Dinsel İHANETİN Sosyo-Genetik izleri! SORULAMAYAN SORULAR-1

Genel & Güncel Konular

Dinsel İHANETİN Sosyo-Genetik izleri! SORULAMAYAN SORULAR-1

İletigönderen SOKRATES » Pzr Nis 15, 2007 2:30

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki AKP ve şakşakçılarının ağızlarına pelesenk olmuş bir söylem var.
'''Ülkücüler başörtüsü sorununu çözmedi ve Apo'yu asmadı''' DİYORLAR.
Zira ülkücülere karşı en yoğun karalama faaliyeti bu noktada olduğu gibi bir de Ülkücü olmanın Müslümanlıkla örtüşmeyeceğini,Zira''Irkçılığın'' dinde yeri olmadığını söylüyorlar.
Peki şimdi soruyorum.
1-Başörtüsü sorunun çıkmasına sebep Ülkücüler miydi? Yoksa Allah,din,kitap adını kullanarak bunları siyasi malzeme haline getiren Erbakan ve öğrencisi Erdoğan mıydı?
2-Ben Türk'üm demeyen ve de Türk kimliğine alt kimlik diyenler acaba Bir nevi IRK AYRIMI YAPARAK IRKÇILIK YAPMIŞ OLMUYORLAR MI? Ülkücülerin MİLLİYETÇİLİĞİ NEDEN BUNLARI FEVKALEDE RAHATSIZ EDİYOR?
3-Geçmişte Erbakan,bir Doğu gezisinde Kürt vatandaşlarımıza hitaben,''Onlar Türk'üm doğruyum çalışkanım diyor!Siz Kürt'sünüz'Siz eğri misiniz? diyerekten ASIL IRKÇILIĞI SERGİLEMEMİŞLER MİYDİ?
4-Apo'ya''Sayın'' şehitlerimize ''kelle'' diyen Tayyip hazretleri Apo asılsın diye mecliste oylama yapıldığı sırada sadece ÜLKÜCÜ'lerin Asılsın! diye oy kullandığını bilmiyorlar mı?

SONUÇ OLARAK SİYASAL İSLAMCI VE LİBOŞCUKLARA DİYORUM Kİ,MHP VE ÜLKÜCÜLER SİZİN SALT SİYASİ ÇIKARLARINIZ UĞRUNA KULLANIP DA İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİĞİNİZ SORUNLARI,VE PİSLİKLERİNİZİ ÖRTMEK VE TEMİZLEMEK MECBURİYETİNDE DEĞİLDİR!

Akp'yi savunanlara bir çift de sözüm var!
İslam dinini ve mütedeyyin insanların eğitim,yaşam gibi haklarını savunmak BAŞKADIR! AKP'ye oy verip küresel işbirlikçilerin şakşakçılığını yapmak BAŞKADIR!

Şeriat özlemleri çekenlere bir sorum daha var!
SİZ ŞU AN İSLAM DİNİN EMRETTİĞİ ŞEKİLDE YAŞIYABİLİYOR MUSUNUZ Kİ(Namaz,oruç,takva,haramdan kaçınma vs..) Millete ŞERİAT'I DAYATIYORSUNUZ?
ŞERİAT YOKSA SİZİN DÜNYEVİ ÇIKARLARINIZA GİDEN YOLDA BİR SIÇRAMA TAHTASI MIDIR?

BİR SÖZÜM DE NURCULARA OLACAK!

SAİD NURSİ BİLE KENDİ DAVASI İÇİN TÜRKİYE DIŞINA GİDİP ORDA RAHAT YAŞAYIP DAVA GÜTMEK YERİNE NEDEN BU ÜLKEDE KALIP İŞKENCELERE MARUZ KALDI DA,O ÇOK SEVDİĞİNİZ DEMEYECEĞİM,--TAPTIĞINIZ- FETHULLAH GÜLEN AZCIK ZORLUKTA KAPAĞI ABD'YE ATTI! BU MU NURCULUK?

Bir kere bile olsun ABD'nin Irak'ta yaptığı katliamları kınamayan biri nasıl din alimi olabilir?
Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır aslanlarım!

Daha çok diyeceğim var umarım bu topikte devam ederiz.

YAKINDA YİNE BÜYÜK AÇIKLAMALARLA GELECEĞİM! SİZİN DE KATKILARINIZI BEKLİYORUM!

Yazan Sokrates...
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Panzehir » Pzr Nis 15, 2007 5:43

Türban mevzusunu sorun olarak çıkartanlar ne Erdoğandır ne de Erbakandır... Her ikisi de Erdir... Yani başlarında bir kumandan vardır, askeri sistemde nasıl kumandanın dediklerini yapmak zorundandır alt kademedeki askerler... Bunların durumu da aynen öyledir. Bir yerlerden emir ve özellikle de destek alarak bu yerlere gelmiş ve zamanında bilinen söylemleri ifade etmişlerdir. Aslında, Erdoğanın hocası Erbakan değil, Erbakanın hocasıdır. Bu alenidir.

ApoŞ olayına gelince; meclis tutanaklar ortada, Apoşun asılmasını istemeyen ve o yönde oy kullanan kişiler de ortadadır, bu kişiler de o dönemdeki MHPli milletvekilleridir. Asılmasını isteyen şahsiyetler de şuanda mecliste milletin vekili olarak görev yapmaktadırlar. Nasıl görevse artık, görev bilinçleri çıkar bilincine dönüştüğü için o da alenidr, gözükmektedir... Elbette biliyorlar da, işine gelmeme durumu var tabiki...

Alt kimlik - üst kimlik ifadesi de mevcut hükümet zamanında çıkmış, bölücü bir düşüncedir, bunun başka bir izahı, mazareti de yoktur!.. Büyük bir hatadır!..

Erdoğanın jargonunu artık herkes biliyor... Konuşma adabını da... Gözleri gören, işiten, olayı kavrayabilen - idrak edebilen her vatandaş bunu da açık bir şekilde görebilir... Onun lügâtına göre konuşacak olursak ; delikanlı adam bir yerde başı dik geziyorsa heryerde başı dik gezecek!.. Kem kümlemeyecek!.. Vatandaşına, şehitlerine, askerlerine, yarınlarına, topraklarına, ülkesine, tarihine, yavru vatanına, tarihine sahip çıkacak!...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 15, 2007 10:48

Irkçılık ve milliyetçilik ayrı şeyler Sokrates kardeş.Karşı tarafın söylemi etkilemesin seni,dil sürçmesi oldu herhalde?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen SOKRATES » Pzr Nis 15, 2007 22:21

Panzehir, Yani bu yasağı ordu mu icad etti?
Peki 28 şubattan evvel ordu neden böyle birşey yapmadı?
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Panzehir » Pzr Nis 15, 2007 22:49

SOKRATES, mesajımdan nasıl öyle birşey çıkardın anlamadım. Ben ordudan felan bahsetmedim. Alakası yok, orada bahsedilen güç ordu değildir...Herşeyi de aleni olarak yazmadım. Anlayana kalmış. Ama orduyu kasdetmediğmi söyleyebilirim.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x