Diğer Takımlar | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 17:09

"Gizli golcü olacağım"
Gençlerbirliği'nin Brezilyalı futbolcusu Sandro Da Silva Mendoça, "Takımın gizli golcüsü olacağım" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Söchau kentinde sürdüren Gençlerbirliği'nde Brezilyalı futbolcu, yeni sezona çok etkili başlayacağını ve patlama yapacağını söyledi. Geldiği takımda 12 gol ve 5 asistlik performans sergilediğini belirten Sandro, "Antalyaspor maçında attığım golle perdeyi açtım ama sezon bitti. Şimdi önümüzde yeni bir başlangıç var. Takımın başarısı için ve belirlenen hedefe ulaşma yolunda ben de atacağım gollerle katkı sağlayacağım. Beni izleyenler söylediklerime hak verecekler" dedi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 17:09

Fenerbahçe, Gençler'in gençlerine abone

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da istediği genç futbolcu Gökhan Gönül'ü Fenerbahçe'ye satan Gençlerbirliği, son 14 sezonda adeta Sarı-lacivertli ekibin futbolcu fabrikası oldu.

Fenerbahçe, son 14 sezonda Gençlerbirliği'nden 10 futbolcu alarak, futbolcu transferinde Kırmızı-siyahlı kulübe adeta abone oldu. Fenerbahçe, son yıllarda hemen hemen her sezon Gençlerbirliği'nden futbolcu transfer etmeyi adet haline getirdi. Sarı-lacivertliler, 1993-1994 sezonunda Kemalettin Şentürk'ün transferiyle başlayan ve son olarak Gökhan Gönül transferiyle devam eden Gençlerbirliği'nden futbolcu transfer etme furyasında 10 futbolcuya ulaştı. Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcular için oldukça yüklü bonservis bedelleri öderken, sadece geçtiğimiz sezon alınan Uğur Boral için para ödemedi.

KEMALETTİN'DEN GÖKHAN'A UZANAN SÜREÇ
Fenerbahçe, profesyonel ligler tarihinde ilk olarak Gençlerbirliği'nden Abdullah Çevrim'i transfer ederken, son yıllardaki futbolcu transferleri ise Kemalettin Şentürk ile başladı. 1993-1994 sezonunda savunmada ve orta sahada oynayan Kemalettin'i başkent ekibinden alan Fenerbahçe, bir sonraki sezonda ise dönemin yıldız futbolcusu Tarık Daşgün'ü renklerine bağladı. 1995-1996 sezonunda o dönem için çok büyük bir para olan 115 milyara Fenerbahçe'ye transfer olan Tarık, Gençlerbirliği'ndeki performasını Fenerbahçe'ye yansıtamadı.

Sarı-lacivertliler, 1998-1999 sezonunda ise Gençlerbirliği'nden 2 futbolcu birden transfer etti. Fenerbahçe, o dönem Gençlerbirliği'nde oynadıkları futbolla beğeni toplayan Metin Diyadin ve Erkan Sözeri'yi kadrosuna kattı. Fenerbahçe, 2001-2002 sezonuda ise Gençlerbirliği'nden Ümit Özat'ı aldı. Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve kaptanlığa kadar yükselen Ümit Özat, sezon başında Alman ekibi FC Köln'e transfer oldu. Sarı-lacivertliler, bir sezon sonra ise savunma oyuncusu İsmail Güldüren'i başkent ekibinden transfer etti. Fenerbahçe'de sakatlıklardan kurtulamayan İsmail Güldüren, daha sonra Gençlerbirliği'ne geri döndü.

SERKAN VE DENİZ BARIŞ
Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasındaki transferlerde en hareketli sezonlardan birisi 2004-2005 sezonu oldu. Fenerbahçe, bu sezonda Gençlerbirliği'nin 25 milyara malettiği Serkan Balcı'yı 2.5 milyon dolara transfer etti. Aynı sezon gerçekleşen Deniz Barış transferinde ise 2 kulüp karşı karşıya geldi.

"BİR DAHA ALMAM" DEMİŞTİ
Fenerbahçe, Deniz'i sözleşmesi bittiği gerekçesiyle bedava kadrosuna katmak isterken, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Deniz ile özel bir protokol imzaladıkların belirterek, Fenerbahçe'den 1 milyon euro istemişti. Fenerbahçe, bu parayı ödemek istemeyince İlhan Cavcav'ın itirazları sonucu Deniz Barış'ın lisansı askıya alınmıştı. Federasyon, daha sonra Gençlerbirliği lehine karar vererek, Fenerbahçe'nin 1 milyon euro ödemesi gerektiğini belirmişti. Gençlerbirliği'ne gerekli parayı ödeyen Fenerbahçe, transferi gerçekleştirmeyi başarmıştı. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bundan sonra Gençlerbirliği'nden futbolcu transfer etmeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bir sezon sonra ise Fenerbahçe, daha önce transferler için yüklü bonservis bedelleri ödediği Gençlerbirliği'nden Uğur Boral'ı ücretsiz olarak transfer etti. Sözleşmesi sona eren Uğur Boral, 2006-2007 sezonunda kendisi Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe, son olarak ise kiralık olarak formasını giydiği Gençlerbirliği Oftaşspor'da dikkatleri çeken Gökhan Gönül'ü Gençlerbirliği'nden aldı. Gökhan Gönül için yaklaşık 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyen Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nde son 14 sezondaki 10. futbolcu transferini yapmış oldu.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 17:11

Gençler'de kaleciler göz dolduruyor

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Gençlerbirliği'nde, kalecilerin performansı dikkat çekiyor.

İkinci kamp dönemini Avusturya'nın Söchau kentinde geçiren kırmızı-siyahlı ekipte kaleciler Gökhan, Ulaş ve Recep'in antrenmanlarda ortaya koyduğu performans, teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Başkent ekibinin kalecileri, yeni sezonda rakip forvet oyuncularına gol şansı tanımayacaklarını söylediler.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?r=1&t=15&hid=22961
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 18, 2007 18:30

Murat Erdoğan Ankaragücü'nde

Ankaragücü, Sakaryasporlu Murat Erdoğan ile bir yıllık anlaşma sağladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren sarı-lacivertiler, Galatasaray'da da forma giyen ve son olarak Sakaryaspor'da oynayan Murat Erdoğan'ı bir yıllığına renklerine bağladı.

Murat Erdoğan'ın, bugün anlaşma sağlanan Çek futbolcu Jiri Masek ile önümüzdeki günlerde takımın Avusturya'daki kampına katılacağı öğrenildi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23040
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 11:46

Murat Erdoğan'dan hüzünlü ayrılış

Sakaryaspor'la karşılıklı sözleşmesini fesh eden ve Ankaragücü ile anlaşan Murat Erdoğan, kulüpten ve şehirden buruk olarak ayrıldığını söyledi.

Murat Erdoğan, yaptığı açıklamada, yeşil siyahlı kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini fesh ettiklerini belirterek, "Dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı şehirden hüzünle ayrılıyorum"dedi.

Ankaragücü ile anlaştıklarını ve yeni sezonda bu takımda mücadele edeceğini ifade eden Murat Erdoğan, şunları söyledi:
"Profesyonel bir oyuncu olarak Sakaryaspor'un ve Sakarya'nın gönlümdeki yeri her zaman farklı olacak. Bundan sonra da bu şehirden kopmak istemiyorum. İnşallah Sakaryaspor'da futbol oynamak tekrardan bana nasip olur. Profesyonellik gereği Ankaragücü ile anlaştık. Ancak şehirden buruk ayrılıyorum."

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23065
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 11:49

