lozan 2005 yazdı:Kardes Yorum yazmisisn Lakin cok atip tutuyorsun,Tayyip erdoganla yarisdaminin nesin anlayamadim.Tabiki elesdirme yapman cok güzel,
(SORU : 1980li yıllarda Sol kesim kürtler üzerine oynarken, neden şimdi ulusalcı / milliyetçi olmuşlardır? Dönmüşlermidir? Dönüşmüşlermidir? )
Simdi Burada Hic bir kanit hic bir bekge yok, okuyanda dogru bir sey okudugunu sanacak-
Kardesim Atarken biraz desdekli at 1980 12 eylül politika yapan herkez icerde.
Tarih bile sacma.
Ahmet kaya Sanatci imis -Jet Fadila Parayla satilmasini neden söylemiyorsun.
Jet Fadila Para karsiligi sarki söylemek sanatcilikda Helal olsun sana.
not.Isdedigin kadar saldir hic fark etmez,Dogu perincek ´Her zaman Milli Demokratik Devrimden yanadir.
(SORU : 1980li yıllarda Sol kesim kürtler üzerine oynarken, neden şimdi ulusalcı / milliyetçi olmuşlardır? Dönmüşlermidir? Dönüşmüşlermidir? )
İşte burada Sol artık kürt yurttaşlarımızı bizden ayırmaya çalışanların ve kürt yurttaşlarımızı sonu belirsiz bir yola sürüklemek isteyen sahte kürtlerin karşısına dikilmiştir. Yani sol dönmemiştir, döndürülmemiştir. Olması gerekeni yapmaktadır. Bölmeye, bölücülüğe karşı, ulusal/milli bir devlet, tek bayrak altında yaşamayı isteyen bir hal almıştır.
mukanorkan yazdı:scream4 29 madem Türkçe için bir hassasiyetin var takma adını da Türkçe koysaydınya
scream4_29 yazdı:mukanorkan yazdı:scream4 29 madem Türkçe için bir hassasiyetin var takma adını da Türkçe koysaydınya
Haklısın mukanorkan fakat 2000 yılından beri bu takma adı kullanıyorum, değiştirmeyi isterdim aslında ama bu isim bana yapıştı artık anlayacağın...
Ram yazdı:scream4_29 yazdı:mukanorkan yazdı:scream4 29 madem Türkçe için bir hassasiyetin var takma adını da Türkçe koysaydınya
Haklısın mukanorkan fakat 2000 yılından beri bu takma adı kullanıyorum, değiştirmeyi isterdim aslında ama bu isim bana yapıştı artık anlayacağın...
Seçenek takma ad önerileri: "çığlık4_29", "haykırış4_29"
scream4_29 yazdı:Ram yazdı:Seçenek takma ad önerileri: "çığlık4_29", "haykırış4_29"
iyi ama Türkçe karakter kullanılmadığını varsayarsak şöyle oluyor.
"çiglik4_29" , "haykiris4_29" bu da pek hoş görünmüyor göze.
Ayrıca, forumda "Türkçe'nin düzgün kullanılması" olayını benim kullanıcı adıma indirgediğinizin farkındamısınız.
Ben Türkçe'nin düzgün kullanılmasından, imla kurallarına uyulmasından, harflerin yutulmamasından sözediyorum.
Tabi bu benim yabancı bir kullanıcı adı kullanmamın doğru birşey olduğu anlamını taşımaz.
Kural Hatırlatıcı yazdı:20. Forumda, Türkçe Yazım Kuralları geçerlidir. Uygun yahut hoş görülmeyen içerikler silinir. Bu uygulama, genellikle beş satırı aşan düzensiz ve hatalı içeriklerde uygulanır. Bu hoşgörünün suistimâli halinde ise, ilgili kimse uyarılır.
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk