bursaspor'a gelebilirdi. Daha sonra gece hayatı ve alkole düşkünlüğünü de göz önüne alarak transferinden vazgeçtik. Biz bu transferin ismini hiçbir şekilde dile getirmedik. Kongre öncesinde de söylemedik.''

Ömer Aysan'ın Bursaspor'a imza atacağına inandığını ifade eden Senal, sözleşmesi biten oyuncular ile yarın ve perşembe günü görüşeceklerini sözlerine ekledi.

-BURSASPOR 24 HAZİRANDA TOPLANIYOR-
Bursaspor'un, yeni sezon hazırlıkları için 24 Haziran Pazar günü toplanacağı bildirildi.

24 Haziran Pazar günü teknik heyet ve tüm futbolcuların akşam yemeğinde buluşacağı, yeşil-beyazlı takımın 25 Haziran Pazartesi gününden itibaren de yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı kaydedildi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:26

Mustafa Özkan 2 arada 1 derede!

Turkcell Süper Lig’de Ankaragücü forması giyen ve sözleşmesi sona eren Mustafa Özkan, transferde 2 arada 1 derede kaldı.

Başkan Cemal Aydın’ın önümüzdeki sezonda Ankaragücü formasını giymesini istediği Mustafa Özkan, bonservisinin elinde olmasından dolayı Turkcell Süper Lig takımlarından teklifler alıyor. Golcü futbolcunun, forvet dışında bir çok mevkiide forma giymesinden dolayı transferde bir çok takımın gözdesi haline gelirken, karar vermekte zorlandığı öğrenildi.

Sezonun bitmesiyle Almanya’ya tatile giden Mustafa Özkan, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye dönecek ve Başkan Cemal Aydın’la yeniden görüşecek. Transferde tercihini Ankaragücü’nden yana kullanacağı ifade edilen Mustafa Özkan'ın, bonservisinin elinde olmasından dolayı kendisini renklerine bağlamak isteyen kulüplerin teklifleri karşısında adeta aklının karıştığı ve 2 arada 1 derede kaldığı ifade ediliyor.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:27

Kayserispor çileden çıktı!

Kayserispor yönetimi, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un transfer haberlerine tepki gösterdi. Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, bugüne kadar yüzlerce kez duyurulmasına rağmen, iki futbolcunun satılmayacağı yönünde son kez açıklama yapıldığı bildirildi

Konunun sık sık medya gündemine alınmasından rahatsız olunduğu belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Bugüne dek yüzlerce kez duyurmamıza rağmen, duymak istemeyenlere son kez duyuruyoruz. Kulübümüz, sembolü haline gelen Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u hiçbir kulübe satmayacaktır. Bu durum bilinmesine rağmen, bu konuyu her gün gündemine alan medyanın futbolcularımıza, kulübümüze ve taraftarımıza karşı adeta işkenceye dönmüş bu tutumuna bir son vermesini arzu ediyoruz.''
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:28

Malatyaspor'da transfer çalışmaları başladı

Türk Telekom Lig A ekibi Malatyaspor'da Süper Lig'e çıkamamanın hayal kırıklığı ve üzüntüsü yaşanırken, gelecek sezonun çalışmaları başladı.

Play-off yarı final maçında Altay'a elendikten sonra belirsizlik yaşanan Malatyaspor'da, gelecek sezonun planları yapılıyor. Sarı-kırmızı ekibin savunma oyuncusu Mehmet Budak'ın yarın akşam gerçekleştirilecek düğün törenine katılmak üzere Malatya'da toplanacak olan yönetim, pazar günü başkan Haşim Karadağ başkanlığında toplanarak bir takım kararlar alacak.

Kulüp basın sözcüsü Serkan Birer, yaptığı açıklamada, pazar günü toplanacak yönetim kurulunun, teknik direktör Metin Yıldız'ın vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağını söyledi. Metin Yıldız'ın pazar günü yapılacak yönetim kurulu toplantısına katılacağını vurgulayan Birer, yönetimin Metin Yıldız'ın vereceği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerine başlayacağını kaydetti.

SANCAK VE YASİN GÜNDEMDE
Kadro dışı bırakılan kaptan Serkan Bensol ve kaleci Şenol Karagöl'ün takımla ilişkisinin kesildiğini belirten Birer, diğer futbolcularla ilgili kararı Metin Yıldız'ın vereceğini söyledi.

Sözleşmesi biten oyuncularla ilgili kararın hafta sonunda belli olacağını vurgulayan Birer, Altay'ın başarılı savunma oyuncuları Sancak Kaplan ve Yasin Avcı'yı transfer etmek istediklerini sözlerine ekledi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:29

Antalyaspor'da Raşit Çetiner dönemi!

