G.Antep'te Diawara ve Afanou bilmecesi
Gaziantepspor Kulübü Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, Isparta Davraz kampına katılmayan Diawara ve Afanou'nun durumlarının belirsizliğini koruduğunu, kaleci Hasagiç'in ise takım arayışının devam ettiğini söyledi.
Çetinkaya,yaptığı açıklamada, Gaziantep ve Isparta Davraz'da yapılan kampa katılmayan Afanou ve Diawara'nın Gaziantep'e geldiğini, bu oyuncuların teknik direktör Mesut Bakkal ile görüştükten sonra durumlarının belli olacağını belirtti.
Kaleci Hasagiç'in ise halen takım arayışlarının devam ettiğini ifade eden Çetinkaya, "Diawara ve Affanou şu anda Gaziantep'te. Cuma günü teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşecekler. Durumları bundan sonra netlik kazanacak. Şu ana kadar bu iki oyuncumuz da 32 antrenmanı kaçırdılar. Yani arayı çok açtılar. Şu anda takımın temposu arttı. Hollanda'da takım hazırlık maçları oynayacak. Yani arayı nasıl kapatırlar bilemiyorum. Artık son kararı hocamız verecek" diye konuştu.
Transfer çalışmalarının sürdüğünü, takıma nokta transferler yapacaklarını yineleyen Çetinkaya, "Davraz kampı iyi geçti. Arkadaşlık, dayanışma ve takım olma ruhu her geçen gün biraz daha artıyor" diye konuştu.
Çetinkaya, Hollanda kampı süresince de o bölgede kamp yapan Türk takımları ve yabancı takımlarla hazırlık maçı oynamak için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.
Kırmızı-siyahlıların Hollanda'da hangi takımlarla hazırlık maçları oynayacağı ve bunların hangi tarihte olacağı ise daha sonra kesinlik kazanacak.
VEYSEL'İN, MENAJER ÇETİNKAYA HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI
Hasan Çetinkaya, Veysel Cihan ile bu sezon başında yapılan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
"Veysel Cihan daha sonra bir gazetede yayımlanan röportajında benim sarf etmediğim sözleri sanki ben söylemişim gibi algılayarak şahsımla ilgili hoş olmayan ifadeler kullanmıştır. Veysel'in "Ağır ve yoğun kamp çalışmalarına uyum sağlayamadığı için teknik direktör Mesut Bakkal ile görüşüp takımdan ayrılma kararı aldığı" şeklindeki ifadeleri ben söylemedim, bu bilgileri ben vermedim. Bu, tamamen bunu yazan gazetecinin kendi istihbarat bilgisidir. Veysel çok karakterli, ve düzgün bir futbolcudur. Beni tanıyanlarda bir futbolcunun hakkında hem de arkasından böyle bir söz söylemeyeceğimi çok iyi bilirler. Bu ifadeler kesinlikle bana ait değildir
lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22663