Gençlerbirliği'nde şok gelişme

Gençlerbirliği'nin Nijeryalı yıldızı Isaac Promise, takımdan ayrılmak istediğini bir mektup yazarak yönetime iletti ve takımın kamp yaptığı Avusturya'yı apor topar terketti.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Gençlerbirliği'nde Isaac şoku yaşanıyor. Yeni sezonda Gençlerbirliği'nde oynamak istemediğini belirten ve başka bir kulüple anlaştığı öğrenilen Isaac, kampı terketti.
Teknik Direktörü Fuat Çapa'ya bir mektup yazan Isaac'in Fransa Ligi'nden bir takım ile anlaşma sağladığını ve Gençlerbirliği'nden ayrılmak istediğini belirttiği öğrenildi. Isaac'in mektupta menajerinin 2 milyon Euro bonservis bedeli vermeye hazır bir Fransız takımıyla anlaştığını ve yeni sezonda Gençlerbirliği'ne faydalı olamayacağını ifade ettiği öğrenildi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Isaac'in bonservisi için 5 milyon Euro istediği öğrenilirken, Nijeryalı yıldız kamptan ayrılarak Ankara'ya doğru yola çıktı. Gençlerbirliği Kulübü, bu gelişmelerin ardından Isaac'in kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Teknik direktör Fuat Çapa ise yaptığı açıklamada, Avusturya kampında Isaac'in bazı disiplinsiz hareketleri ve takımda kalmak istememesi nedeniyle kendisiyle görüştüklerini belirterek, "Antrenmanlara da çeşitli bahaneler göstererek çıkmıyordu. Dün akşam kendisiyle konuşarak, disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktık. Bu sabah da uçakla Ankara'ya gönderdik" dedi.

Isaac'in Ankara'da bir süre PAF takımıyla antrenmanlara çıkacağı ve bu futbolcu hakkında kesin kararı yönetim kurulunun vereceği öğrenildi.

lig tv http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23062
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 12:57

Tevfik Köse efsane olmak istiyor

Ankaraspor'un Bayer Leverkusen takımından transfer ettiği genç yetenek Tevfik Köse, mavi-beyazlı takımda efsane olacağını iddia etti.

Ankaraspor'a gelmekten ve bu camia içerisinde yer almaktan oldukça mutlu olduğunu belirten Tevfik Köse, "Buraya geldiğimden beri yöneticilerin, hocaların ve takım arkadaşlarımın samimiyetinden oldukça memnunum. Ankaraspor, dört dörtlük bir kulüp. Bir aile gibiyiz. Almanya'dan gelmeme rağmen hiçbir şekilde bana yabancılık çektirmediler" dedi.

Adaptasyon konusunda zorlanmadığını, ancak takım arkadaşlarının oyun tarzını bilmediği için az da olsa sıkıntı çektiğini dile getiren Tevfik Köse, kampın kendisi için çok verimli geçtiğini ve her geçen gün daha uyumlu bir tempo yakaladıklarını söyledi.

Kendisine teknik direktör Aykut Kocaman'ı örnek aldığını anlatan genç forvet, "Aykut Kocaman, eski bir forvet oyuncusu olduğu için bana fazlasıyla yardımcı oluyor. Onun tavsiyelerini göz ardı etmiyorum. Çünkü futbol bilgisine, özellikle tecrübesine inanıyorum. Aykut hocam bir zamanlar Fenerbahçe'de efsane olmuştu, ben de onun izinden gidip inşallah Ankaraspor'da efsane olacağım" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23073
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 18:47

Hasagiç İstanbul Belediye'de
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor'un kalecisi Kenan Hasagic'i transfer etti.

Kulüp futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, yaptığı açıklamada, Boşnak kaleci Hasagic ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyledi. Dizar, bu transferi bitirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bizim yapımızdaki bir takım için oldukça iyi bir transfer. Başarılı bir kaleciyi kadromuza dahil ettik" dedi.

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cum Tem 20, 2007 15:21

Reinaldo'nun mumu söndü !..

Ligtv.com.tr ziyaretçileri Reinaldo'nun Vestel Manisaspor'dan ayrılmak istediğini 2 ay önce öğrenmişti !.. Ligtv.com.tr editörü Ahmet Sivaslı'nın özel haberini o zaman yalanlayan Reinaldo, 2 ay sonra Ege ekibi ile yollarını ayırdı.
15 MAYIS'TA YAZDIK
Ligtv.com.tr olarak, Reinaldo'nun Vestel Manisaspor'dan ayrılmak istediğini 15 Mayıs'ta yazmıştık. Üstelik Reinaldo'nun gitmek istediği takımın eski kulübü Botafogo olduğunu ve Brezilya kulübünün yöneticilerine haber gönderdiğini duyurmuştuk. Forma şansı bulamadığından yakınan Reinaldo'nun teknik direktör Giray Bulak'a takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek köprüleri attığına yer verdiğimiz haberde Reinaldo'nun "Türkiye'deki kariyerime çok iyi bir başlangıç yaptım. Fakat beni Manisa'ya getiren Ersun Yanal takımdan ayrıldı ve yeni teknik direktör Giray Bulak bana forma şansı tanımıyor. Oyuna son dakikalarda giriyorum ve kendimi gösterme fırsatı bulamıyorum. Buna karşın antrenmanlarda en üst seviyede çalışmaya devam ediyorum" dediğini belirtmiştik.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23147
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 21, 2007 11:53

