Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:32

Yanal yeniden Gençler'de

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna eski teknik direktörü Ersun Yanal getirildi.

Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın, Ankara'daki fabrikasında Yanal ile bir araya geldi. Cavcav, görüşme sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın tekrar aralarına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "2 sene evvel de Ersun hocayla çalışmıştık. Tekrar aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Ersun hocanın Gençlerbirliği'yle anlaşmasından sadece biz değil Türk futbolu kazançlı çıkacak. Ben inanıyorum ki Ersun hoca, Gençlerbirliği ile daha büyük başarılara imza atacak" dedi.

Cavcav, 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını, ancak 2 yıl sonunda opsiyonun Ersun Yanal'da olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav, bir soru üzerine, Ersun Yanal'ın uzaktan da olsa OFT
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:34

Ç. Rizespor'da istifa!

Çaykur Rizespor Kulüp Müdürü Akif Özakyol, görevinden istifa etti. Özakyol, yaptığı yazılı açıklamada, Çaykur Rizespor Kulübü Müdürlüğü görevini 4 yıldır yürüttüğünü ve yoğun iş stresi nedeni ile görevinden ayrıldığını bildirdi.

Çaykur Rizespor camiasında görev yapmaktan son derece gurur duyduğunu ifade eden Özakyol, şunları kaydetti:
''Çaykur Rizespor camiası ile her zaman birlikte olma şerefini yaşadığım böylesine onurlu bir topluluktan ayrılacak olsam dahi hiçbir zaman kopmayacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Görevimi ifa ettiğim süre zarfında, kurumun başarısı için daima bir bütün olarak çalıştığımız yönetim kurulu üyelerine, teknik kadroya, futbolculara ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.''
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:44

Çalımbay transfer istedi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu sene yaşananlardan ders çıkartılarak gelecek senenin planlarının ona göre yapılması gerektiğini söylerken, en az 7-8 oyuncunun transfer edilmesi gerektiğini vurguladı.

Rıza Çalımbay, yaşananlardan çıkartılacak dersle transfere yön verilmesi gerektiğini belirterek, "Nokta transfer yapmaları lazım. Rize'ye futbolcu getirmek zor. Maalesef her futbolcu gelmiyor. Yönetim bu konuda çok zorlanıyor. Ama onların da daha fazla fedakarlık yapmaları gerekecek. Bu fedakarlık da maddi olarak gerçekleşir. Yani başka takıma giden bir adama biraz daha fazlasını vermezseniz, o futbolcunun Rize'ye gelmesi zor olur. Umarım bu sene bunları yaşamadan nokta transferler yapacağız" dedi.

Rizespor'un her sene kümede kalma mücadelesi verdiğini hatırlatan Çalımbay, "Bir takım eğer her sene küme düşmeye oynuyorsa burada demek ki büyük bir hata yapılıyor. Ben ilk geldiğimde Rizespor küme düşmeye oynamıyordu. Bıraktığımda 29 puanla 5. sıradaydı. Bir takım bu şekilde devam ediyorsa bir yerlerde yanlışlar var. Bunları düzeltmek için de ilk başta çok iyi bir transfer yapmak lazım. Buraya alacağın adamların aç adam olması lazım. Gerçekten Rize, futbolcuların sosyal açıdan pek rahat edeceği bir yer değil. Bundan dolayı bazen bazı sıkıntıları olabilir ama futbol oynamak isteyen bir oyuncu için ideal bir yer. Hedefi olan insan için mükemmel bir yer" diye konuştu.

Gelecek yıl için takımın başında kalıp kalmama konusunda henüz yönetimle bir görüşme yapmadığını vurgulayan Çalımbay, "Zaten ben lig bittiği gibi geniş bir rapor hazırlamıştım. Bu rapora göre hareket edeceklerse ben varım. O rapor takımın ve Rize'nin menfaati için. Ben bir defa maddi açıdan bir şey istemiyorum. Kulübün yapılanmasından bahsediyorum. Örneğin en önemlisi altyapı. Altyapının çok iyi olması lazım. Yönetimle futbolcu arasında diyaloğu sağlayacak, iyi ve tecrübeli bir menajer olması gerekiyor. Buna öncelikle yönetim onay vermeli ama sıradan değil iyi bir isim olmalı" şeklinde konuştu.