Sezonun son maçında Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilerek, Turkcell Süper Lig'den Lig A'ya düşen Antalyaspor, Yılmaz Vural'ın takımdan ayrılmasının ardından, Raşit Çetiner ile prensipte anlaşmaya vardı.

Antalyaspor, yeni sezon için teknik sorumlu Raşit Çetiner ile prensipte anlaştı.

Antalyaspor AŞ Basın Sözcüsü Murat Süğlün, yaptığı yazılı açıklamada, 2007-2008 futbol sezonunda Türk Telekom Lig A'da mücadele edecek Antalyaspor Kulübü'nün, yeni sezon için teknik sorumlu Raşit Çetiner ile prensipte anlaştığını bildirdi. Süğlün, Çetiner'in 4 Haziran Pazartesi günü Antalya'ya gelerek, Yönetim Kurulu ile sözleşme imzalayacağını kaydetti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:31

Sivas'ın gözü F.Bahçe'de

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon öncesinde genç ve yetenekli futbolcuları kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

2006-2007 futbol sezonunu 48 puanla 7. sırada tamamlayan Sivasspor, yeni sezonda daha güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.

Yurt içinde ve yurt dışında Sivasspor'un ihtiyaç duyduğu mevkilere futbolcu arayan teknik direktör Bülent Uygun ve yardımcıları, transferde rotayı Fenerbahçe'ye çevirdi. Fenerbahçe'nin genç ve yetenekli oyuncularını transfer listesine dahil eden kırmızı-beyazlı ekibin, sarı-lacivertli ekibin bazı futbolcuları ile eski futbolcularını da yakın takibe aldığı öğrenildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, transfer listesinin ilk sırasında Fenerbahçe'nin genç yetenekleri Kerim Zengin ve Olcan Adın'ın olduğu belirtildi. Bu futbolcuların yanı sıra bu sezon Sivasspor formasını giyen Gürhan Gürsoy için de Sivasspor yönetiminin Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü ifade edildi. Bu 3 genç oyuncunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

Bu arada, bu isimlerin yanı sıra 2 sezon önce Sivasspor forması giyen Fenerbahçeli genç savunma oyuncusu Can Arat ve sarı-lacivertli ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin'in de Sivasspor'un transfer listesinde yer aldığı yönünde Sivas basınında haberlere yer verildi.

Bu haberlerde, Sivasspor yönetiminin Can ve Selçuk'un yanı sıra Fenerbahçeli eski futbolcular Milan Rapaiç ve Murat Hacıoğlu'nu da kadroya katmak için çalışma başlattığına değinildi. Sivasspor teknik heyetinin Belçika'da futbol hayatını sürdüren Rapaiç ve bu sezon Ankaraspor'da forma giyen Murat'ı ısrarla istediği kaydedildi.

Kulüp yetkilileri ise Can, Selçuk ve Murat Hacıoğlu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını, Rapaiç'in ise görüşme için önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceğini bildirdiler.

Bu arada, kırmızı-beyazlı ekibin Elazığsporlu orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı da kadrosuna katmak için çalışma yaptığı belirtildi

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:31

"G.Saray'dan teklif almadım"

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray yönetiminden resmen teklif almadığını belirtti.

Sağlam, Kadir Has tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaraspor ile yapacakları maçtan mutlak galibiyet beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Fenerbahçe karşısında berabere kaldıktan sonra, Bursaspor'u 3-0 yenerek moralimizi yükselttik. Kendi sahamızda Ankaraspor ve Konyaspor ile yapacağımız iki maçtan 6 puan bekliyoruz. Kayserispor'un hedefi daha üst sıralara çıkmak."

"GALATASARAY'DAN RESMEN TEKLİF GELMEDİ"
Sağlam, gazetecilerin sorusu üzerine Galatasaray'a transfer konusunda resmen bir teklif yapılmadığını kaydederek şöyle devam etti: "Galatasaray yönetiminden resmen bir teklif gelmedi. Ancak bazı kişiler aracılığıyla bazı teklifler iletildi. Şu anda transfer konusunu konuşmak istemiyorum. Adnan Polat ile Galatasaray'a transfer edilmem konusunda resmen bir görüşmem de olmadı. Bu gibi haberler maç motivasyonumuzu bozuyor. Gazetelerde çıkan haberler nedeniyle cep telefonumu kapattım"diye konuştu.

Öte yandan, TED Koleji öğrencileri de Kayserispor tesislerine gelerek futbolcularla tanışıp, bir süre antrenmanı izlediler. Öğrencilerin arasında yer alan, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un torunu Alara Mamur da tesislere gelen dedesine çiçek verdi.

Kayserispor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın oğlu Burak Sağlam da gazetecilere poz verdi.Kayserispor antrenmanını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de izledi. Özhaseki, futbolculara baklava ikram etti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x