Çapa sistemden taviz vermiyor

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa, yaptığı açıklamada, gerek Ankara'daki gerekse Avusturya'daki kamp döneminde yeni sezonda uygulayacağı oyun sistemini talebelerine adapte etmeye çalıştığını belirterek, oynadıkları hazırlık maçlarının bu sürece katkı sağladığını söyledi.

Çapa, oynadıkları M.Boleslav ve Arsenal maçlarının yanı sıra oynayacakları FC Köln ve Plymouth karşılaşmalarının takımının yeni sezonda ligde uygulayacağı oyun sistemini görme açısından faydalı olduğunu belirtti.

Takımın yeni transferlerinin ilk kez bir arada oynadığı hazırlık maçlarındaki sisteme uyum sürecinin her geçen gün pozitif yönde olduğunu ifade eden Çapa, "Kondisyon ve güç çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları bizlere bir takım oyuncularımız hakkında bilgi veriyor. Bu bilgiler, bizim saha içinde uygulamak istediğimiz ve sezon boyunca devam ettireceğimiz oyun anlayışımıza büyük katkı sağlıyor. Oyun sistemine uyum sürecimizde hazırlık maçları yoluyla hızlanmış oluyor. Eksikliklerimizi tespit ediyoruz. Bunları gidermiş olarak lige başlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23172
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 21, 2007 11:53

Tita'ya yumurtalı kutlama

Ankaraspor'un golcü futbolcusu Tita Dos Santos, 26 yaşına yumurtalı bir doğum günü kutlamasıyla girdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Ankaraspor'da Brezilyalı futbolcu Tita için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Akşam yemeğinin ardından kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını yoğun tezahüratlar eşliğinde kesen Tita, daha sonra arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Teknik direktör Aykut Kocaman, ilk pastayı kendi elleriyle Tita'ya yedirdi. Mavi-beyazlı futbolcular doğum gününü kutlayan Tita'nın başında yumurta kırarak eğlenceli dakikalar yaşadı.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak geçiren Tita, takım arkadaşlarının, yoğun kamp programı arasında kendisine sürpriz doğum günü partisini düzenledikleri için duygulandığını belirterek, 1 yıllık bir aradan sonra tekrar Ankaraspor'a döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23171
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 21, 2007 11:59

"Transferde titiz davranıyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kartepe'de yapılan hazırlık çalışmalarından oldukça memnun kaldığını söyledi. Korkmaz, kampın son günü düzenlediği değerlendirme toplantısında, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Kartepe'de gerçekleştirilen kampta tüm oyuncuların elinden gelin çabayı gösterdiğini bildirdi.

Sonuçta bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Korkmaz, "Kampta, antrenman performansından memmunum. Tabii ki eksiklikler olacak. Ligin başlamasına 3 hafta var. Fizik kondisyon açısından şu an için bir problem yok. Taktiksel yönden eksikliklerimiz var, onu da gidereceğiz" dedi.

Genç teknik adam, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

"İmza atmadan isim açıklanmaması gerekiyor. Çünkü geçtiğimiz günlerde basında isimler çıktıktan sonra bu futbolcular başka kulüplerle de görüştüler. Biz de bunun üzerine transferlerinden vazgeçmiştik. Transferde çok titiz davranıyoruz, acele etmiyoruz. Biz futbolcuları her yönüyle tartıyoruz. Transfer komitesi ile çok güzel bir uyum içerisinde çalışıyoruz."