Transferin şart olduğunu ifade eden Çalımbay, "Benim verdiğim raporda alacağımız oyuncuların isimleri var. Ama önce yönetimin şu an kadroda bulunan mevcut futbolcularla görüşmesi lazım. Gitmek isteyen olabilir. Kiralıklardan dönen olabilir. Ama ne olursa olsun bizim en az 7-8 oyuncu almamız gerekiyor. Belki takımda ben birinin kalmasını isterim ama oyuncu kendi kalmak istemez o açıdan önce yönetimin oyuncularla birebir görüşmesi iyi olacak. Bundan sonra her şey daha net olacaktır" dedi.

Rize'ye vefa borcu olduğunu belirten Çalımbay, "Ben ayrılırken bana her türlü kolaylığı yapmışlardı. Devre arasında takım zor durumda olduğu için görevi kabul ettim. Şükürler olsun ki bu işi başardık. Ama şimdi daha önemli bir süreç var önümüzde. Belli bir hedef koymak lazım. Ben ilk defa küme düşmeye oynayan bir takımda yer aldım. İlk defa bu şekilde bir mücadeleye girdim. Yani bir takımı baştan alırsan iyi bir takım ve kendine göre bir takım kurarsın. Onun için de aynı sıkıntıları tekrar yaşamamak için tedbirleri önceden almakta fayda var" diye konuştu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:46

Korkmaz imzayı attı!

Bülent Korkmaz, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına kendisini Bursaspor teknik direktörü yapan sözleşmeye imza attı. Korkmaz, savaşan, mücadele eden, kentini ve kulübünü severek herşeyini feda eden futbolculardan kurulu bir takım oluşturacaklarını söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Bülent Korkmaz'ı çok uzun zamandır tanıdığını, Korkmaz'ın ahlaklı, kişilikli, hırslı ve sözünün eri biri olduğunu söyledi.

Takımı geçen sezon çalıştıran Engin İpekoğlu'nun da başarılı olduğunu kaydeden Karasu, ''Ancak bir değişiklik gerekiyordu. Yönetimde ve teknik heyette değişiklik kararı verdik. Bu çerçevede Bülent Korkmaz'ı takımın başına getirdik. Kendisine 'hoş geldin' diyorum. Bundan sonra ben inanıyorum ki Bülent hocamızla gidebildiğimiz en iyi yere kadar gideceğiz'' dedi.

Karasu, ligde şu an bir hedef koymadıklarını, transferde de Bülent Korkmaz'ın talepleri doğrultusunda hareket edeceklerini belirtti.

Yeşil-beyazlı kulübün yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz da Bursa'da inanılmaz bir potansiyel ve güzel bir ''ambiyans'' olduğunu ifade ederek, ''Şehir, futbolu çok seviyor. Bu potansiyeli gördükten sonra burayı tercih ettim. Savaşan, mücadele eden, kentini ve kulübünü severek her şeyini feda eden futbolculardan kurulu bir takım oluşturacağız'' diye konuştu.

Özellikle bu yönde çok iyi çalışmaları gerektiğinin altını çizen Korkmaz, şunları söyledi:
''Bu isteği başkanım ve yöneticilerde görüyorum. Medyasıyla, taraftarıyla, sivil toplum örgütleriyle başarıyı hep beraber yakalarız. Bu kulübün başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah hep beraber istediğimiz yerlere, Bursa'nın istediği, özlediği yerlere gideriz. İnşallah sonu iyi biter. Kazandıkça hedef ortaya çıkacak.''

Korkmaz, Mehmet Kulaksızoğlu, Yusuf Altıntaş, Altay Dağdelen, Cengiz Demirel ve Taner Alpak'ın yardımcılıklarını yapacaklarını kaydetti.

