Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 18:24

Eskişehirspor Özbayrak'ı renklerine bağladı

Türk Telekom Lig (A)'da yer alan Eskişehirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Serdar Özbayraktar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak:ajanspor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 18:30

Antalyaspor Akın Sinanı renklerine bağladı

Lig Ada mücadele edecek Antalyaspor, Samsunsporun kalecisi Akın Sinan Dağdelen ile bir yıllık anlaşma imzaladı.

Antalyaspor Kulübü binasında düzenlenen törende, Samsunsporun kalecisi 29 yaşındaki Akın Sinan Dağdelen, kendisini Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz, Dağdelenin tecrübeli bir kaleci olduğunu, Antalyaspora yararlı olacağına inandığını belirtti. Akın Sinan Dağdelen de babası, ağabeyi ve dayısının da kaleci olduğunu ve Türkiye liglerinde oynadıklarını ifade ederek, Antalyaspor haksız yere küme düştü. Antalyaspor, hak ettiği süper lige yeniden çıkacaktır. Buna inanıyorum dedi.

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 18:32

Boluspor'da Ömer Ateş imzayı attı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Boluspor'da, geçtiğimiz yıllarda Erciyesspor ve Elazığspor'da şampiyonluklar yaşayan Samsunsporlu Ömer Ateş ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Boluspor kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan başkan Necip Çarıkçı, ''Ömer, uzun yıllar Süper Lig'de futbol oynadı. Yakın zamanda iki şampiyonluk yaşadı. Kendisiyle ara transferde görüştük ancak transferi geçekleştiremedik. Nasip bu yeni sezonaymış. Herkesin bildiği gibi bizim tercihimiz futbolunun yanı sıra kişiliğinin de iyi olması. Ömer de bu tip bir futbolcu. Ömer takıma ivme kazandıracak oyunculardan biri. Kendisine güveniyorum'' diye konuştu.

Ömer Ateş de, yaptığı konuşmada, ''Şu an gerçekten mutlu ve heyecanlıyım. Ben Boluspor'un eski güzel günlerine döneceğine inanıyorum ve gelecek sezon bunun için mücadele edeceğim. Daha önce Elazığspor'da ve Kayseri Erciyesspor'da şampiyonluklar yaşadım. Boluspor'da da şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. İki tarafa da hayırlı olsun'' dedi.

Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 18:35

Antalya'da Akın imzayı attı!

Lig A'da mücadele edecek Antalyaspor, Samsunspor'un kalecisi Akın Sinan Dağdelen ile bir yıllık anlaşma imzaladı..

Antalyaspor Kulübü binasında düzenlenen törende, Samsunspor'un kalecisi 29 yaşındaki Akın Sinan Dağdelen, kendisini Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz, Dağdelen'in tecrübeli bir kaleci olduğunu, Antalyaspor'a yararlı olacağına inandığını belirtti.

Akın Sinan Dağdelen de babası, ağabeyi ve dayısının da kaleci olduğunu ve Türkiye liglerinde oynadıklarını ifade ederek, ''Antalyaspor haksız yere küme düştü. Antalyaspor, hak ettiği süper lige yeniden çıkacaktır. Buna inanıyorum'' dedi.

Kaynak:AjanSpor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Ayberk » Prş Haz 28, 2007 20:55

Pazarspor Ümit Ozan'la anlaştı

Lig B ekiplerinden Pazarspor'da, dış transferde Akçaabat Sebatspor'dan Ümit Ozan ile prensipte anlaşmaya varıldı.

Kulüp başkanı Hüseyin Yangın, Ümit Ozan'ın Pazarspor'da oynamak istediğini belirterek, ''Görüşmemiz karşılıklı olarak olumlu geçti.

Rakam olarak da anlaşma sağlandığı takdirde bu futbolcu imzayı atacak'' dedi.

Ümit Ozan'ın daha önce Pazarspor'da forma giydiğini ifade eden Yangın, ''Şu anki teknik direktörümüz Şevki Tonyalı da o dönemde takım kaptanımızdı. Ümit Ozan bu ortamda hem eski takımı hem de kaptanı için mücadele verirse güzel işler yapacağına eminiz'' diye konuştu.

Öte yandan, Pazarspor'un, Keçiören Belediyespor'dan transfer ettiği Eren Görür ile Ankara'da 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.

Kaynak:AjanSpor
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 01, 2007 17:16

Bursa Niculea transferinden vazgeçti !..

Bursaspor, bugün kente gelerek resmi sözleşmeye imza atması beklenen Rumen forvet Marius Niculea'nın transferinden vazgeçti.

Bursaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Her konuda anlaşmaya varılan, uçak bileti dahi alınan Rumen oyuncu Marius Niculea, İskoçya takımlarının devreye girmesi üzerine kulübümüzden düşünmek üzere 2 gün süre istemiştir. Bu durumdan dolayı yönetimimiz Niculea'nın transferinden vazgeçmiştir."

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Cmt Tem 07, 2007 14:18

V. Manisa'dan Kluivert atağı

Hürriyet Gazetesi'nden Yılmaz Coşkun'un haberine göre, yüksek toplarda etkili uzun boylu bir santrfor arayan Vestel Manisaspor kurmayları, Hollandalı Patrick Kluivert'ı transfer edip hem camiya moral vermek hem de prestij tazelemek istiyor. Maliyeti 1.1 milyon Euro olan Kluivert için son sözü Onursal Başkan Zorlu söyleyecek.

Vestel Manisaspor'da Teknik Direktör Giray Bulak'ın talebi doğrultusunda yüksek toplarda etkili bir santrfor arayan yönetim, PSV Eindhoven'in ünlü yıldızı Patrick Kluivert'a yöneldi. Avrupalı bir menajerlik şirketinin siyah-beyazlılara önerdiği Hollandalı yıldızın bonservisinin elinde olduğu ve Türkiye'ye gelmek istediği öğrenilirken, 1.1 milyon Euro'luk maliyeti nedeniyle yönetimin de bu transfere sıcak baktığı bildirildi.

MÜKEMMEL TRANSFER
Vestel Grubu'nun para musluğunu kısması yüzünden yeni sezon öncesi transferde kemer sıkma politikası uygulayan yönetimin, Kluivert gibi bir futbolcuyu alarak hem camiaya moral vermek, hem de futbol dünyasındaki prestijini tazelemek istediği öne sürüldü. Teknik Direktör Giray Bulak'ın, ’’Gerçekleşirse mükemmel olur’’ dediği bu transfer için yönetimin Onursal Başkan Ahmet Nazif Zorlu'dan olur beklediği bildirildi.

79 KEZ MİLLİ OLDU
Amsterdam'da 10 Mart 1976 tarihinde doğan Patrick Kluivert, futbola ünlü Ajax kulübünün altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla A.C. Milan, Barcelona, Newcastle United, Valencia ve Olimpiakos'ta top koşturan Surinam asıllı futbolcu, son olarak ülkesine dönüp PSV'de forma giymeye başladı. 79 kez Hollanda Milli Takımı'nda görev yapan 1.88 boyundaki Kluivert, 2004 yılında milli takımı bıraktı.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Pzt Tem 09, 2007 21:51

Orteman İBB'de!

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Uruguaylı futbolcu Sergio Daniel Orteman ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün Langa'daki tesislerinde düzenlenen törende, geçen sezon Arjantin'in Boca Juniors takımında oynayan 29 yaşındaki orta alan oyuncusu Sergio Otteman, kendisini 1 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, Orteman'ın transferiyle kadrolarındaki bir eksiği daha giderdiklerini belirterek, "Takımımıza güç katacak oyuncuları transfer ediyoruz. Orteman, tekniğiyle orta sahadaki eksiğimizi giderecek bir oyuncu" dedi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Tem 10, 2007 19:57

Herve Tum resmen Bursalı

Bursaspor'un yeni transferi Herve Tum, kendisini 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Atatürk Stadı'nda gerçekleşen imza töreninde Tum, stada gelen 200'ü aşkın taraftarın önünde resmi sözleşmeye imzayı attı.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, tören öncesi yaptığı konuşmada, Bursaspor için yeni bir sayfa açtıklarını, yalana, dolana ve talana son verdiklerini söyledi.

Bursaspor'a hizmet için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Karasu, taraftarlara şöyle seslendi:
''Benim taraftarım sizlersiniz. Hepinizi memnun edemeyeceğimi çok iyi biliyorum, ama Bursaspor için iyi şeyler yapacağımıza, bunun için çok çalışacağımıza inanın. Bugün itibariyle kulübün borçlarını ödedik. İlk yabancı transferimiz Tum çok iyi futbolcu. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma gerekli takviyeler yapılacak. En iyi ve kaliteli oyuncular alınacak."

Kamerunlu futbolcu da Bursa'da çok iyi karşılandığını, taraftarların gösterdiği ilgiye çok şaşırdığını dile getirerek, ''Ben de bu ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışacağım. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım bu güzel taraftara bir kupa hediye ederiz"dedi.

Herve Tum, daha sonra stada gelen taraftarları selamladı. Bu arada küçük bir taraftar Tum'a çiçek verdi.

Lig TV
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22609
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:14

Bursaspor'un son gözdesi Viera

Kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'da listenin ilk sırasında Uruguay Milli Takımı'nın genç kalecisi Sebastian Viera'nın yer aldığı öğrenildi.

Türkiye'de ve yurtdışında kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'da rota Nihat Kahveci'nin takımı Villerreal'de forma giyen Uruguay Milli Takımı'nda da oynayan Vierra'ya çevrildi.

