Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki AKP ve şakşakçılarının ağızlarına pelesenk olmuş bir söylem var.
'''Ülkücüler başörtüsü sorununu çözmedi ve Apo'yu asmadı''' DİYORLAR.
Zira ülkücülere karşı en yoğun karalama faaliyeti bu noktada olduğu gibi bir de Ülkücü olmanın Müslümanlıkla örtüşmeyeceğini,Zira''Irkçılığın'' dinde yeri olmadığını söylüyorlar.
Peki şimdi soruyorum.
1-Başörtüsü sorunun çıkmasına sebep Ülkücüler miydi? Yoksa Allah,din,kitap adını kullanarak bunları siyasi malzeme haline getiren Erbakan ve öğrencisi Erdoğan mıydı?
2-Ben Türk'üm demeyen ve de Türk kimliğine alt kimlik diyenler acaba Bir nevi IRK AYRIMI YAPARAK IRKÇILIK YAPMIŞ OLMUYORLAR MI? Ülkücülerin MİLLİYETÇİLİĞİ NEDEN BUNLARI FEVKALEDE RAHATSIZ EDİYOR?
3-Geçmişte Erbakan,bir Doğu gezisinde Kürt vatandaşlarımıza hitaben,''Onlar Türk'üm doğruyum çalışkanım diyor!Siz Kürt'sünüz'Siz eğri misiniz? diyerekten ASIL IRKÇILIĞI SERGİLEMEMİŞLER MİYDİ?
4-Apo'ya''Sayın'' şehitlerimize ''kelle'' diyen Tayyip hazretleri Apo asılsın diye mecliste oylama yapıldığı sırada sadece ÜLKÜCÜ'lerin Asılsın! diye oy kullandığını bilmiyorlar mı?
SONUÇ OLARAK SİYASAL İSLAMCI VE LİBOŞCUKLARA DİYORUM Kİ,MHP VE ÜLKÜCÜLER SİZİN SALT SİYASİ ÇIKARLARINIZ UĞRUNA KULLANIP DA İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GETİRDİĞİNİZ SORUNLARI,VE PİSLİKLERİNİZİ ÖRTMEK VE TEMİZLEMEK MECBURİYETİNDE DEĞİLDİR!
Akp'yi savunanlara bir çift de sözüm var!
İslam dinini ve mütedeyyin insanların eğitim,yaşam gibi haklarını savunmak BAŞKADIR! AKP'ye oy verip küresel işbirlikçilerin şakşakçılığını yapmak BAŞKADIR!
Şeriat özlemleri çekenlere bir sorum daha var!
SİZ ŞU AN İSLAM DİNİN EMRETTİĞİ ŞEKİLDE YAŞIYABİLİYOR MUSUNUZ Kİ(Namaz,oruç,takva,haramdan kaçınma vs..) Millete ŞERİAT'I DAYATIYORSUNUZ?
ŞERİAT YOKSA SİZİN DÜNYEVİ ÇIKARLARINIZA GİDEN YOLDA BİR SIÇRAMA TAHTASI MIDIR?
BİR SÖZÜM DE NURCULARA OLACAK!
SAİD NURSİ BİLE KENDİ DAVASI İÇİN TÜRKİYE DIŞINA GİDİP ORDA RAHAT YAŞAYIP DAVA GÜTMEK YERİNE NEDEN BU ÜLKEDE KALIP İŞKENCELERE MARUZ KALDI DA,O ÇOK SEVDİĞİNİZ DEMEYECEĞİM,--TAPTIĞINIZ- FETHULLAH GÜLEN AZCIK ZORLUKTA KAPAĞI ABD'YE ATTI! BU MU NURCULUK?
Bir kere bile olsun ABD'nin Irak'ta yaptığı katliamları kınamayan biri nasıl din alimi olabilir?
Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır aslanlarım!
Daha çok diyeceğim var umarım bu topikte devam ederiz.
YAKINDA YİNE BÜYÜK AÇIKLAMALARLA GELECEĞİM! SİZİN DE KATKILARINIZI BEKLİYORUM!
Yazan Sokrates...