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik ise Galatasaray ve Gençlerbirliği'nden talep olmasına rağmen Bülent Korkmaz'ın Bursa'yı tercih ettiğini vurgulayarak, ''Bursa başarıya susamıştır. Bursaspor'u korumak için elimizden gelen hassasiyeti gösteriyoruz'' dedi.

Medyanın, taraftarın, herkesin bu düşüncede olması gerektiğini anlatan Çelik, Bursaspor'u layık olduğu yere taşıyacaklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Bülent Korkmaz, kendisini 2 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:47

Gençler'de 2. Yanal dönemi!

Gençlerbirliği, Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski teknik direktörü Ersun Yanal'ı getirdi. Başkent ekibi, Yanal ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, opsiyonun Yanal'a bağlı olduğu bildirildi.

Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın, Ankara'daki fabrikasında Yanal ile bir araya geldi. Cavcav, görüşme sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın tekrar aralarına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ''2 sene evvel de Ersun hocayla çalışmıştık. Tekrar aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Ersun hocanın Gençlerbirliği'yle anlaşmasından sadece biz değil Türk futbolu kazançlı çıkacak. Ben inanıyorum ki Ersun hoca, Gençlerbirliği ile daha büyük başarılara imza atacak'' dedi.

Cavcav, 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını, ancak 2 yıl sonunda opsiyonun Ersun Yanal'da olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav, bir soru üzerine, Ersun Yanal'ın uzaktan da olsa OFTAŞ Spor'a katkı ve desteğinin olacağını bildirdi.

Ersun Yanal ise Gençlerbirliği'ni evi gibi gördüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:
''Burası bizim evimiz, burada her şey bizimle başladı. Buranın başarılı bir tarihi var, o tarih de bizimle başladı. Gençlerbirliği'nin başarıları için en iyi kadroyu kurarak geleceği için çalışacağız.''

ERSUN YANAL'IN İKİNCİ DÖNEMİ
Gençlerbiriliği'nde 2002-2003 döneminde teknik direktörlük yapan Ersun Yanal, kırmızı-siyahlı ekibi UEFA Kupası'nda 5. tura kadar çıkarma başarısı göstermiş, Gençlerbirliği takımı 5. turda o dönem UEFA Kupası'nı kazanan İspanyol Valencia'ya tek yenilgiyi tattırmasına rağmen elenmişti.

Kırmızı-siyahlı ekipte bugünden itibaren 2. dönemine başlayan Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını Kemal Özdeş, Volkan Kazak, kaleci antrenörlüğünü ise milli takımda da antrenörlük yapan Murat Aydın yapacak.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:48

Mamur'dan Beşiktaş'a sitem
Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam ile anlaşan Beşiktaş'a, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur'dan sitem geldi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'la anlaşmasının Sarı-kırmızılı ekip açısından onur verici olduğunu, ancak Beşiktaş Kulübü'nün bu konuda kendilerinden izin almamasına üzüldüğünü belirterek, "Ertuğrul Sağlam'la 1 yıllık sözleşmemiz sürüyordu. Ancak kendisi ile mukavele imzalarken Beşiktaş'a gitmesi halinde izin vereceğimizi söylemiştik. Bu sözümüzde duruyoruz. Ertuğrul hoca, Siyah-beyazlı kulüple anlaştı, gurur duyduk. Bir Anadolu takımı olarak, Beşiktaş'a
teknik direktör göndermenin gururunu, onurunu yaşıyoruz. Kapımız kendisine her zaman açıktır. Kayseri ona çok şey verdi, Sağlam da Kayserispor'a çok şeyler kattı. Asıl olan, Kayserispor Kulübü'nün geleceğidir, başarısıdır. O nedenle biz şimdi Cumartesi günü yapılacak olağan kongreyi bekliyoruz. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın da Beşiktaş'la anlaşmasına şahsım ve kulübüm adına çok sevindim. Gökhan ve Mehmet Topuz gibi oyuncularımıza üç büyükler aylardır talip, şimdi de teknik direktörümüz Beşiktaş'a gitti. Kendisini tebrik ettik. Ama isterdik ki, Sağlam'ın gösterdiği anlayışı ve sorumluluğu Beşiktaş Kulübü de gösterip, bizi arayıp izin alsaydı. Zira, Ertuğrul hocanın bizimle 1 yıllık sözleşmesi daha vardı. Neyse, çok üstünde durmuyorum ama Beşiktaş bu konuda ayıp etti. Ertuğrul Sağlam'a kapımız her zaman açıktır. 2 sezondur takımımızı 5. yaptı" diye konuştu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:49

Bülent Korkmaz'dan ayrılık sinyali!