Diego Sebastian Viera Galain için temaslarını sürdüren yeşil-beyazlı yönetim için tek sorunun 23 yaşındaki futbolcunun yüksek bonservisi olduğu, Bursasporlu yöneticilerin Villarreal'de geçen yıl fazla forma şansı bulamayan genç oyuncunun bonservisini indirmeye çalıştığı bildirildi.

Vierra'yı genç olması nedeniyle ilk sırada tutan yeşil-beyazlı yönetimin, Trabzonspor'un genç Brezilyalı file bekçisi Jefferson için de temasta olduğu öğrenildi.

Paraguay Milli Takımı'nın 1.91 boyundaki kalecisi Aldo Bobadilla ile Gaziantepspor'un Boşnak oyuncusu Kenan Hasagiç de listedeki diğer isimler.

lig tv http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22671
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:19

Sercan'a devlerin ilgisi büyüyor

Fransız kulübü Monaco ve İngiliz Manchester United'ın, Bursaspor'un genç futbolcusu Sercan Yıldırım'ı transfer etmek için önümüzdeki günlerde girişim başlatacakları öğrenildi.

Bursaspor'un A Takım kadrosunda yer alan ve profesyonel sözleşmesi bulunan Sercan Yıldırım'ı kadrolarına katabilmek amacıyla, dünyaca ünlü Monaco ve Manchester United kulüpleri adeta yarışıyor.

Söz konusu kulüplerin, genç futbolcuyu alabilmek için Bursapor'a 1-2 gün içinde yeni bir teklif sunacakları bildirildi.

Geçen yıl Monaco'nun 500 bin, Manchester United'ın ise bir milyon avroluk teklifleri, dönemin başkanı Levent Kızıl tarafından kabul edilmemişti.

lig tv http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22666
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:20

G.Antep'te Diawara ve Afanou bilmecesi

Gaziantepspor Kulübü Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, Isparta Davraz kampına katılmayan Diawara ve Afanou'nun durumlarının belirsizliğini koruduğunu, kaleci Hasagiç'in ise takım arayışının devam ettiğini söyledi.

Çetinkaya,yaptığı açıklamada, Gaziantep ve Isparta Davraz'da yapılan kampa katılmayan Afanou ve Diawara'nın Gaziantep'e geldiğini, bu oyuncuların teknik direktör Mesut Bakkal ile görüştükten sonra durumlarının belli olacağını belirtti.

Kaleci Hasagiç'in ise halen takım arayışlarının devam ettiğini ifade eden Çetinkaya, "Diawara ve Affanou şu anda Gaziantep'te. Cuma günü teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşecekler. Durumları bundan sonra netlik kazanacak. Şu ana kadar bu iki oyuncumuz da 32 antrenmanı kaçırdılar. Yani arayı çok açtılar. Şu anda takımın temposu arttı. Hollanda'da takım hazırlık maçları oynayacak. Yani arayı nasıl kapatırlar bilemiyorum. Artık son kararı hocamız verecek" diye konuştu.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü, takıma nokta transferler yapacaklarını yineleyen Çetinkaya, "Davraz kampı iyi geçti. Arkadaşlık, dayanışma ve takım olma ruhu her geçen gün biraz daha artıyor" diye konuştu.

Çetinkaya, Hollanda kampı süresince de o bölgede kamp yapan Türk takımları ve yabancı takımlarla hazırlık maçı oynamak için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kırmızı-siyahlıların Hollanda'da hangi takımlarla hazırlık maçları oynayacağı ve bunların hangi tarihte olacağı ise daha sonra kesinlik kazanacak.

VEYSEL'İN, MENAJER ÇETİNKAYA HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI
Hasan Çetinkaya, Veysel Cihan ile bu sezon başında yapılan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Veysel Cihan daha sonra bir gazetede yayımlanan röportajında benim sarf etmediğim sözleri sanki ben söylemişim gibi algılayarak şahsımla ilgili hoş olmayan ifadeler kullanmıştır. Veysel'in "Ağır ve yoğun kamp çalışmalarına uyum sağlayamadığı için teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşüp takımdan ayrılma kararı aldığı" şeklindeki ifadeleri ben söylemedim, bu bilgileri ben vermedim. Bu, tamamen bunu yazan gazetecinin kendi istihbarat bilgisidir. Veysel çok karakterli, ve düzgün bir futbolcudur. Beni tanıyanlarda bir futbolcunun hakkında hem de arkasından böyle bir söz söylemeyeceğimi çok iyi bilirler. Bu ifadeler kesinlikle bana ait değildir

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22663
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:22

Timsah Kürşat'ın peşinde

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli'nin Maşukiye Beldesinde Kartepe kampında sürdüren Bursaspor'da, teknik direktör Bülent Korkmaz, "Yeni sezondaki hedefimiz, Bursaspor'u taşıyabildiğimiz kadar yukarı taşımaktır" dedi.