Korkmaz, amaçlarının takımın vizyon ve kalitesini yükseltmek olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
"Biz transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Herkes sabretmeyi öğrenecek. Transferde çok acele edilmesi bekleniyor. Böyle olduğu zaman panik havasına girersiniz. Panik olduğu zaman işler iyi gitmeyebilir. Sabretmek lazım. Tanıdıklarım bana, 'Buradan başka takımlara gidebilirsin' diyor. Ama benim amacım Bursa'da başarıya ulaşmak. Benim kafamda hiçbir zaman başka takıma gideceğim diye bir düşünce olmadı. Ancak insan başarılı oldukça hedefleri büyür. 1 Haziran 2007 tarihi itibariyle Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü olmaktan, Bursaspor yönetimiyle çalışmaktan, taraftarın coşkusundan, basın mensuplarının bir an olsun bizleri yalnız bırakmamasından son derece memnunum. Bana bu çalışmalarda destek olan teknik ekibime, personelime özellikle de çok çalışan oyuncularıma teşekkür ederim."

Teknik direktör Korkmaz, 22 Temmuz Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçimleri nedeniyle oyuncularına iki gün izin verdiğini sözlerine ekledi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperli ... &hid=23153
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Çrş Tem 25, 2007 23:33

Ergün ve Cihan'a talibiz

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bilal Çeker, Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, yeni sezonda takımında düşünmediği Ergün Penbe ve Cihan Haspolatlı'yla ilgili olarak bu oyunculara teklifleri ilettiklerini, kulüp içi dengeleri bozmamak şartıyla bu transferlerin gerçekleşebileceğini belirtti.

Çeker yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, Hollanda Birinci Lig takımlarından SC Heerenveen'li Türk oyuncu Uğur Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme yaptıklarını belirtti.

Gerçekleştirilen tüm transferlerin takıma büyük katkılarının olacağına inandıklarını yabancı forvet arayışlarının ise sürdüğünü ifade eden Çeker, şunları söyledi: "Afanou ve Diawara şu anda Hollanda kampında çalışmalarını sürdürüyorlar. Diawara muhtemelen bir takımla anlaşacaktır. Kampta 6-7 oyuncuyu denedik. Yabancı forvet arayışlarımız sürüyor. Takıma büyük katkı sağlayacak bir oyuncuyu kadroya alacağız. Anlaşma sağlanana kadar futbolcunun ismini açıklamak istemiyoruz."

ERGÜN VE CİHAN'A TALİBİZ"
Çeker, Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, yeni sezonda takımında düşünmediği Ergün Penbe ve Cihan Haspolatlı'yla ilgili olarak bu oyunculara teklifleri ilettiklerini, kulüp içi dengeleri bozmamak şartıyla bu transferlerin gerçekleşebileceğini belirtti.
Çeker, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sezon özellikle kulüp içi dengeleri asla bozmayacağız. Oynayanla oynamayan, kenarda bekleyen futbolcu aynı parayı alamayacak. Bu şartlarda bazı oyuncularımızı bilindiği gibi göndermek zorunda kaldık. Bu sezona iyi bir kadro kurarak girdiğimize inanıyorum. Eksik görülen yerlere transferler mutlaka yapılacak. İyi niyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde transfer konusu daha da kesinlik kazanacak."

lig tv
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 26, 2007 20:32

Kerim Zengin İstanbul BŞB'de

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçeli Kerim Zengin ile sezon sonuna dek kiralık olarak anlaşma yaptı.
Lacivert-turunculu kulübün futbol şubesi sorumlusu Kamil Dizar, genç oyuncuyu Fenerbahçe'den 1 sezonluk kiraladıklarını vurgulayarak, bu transferle sağ kanattaki eksikliği giderdiklerini söyledi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23409
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 26, 2007 22:45

Burhan Eşer Gençlerbirliği'nde
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Diyarbakırspor'un Ümit Milli futbolcusu Burhan Eşer'i renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesinde golcü oyuncu arayışlarına hız veren Gençlerbirliği, uzun süredir ilgilendiği Diyarbakırspor'un golcüsü Burhan Eşer'in transferini bitirdi. Kırmızı-siyahlı yönetim, genç golcünün transferi için Diyarbakırspor ile anlaşma sağladı. Gençlerbirliği'nin Burhan'ın transferi için Diyarbakırspor'a 650 bin YTL ve 2 futbolcu vereceği öğrenildi. Son 2 sezonda Diyarbakırspor'da oynadığı futbolla dikkatleri çeken ve Ümit Milli Takım kadrosuna da çağrılan Burhan'ın önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23407
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x