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Yapabileceğimizin maksimumunu yaptık. Ben huzurluyum, mutluyum. Futbolcularım da huzurlu ve mutlu" dedi.. Genç hoca kalıp kalmama konusunda ise olumsuz konuştu ve "Bazı problemler var" dedi..

Bülent Korkmaz, Sivasspor karşısında 2-1 yenik ayrıldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı.

Söylenecek fazla bir şey olmadığını ifade eden Korkmaz, şunları kaydetti:
''Özellikle ikinci yarı gösterdikleri özveri, fedakarlık ve mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi gönül isterdi ki ligde kalalım. Ama geçmişte yaşanan olaylar veya puanlar bunu etkiledi. Yapabileceğimizin maksimumunu yaptık. Ben huzurluyum, mutluyum, futbolcularım da huzurlu ve mutlu. Bundan sonra da söylenecek fazla bir şey yok.''

Bu durumu futbolun bir cilvesi olarak nitelendiren Korkmaz, ''Ama Kayseri halkına bir heyecan yaşattık. Umutları bitmiş bir şehir vardı. Biz hem kupada, hem ligde heyecan yarattık. Umutları yeniden yeşerttik. Artık bundan sonra biz de kendi durumumuza bakacağız'' diye konuştu.

Korkmaz, Kayseri Erciyespor'un UEFA Kupası'nda mücadele edeceğinin hatırlatılması ve kupa maçlarında takımın başında olup olmayacağının sorulması üzerine, şöyle konuştu:
''Bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum ama pek de olumlu düşünmüyorum. Bazı problemler var. Oturup düşüneceğim, ekibimle konuşacağım. Çünkü yeniden bir heyecan, yeniden bir ambiyans, yeniden güven yaratmak zor. Tam sağlıklı bir karar veremiyorum. Sağlıklı bir karar verdiğimde zaten gereken açıklamayı yapacağım.''

Bu arada Korkmaz'ın açıklamasının bitmesinin hemen ardından salona giren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, meslektaşını gösterdikleri mücadeleden dolayı sarılarak tebrik etti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:52

ANTRENÖR ADAYLARI
Genel menajer Cem Onuk, antrenör adayları bulunduğunu ve bunlarla görüşeceklerini anlatarak, "Rıdvan ile görüşme yapacaktık, ancak televizyonla antlaşması var. Bülent Korkmaz ile çalışabiliriz. Etik değerlere son derece saygı duyuyoruz. Sözleşmesi olan bir arkadaşla görüşmek hoş değil. Bülent hoca burada çalıştığı için o da olabilir. Bülent Korkmaz arkadaşımızla çalışabiliriz. Bunu da birkaç gün içinde sonuca bağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

İsimlerin Rıdvan Dilmen, Bülent Korkmaz ve Ersun Yanal ile sınırlı olmadığını vurgulayan Onuk, şöyle konuştu:

"Önce tanıdık, bildik insanlara yöneliyoruz. Ersun hoca ile aramızda 1,5 milyon dolar gibi bir rakam yok. Ersun hoca ile para talebini çokça konuşmadık. Para ile ilgili bir şey konuşmadık. Bazı istekleri var. Ersun hoca da bir marka Türk futbolunda. Sadece dostane biri görüşme oldu. 1,5 milyon dolar gibi rakam telaffuz etmedik."

Cem Onuk, birkaç teknik direktörle görüşeceklerini ve kendilerine en uygun kişiyle anlaşacaklarını belirterek, "Camia olarak tanımadığımız bir Rıdvan arkadaşımızdı. Onunla dün yaptığım görüşmede, televizyonla sözleşmesi uzatıldığı için bu sene olmayacak. Teşekkür ettik. Rıdvan artık listede yok. Görüşme listesinden çıktı" dedi.

FUTBOLCU TRANSFERLERİ
Futbolcu transferinin son hızla sürdüğünü anlatan Onuk, "Belirlenmiş isimlerimiz var. Gidecek oyuncumuz yok. Gelecek oyuncular var" diye konuştu.

Belirledikleri oyuncularla 1 hafta, 10 gün içinde temasa geçeceklerini ve anlaşma zemini arayacaklarını ifade eden Onuk, "Crystal Palace'da oynayan Arnavut kökenli Finli forvet oyuncusu gündemimizde. Bu futbolcunun menajeri ile hafta içinde görüşeceğiz. Gelecek antrenörün de düşünceleri var. Gelecek kişiye de haksızlık yapmayalım. Bu nedenle süreci yavaş işletiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği'nin her zaman iyi bir takım kurmak gibi hedefinin bulunduğunu anlatan Cem Onuk, şunları söyledi:

"Önce iyi takım kuracaksınız, sonra maç oynayacaksınız. Oynadığımız maçlar bizi bir yerlere getirir. Avrupa kupalarına katılmak gibi bir hedefimiz var. Çünkü o zevki bizler de insanlar da güzel bir şekilde yaşadı. Bunu tekrar yaşamak ve yaşatmak istiyoruz."

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR'DA FUAT ÇAPA İSMİ ÖN PLANDA
Bu arada, Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Cem Onuk, birkaç teknik direktörle temas içinde olduklarını belirterek, "Fuat Çapa isimlerden biri. Kendisiyle anlaşmadık, ancak öne çıkan isim o" dedi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 16:52

Süper Lig çıkan Oftaş'ın, G.Birliği'nin 2. takımı olduğu ve dolayısıyla Süper Lig'de mücadele etmemesi gerektiği yönündeki tartışmalar bir türlü bitmek bilmiyor.

Oftaş Başkanı Turgay Kalemci, 'Adresimiz, yönetim kurullarımız farklı.' dese de bu takımın Süper Lig'de yer almasının çeşitli sakıncalar doğuracağı ileri sürülüyor. Ancak Futbol Federasyonu yetkilileri, konunun her gündeme gelişinde, Oftaşspor'un Süper Lig'de oynamasında bir sakınca olmadığını belirtmeye devam ediyorlar. Hatırlanacağı üzere yıllar önce Bursaspor'un 2. Lig'de oynayan B takımı 1. Lig'e çıkmış fakat federasyon bunu tescil etmemişti.

Oftaş cephesi, Futbol Federasyonu'nun durumlarını değerlendirdiğini ve Süper Lig'de oynamalarında mahzur görülmediğinin kendilerine söylendiğini belirtiyor. Oftaş'ın, G.Birliği bünyesinde bir takım olduğunu ileri sürenlerin gerekçesi ise Metin Diyadin. Oftaş'ı çalıştırırken görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin, "İstifa etmedim. Bu tamamen İlhan Cavcav'ın tasarrufudur." demişti. Oftaşlı futbolcular da şampiyonluğun ilan edildiği Kocaelispor maçından sonra İlhan Cavcav'ın yanına gelerek 'Başkan primi 800 yap!' şeklinde tezahuratta bulunmuştu. Resmiyette G.Birliği'nden bağımsız bir kulüp olarak görülen Oftaş'ın, perde gerisinde G.Birliği'nin bir alt şubesi olarak görülmesi kafaları karıştırıyor.

'Oftaş Kesinlikle çıkmamalı'

Büyük ihtimalle Oftaş'ı birine satacaklar ama aslında çıkması yasak olmalıydı. G.Birliği ile Oftaş'ın ilişkisi ortada işte. 'Her şeyimiz ayrı' demekle ayrı mı olmuş oluyorlar? Aradaki bağlantı bile yeterli. Bu durum şike söylentilerine imkan tanır. Oftaş 1. Lig'e çıktı ve rakipleri dahil hiç kimse itiraz etmiyor. Oysa dünyadaki örneklerine bakıldığında yerinin asla G.Birliği ile aynı yerde olmaması gerekiyor. Çünkü kurulma amacı altyapıdan oyuncu yetiştirmek. Daha önce Bursaspor B Takımı'nın yaşadığı gibi 2. Lig şampiyonu olsa bile Oftaş'ın orada kalması ve altyapı üretim ekibi olmaya devam etmesi gerekirdi. Altan Tanrıkulu (Hürriyet Yazarı)

'Süper Lig'e gelmesi sakıncalı'

Hukuki açıdan Oftaş'ın gelmesi problem olacak. Federasyon geçmişte Bursaspor B Takımı'nı lağvetmişti. İstanbulspor ve Adanaspor da aynı grubun kulübüydü ve bunu herkes biliyordu. Kağıt üzerinde yönetimleri ayrı olduğu için aynı ligde oynadılar. Her zaman spekülasyonlara açık kaldı. Federasyon maçlarını fikstürde ilk haftaya koyuyordu. Böylece bunların şike yapacaklarını kabul etmiş oluyorsunuz. Şimdi Oftaş da G.Birliği'nden ayrı takım olduğunu iddia ediyor. Kamu vicdani biliyor ki bunlar iç içe geçmiş takımlar. Hukuk kuralları başka bir şeydir, kamu vicdanı başka bir şey...

İbrahim Altınsay (Radikal Yazarı)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:01

Yanal:“G.Saray'dan teklif almadım“

İsmi sık sık Galatasaray ile anılan Ersun Yanal yaptığı açıklamada Galatasaray dahil hiçbir takımdan şu ana kadar resmi bir teklif almadığını söyledi.

Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen 6. Eskişehir Kalite Şöleni kapsamında gerçekleştirilecek "Futbolda Kalite" konulu panele konuşmacı olarak katılan Yanal, etkinlik öncesi soruları yanıtladı.

"Hakkımda son günlerde ortaya atılan iddialar dedikodudan ibarettir. Hiçbiri gerçeği yansıtmıyor" diyen Yanal, şöyle devam etti: "Ben de neler yaptığımı, hangi takımla anlaştığımı medyadan öğreniyorum ve çok şaşırıyorum. Bunlara Türk futbolu adına üzülüyorum. Herhangi bir takımla görüşmem, anlaşmama olmadı. Evet Brezilya'ya gittim. Ama bunun Galatasaray ile alakası yok. Beni Hollandalı bir menajer götürdü. Galatasaray veya Avrupa'dan herhangi bir takımdan teklif aldığım yönündeki iddialar da asılsızdır."
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:02

Para üstü yok!

Antalya Vali Yardımcısı Fazlı Akgün, cumartesi günü oynanacak Antalyaspor-Gençlerbirliği maçında stat içinde seyircilere satılacak bardak suların ağzının açılarak müşteriye teslim edileceğini, alışveriş yapan kişilere de para üstü olarak metal para verilmeyeceğini bildirdi.

İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Yardımcısı Fazlı Akgün başkanlığında toplanarak, Antalyaspor-Gençlerbirliği maçında alınması gereken önlemleri belirledi.

Toplantının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fazlı Akgün, Turkcell Süper Lig'in son haftasında oynanacak Antalyaspor-Gençlerbirliği maçının Antalya için çok önemli olduğuna dikkati çekti. Antalyaspor'un maçtan başarıyla ayrılmasını istediklerini belirten Akgün, maçın sonucunun yanı sıra "fair play' ruhunun kaybedilmemesinin de önemli olduğunu vurguladı.

Maç biletlerinin satışına cumartesi günü saat 12.00'da başlanacağını belirten Fazlı Akgün, seyircilerin ise saat 13.30'dan itibaren stada alınacaklarını dile getirdi.