Korkmaz yaptığı açıklamada, Avrupa'yı aratmayacak düzeyde bir kamp dönemi geçirdiklerini, tek dezavantajlarının aynı otelde birden fazla kulübün kamp yapması olduğunu, ancak bu durumun programlarını etkilemediğini belirtti.

Sezon başı yapılması gereken tüm çalışmaları uygulama imkanı bulduklarını, fiziksel, kondisyonel dayanıklılık ve taktiksel olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu: "Yeni sezondaki hedefimiz, Bursaspor'u taşıyabildiğimiz kadar yukarı taşımaktır. Bunun için uğraş vereceğiz. Yabancı futbolcu kontenjanının 7 olmasıyla da transfere hız verdik. Son olarak santrfor Herve Tum'u aldık. Birkaç futbolcuyla daha görüşüyoruz, bunlar da olursa takımın gücüne güç katılacak.
Takımın başına gelirken şartlarımı söyledim. İstediklerimden bazıları, futbolcuların tercihlerinden kaynaklanarak olmadı. Onlara alternatif futbolcular arıyoruz. Kaleci Orkun ile Jaba Kankava'yı istemiştim, birinin Trabzonspor'a, diğerinin Galatasaray'a gitmesi ne kadar doğru tercih yaptığımızı gösterdi. Kürşat Duymuş ile ilgili olumsuzluk var. Bunları aşabilirsek Kürşat'ı da takıma katmak istiyoruz."

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

lig tv haber
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperli ... &hid=22660
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 20:01

Bursa Bjorn Runstrom'u istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, görüşmek üzere İngiltere'nin Fulham takımında oynayan Bjorn Runstrom'u Bursa'ya çağırdı.

Bursaspor'un teklifine sıcak bakan, ancak tesisleri ve Bursa'yı görmek istediği bildirilen İsveçli oyuncuya, önce Bursapor'un Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Özlüce Tesisleri gezdirildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve yöneticiler, daha sonra Runstrom ile Ertuğrulkent'teki bir kafede görüştü. 23 yaşında ve boyu 1.86 metre olan genç futbolcunun, Fulham ile sözleşmesinin 2009 yılına kadar devam ettiği öğrenildi.
Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan başkan Karasu, ligde bu yıl korkulu rüya görmek istemediklerini, bu nedenle transferde çok dikkatli davrandıklarını söyledi.

Runstrom ile görüşmelerin olumlu geçtiğini, ancak henüz tam bir anlaşmaya varamadıklarını dile getiren Karasu, "Şu anda 'anlaştık' diyemeyiz. Kendisi bizden süre istedi. Cuma gününe kadar süre tanıdık. Transferde çok dikkatli hareket ediyoruz. İyi oyuncuları kadromuza katacağız" dedi.

Runstrom ise transferiyle ilgili konuşmak istemediğini, ancak Bursapor'un yeni tesislerini çok beğendiğini belirtti.
Kenti henüz tam olarak gezmediğine işaret eden genç futbolcu, "Tesisler Avrupa standartlarının bile üzerinde. Tesislere hayran kaldım. Bursa'yı çok gezemedim ama tam bir batı Avrupa kenti görünümünde" diye konuştu.

Geçen yıl Luton Town takımında kiralık oynayan ve 8 maçta 2 gol kaydeden Runstrom'un, Fulham'dan önce Bologna, Chievo, Fiorentina ve Hammarby takımlarında da forma giydiği öğrenildi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperli ... &hid=22651
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 11:06

Avandano Kayseri'ye geliyor

Kayserispor'un, Arjantinli defans oyuncusu Juan Paldo Avandano ile prensipte anlaştığı bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, daha önce Arjantin'de izleyip beğendikleri Juan Paldo Avandano ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Hurma, "Defans oyuncusu olan 25 yaşındaki Juan Paldo Avandano, Cumartesi günü Kayseri'ye gelip yöneticilerle son kez görüşme yapacak. Anlaşma sağlanıp mukavele imzalanırsa Avandano, Kocaeli Kartepe kampına katılacak. Bir ofansif yabancı futbolcu daha transfer edip transfer çalışmalarını tamamlayacağız" dedi.

Süleyman Hurma, Kocaeli'nin Maşukiye beldesinde The Green Park Kartepe Resort Otel'de 10 Temmuz'da başlayan kamp çalışmalarının, artan tempo ile devam ettiğini de bildirerek, "Kamp yeri ve kaldığımız otel süper. Futbolcularımız hırsla çalışıyor. Bu temponun yarısını korusak, ligin tozunu atarız. Hedefimiz ligde ilk dört takım arasına girmek" diye konuştu.

Kayserispor, yarın, katılacağı turnuva kapsamında İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak.

LİG TV
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x