Stada girişlerde üst araması yapılacağını ve müsabaka düzenini bozucu maddelerin stada girişine izin verilmeyeceğini belirten Akgün, şöyle konuştu: "Stadyumlara bozuk para alınmaması konusunda bir kararımız zaten var. Stada girişlerde toplanan bozuk paralar, maçın ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Yetiştirme Yurdu'na bağışlanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından tedbirlerimizi biraz daha artırdık. Stadyum içinde satış yapan büfelere talimat vererek, alışveriş yapan taraftarlara para üstü olarak metal para vermemelerini, kasalarında kağıt para bulundurmalarını istedik. Ayrıca, Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya atılan plastik şişeleri dikkate alarak, bu maçta seyircilere bardak su satılmasını ve satışı yapılan bardakların, müşteriye ağzı açılarak teslim edilmesini istedik."

Fazlı Akgün, maçta bin 200 polis, 100 jandarmanın görev yapacağını, ayrıca stadın ilk sıradaki koltuklarında emniyet güçlerinin oturacağını ifade etti.

Antalyaspor'un maçı kazanması halinde gelecek sezon yine Turkcell Süper Lig'de oynayacağına dikkati çeken Akgün, "Sevinç için sahaya seyircilerin girmesi bile ceza sebebi. Bu yüzden Antalyaspor'un gelecek sezondaki başarısını olumsuz etkilememesi için en üst düzeyde tedbir alınacak" dedi.

SEYİRCİYE "MEŞALE" CEZASI
Fazlı Akgün, İl Spor Güvenlik Kurulu'nda 13 Mayısta Antalya Atatürk Stadı'nda, Antalyaspor ile Ankaragücü takımları arasında oynanan maçta Mustafa Karahan adlı taraftarın meşale yaktığının kamera kayıtlarıyla tespit edildiğini bildirdi.

Akgün, bu kişi hakkında 5149 sayılı Kanunun 11. maddesinin birinci fıkrası gereği ve yine aynı kanunun 18. maddesinin birinci fıkrası uyarınca 6 ay süreyle spor müsabakalarını seyirden men ve bin 316 YTL idari ceza verildiğini açıkladı.

Karahan hakkında "Fanatik Taraftar Fişi" açılarak takip edileceğini vurgulayan Fazlı Akgün, bu taraftara verilen cezanın, Türkiye'nin meşale yakılması nedeniyle uygulanan ilk ceza olabileceğine dikkati çekti.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 17:03

İLHAN VE ALİ TURAN'DAN GÖZDAĞI

Kayseri Erciyesspor defansının başarılı ikilisi sağbak İlhan Özbay ve stoper ali Turan da Antalyaspor maçı öncesi taraftara umut dağıttı. Antalyaspor'dan kesinlikle çekinmediklerini belirten tecrübeli ikili, "Bizim ligde kalmamız için kazanmamız gerekiyor. Rakibimizin kim olduğu hiç garketmez. Antalyaspor'u taraftar desteği ile yenip, ligde kalma yarışında son haftaya umutlu gireceğiz. Taraftarımız bize güvensin ve destek olsun" dediler.

TİMUÇİN'İN UĞURU, ÇOCUKLARI

Kayseri Erciyesspor'un en tecrübeli futbolcusu olarak dikkat çeken Timuçin Beyazıt da antermanlarda arkadaşlarına moral veriyor. Kızı Zeynep ve oğlu Atakan'ı da antrenmana getiren Timuçin, takım arkadaşlarına "Rahat olun, pazar günü sahadan 3 puanla ayrılıp, Sivas deplasmanına ligde kalmak için gideceğiz. Son iki finalimiz. Biz bunları da başarıyla atlatırız" diyor.

17.05.2007
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 16:17

Ankaragücü 8 futbolcuyla anlaştı!

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon yaşanan sıkıntının tekrarlanmaması için transferde hızlı hareket eden Ankaragücü transfer sezonun açılışından bugüne kadar 8 futbolcuyla anlaştı.

Yeni sezonda Almanların ünlü ismi teknik direktör Hans Peter Briegel ile çalışacak olan sarı-lacivertlilerde Ahmet Dursun (Antalyaspor), Habib Muhammed (Gana-Molde FK), Fatih Akyel (Gençlerbirliği), Stelian Kirita (Romanya-Gaziantepspor), Yunus Balaban (Alemannia Aachen), İbrahim Ege (Denizlispor), Martin Kamburov (Bulgaristan), Zafer Özgülketin (Eskişehirspor) ile anlaşırken, kiralık olarak başka takımlarda oynayan, Birol, Ali Ölmez ve Ayhan Evren de yeni sezon için başkent ekibine dahil oldu. Sarı-laciverliler bir orta saha ve bir de forvet arayışlarını sürdürürken, bu mevkilere alınacak futbolcuların yabancı olacağı öğrenildi.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 18:17

Gaziantepspor Sedlak ile anlaştı!

Turkcell Süper Lig'de bu sezon sıkıntı yaşamak istemeyen ve teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getiren Gaziantepspor, dış transferde Slovakya Süper Lig takımı Ruzomberok'tan Thomas Sedlak ile prensipte anlaştı.

Gaziantepspor'un, Kamerunlu milli oyuncu Armand Deumi'den sonra Slovakya'nın Ruzomberok takımında oynayan 24 yaşındaki oyuncusu Thomas Sedlak ile prensipte anlaştığı, bu oyuncunun menajeri ile hafta sonuna kadar Gaziantep'e gelerek yönetimle masaya oturacağı açıklandı.

Gaziantepspor Kulubü Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, yaptığı açıklamada, teknik direktör Mesut Bakkal'ın istediği Slovak Sedlak'ın orta sahada görev yaptığını söyledi.

Sedlak'ın menajeri ile her türlü konuda anlaşma sağlandığı, futbolcunun hafta sonuna kadar Gaziantep'e gelerek sözleşmeye imza atacağını belirten Çetinkaya, ''Biz her türlü konuda anlaşmayı sağladık. Sedlak'ı çok istiyoruz, o da bizi istiyor. İş imzaya kaldı'' diye konuştu.

Çetinkaya, Krita'nın Ankaragücü ile anlaştığını, Diawara konusunda ise Bursaspor ve Gaziantepspor kulüplerinin anlaşmaya vardığını, kulüple mukaveleleri devam eden De Nigris ve Zurita'nın ise Gaziantep'te yapılacak olan çalışmalara katılacaklarını bildirdi.

Çetinkaya, Afanau'nun ise eşinin sağlık durumu nedeni ile teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşerek izin istediğini, bu oyuncunun Isparta kampına katılacağını belirtti.

Çetinkaya, santrafor mevkii için tranfser çalışmalarının sürdürüldüğünü, bu mevkii için yurt dışında isimlerini belirledikleri 7-8 futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini, futbolcunun şartlarının kulüp şartları ile uyuşmasının önemli olduğunu ifade etti.

Bu arada, kırmızı-siyahlıların yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Kırmızı-siyahlılar, Celal Doğan Tesislerinde bugün aerobik, adaptasyon ve kuvvet çalışması yaptı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki çalışma yaklaşık, 1 saat 30 dakika sürdü.

Gaziantepspor'un çalışmasını Başkan İbrahim Kızıl ile yönetim kurulu üyelerinin bir kısmı da izledi. Gaziantepspor, ikinci etap çalışmalarını Isparta'da, 16-29 Temmuz tarihlerinde ise üçüncü etap çalışmalarını Hollanda'da sürdürecek. Hollanda dönüşü iki gün izin yapacak olan futbolcular, 1 Ağustos'ta Gaziantep'te biraraya gelecekler.

Kaynak:ajanspor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 18:18

Konyaspor Uğur Yanıkdemir'i kiraladı

Konyaspor, genç oyuncusu Uğur Yanıkdemir'i 2. Lig B Kategorisi takımlarından Kartalspor'a 1 yıllığına kiraladı.

Konyaspor Başkan Yardımcısı Arif Çelik, takımın genç oyuncusu Uğur Yanıkdemir'in Kartalspor'a 1 yıllığına kiralandığını belirterek, "Uğur çok yetenekli genç bir oyuncu. Bu sezon onun yedek kalmasını değil oynamasını istiyoruz. Bu nedenle tecrübe kazanması için Kartalspor'a kiraladık. Bu şekilde Uğur'un kendini geliştirerek önümüzdeki yıllarda Konyaspor'a daha faydalı olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:ajanspor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x