benim niyetim ''üste çıkacak bir malzeme elde ettiğini düşünerek, resimleri sürmek'' değil, bu konu hakkında aklımdaki soru işaretini gidermek. Bilginiz olsun.''Arkadaş muhtemelen sevmediği ve düşüncelerini paylaşmadığı bir kişi hakkında bir resim bulmuş, kimsenin net cevap veremeyeceğini bildiği için üste çıkacak bir malzeme elde ettiğini düşünerek, sürmüş resimleri ortaya geçmiş seyrediyor.''
''Doğu Perinçek'ten önce devletin başındakilerin geçmişi, neyi nasıl elde ettikleri sorgulanmazken, bu kadar sıra atlamanın amacı ne? Haberi yapan o gazete bunu niye hiç sormamış veya sorma cesareti gösterememiş? Kaldıki öncelik gereği ilk önce devleti yönetenlerin sorgulanması lazım.''
Eleştirilmeyi ve daha önemlisi doğru eleştirmeyi öğrenmek lazım. Araştırmak lazım. İşine geleni yapmamak lazım. Kayırmacılığı bırakmak lazım. Atatürk, Milli Mücadeleyi her kesimden her düşünceden insanla başlattı ve yürüttü. Belki düşünceleri görüşleri farklıydı, ama ortak noktaları hepsine baskın gelecek birşeydi. VATAN, HÜRRİYET, ÖZGÜRLÜK AŞKI. Aramızda bu vatanın alehine çalışanlar olabilir ve olacaktırda. Ama birşeyler sorgulayacaksanız önce tepeden başlamak lazım. Sıra hepsine gelir. Bunu yaparken particilik yapıp, kutuplaşmamak lazım, eğer böyle yaparsak Türkiye'yi Sevr'e göre bölmeyi düşünenlerin istediklerini yapmış oluruz. Birbirimize düşersek, günü geldiğinde bizi bir arada tutacak, mantık çerçevesinden bakmamızı sağlayacak hiçbir unsur kalmaz.
Sağlıcakla.
ZafB yazdı:Sayın Cumhurbakanımız ECA nın desteklediği kuruluşlardan burs almış. Burs alınmasında hiçbir sakınca yok, tabii karşılıksız ise. Ancak ECA'nın burs verdiği şahıslar nedense hep devlet başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı. İspatı aşağıdaki linkte, adamlar kendi ağzılarıyla söylüyorlar resmi sitelerinde.
http://exchanges.state.gov/alumni/prominent-alumni.html
Şimdi bende bir açıklama istiyorum. Neden bu kuruluşun burs verdiği insanlar lider pozisyonunda? Neden değerli arkadaşım bunu sorma gereği hissetmemiş ?
holosko.cihan yazdı:Doğu Perinçek, çok özel bir insandır benim için. Hem Pkk'ya terör örgütü demeyeceksin. Partindeki kimse demeyecek. Kanalındaki(Ulusal Kanal) kimse demeyecek. Gazeten(Aydınlık) demeyecek. Hem Abdullah Öcalan'a terörist demeyeceksin. Partindeki kimse demeyecek. Kanalındaki kimse demeyecek. Gazeten demeyecek. Hem de yurtsever, kemalist olacaksın. Böyle birine ilk kez rastlıyorum. Eşi benzeri yok.
Erhan Sandıkçı yazdı:(...)
ne yani şimdi bu resmi çeken adamın elinde dandik bir makine olması bu resmin tartışılmayacağını mı gösteriyor? Bu nasıl bir düşünce? Tayyip'in hikmetyar'ın ayağına kapandığı resimi de tartışmasak o zaman...
(...)
''Doğu Perinçek'i sorgulama, tayyipi sorgula'' demek ''particilik''e ne kadar karşı bir düşünce?
İrfan Tuna yazdı:
Sayın Holosko Cihan, ya hiç Ulusal Kanal haberlerini izlemeden, Aydınlık dergisini ve günümüzde günlük olarak yayımlanmakta olan Aydınlık gazetesini okumadan, bu suçlamayı ezbere yapmışsınız; ya da izlediğiniz ve okuduğunuz halde doğruları yazmamışsınız.
Her ikisi de bence çök iyi niyetli ve örnek bir davranış değil.
Erhan Sandıkçı yazdı:Sayın Sabırlı Vatandaş, Vallahi kusura bakmayın. Ortada gün gibi sorulan bir soru varken, çoğu İP'lide gördüğüm gibi, sorulan sorunun ardından oluşan havayı, Doğu Perinçek'i ilgisiz yere överek değiştirmek ve NET bir şekilde soruya yanıt vermemek, bir ''numara''dır.
Baktığınızda zaten o yorum size ait değil, Avrasya'ya ait. Her neyse.
holosko.cihan yazdı:
Sayın İrfan Tuna ben Ulusal Kanal'ı hergün izleyen, Aydınlık'ı zaman zaman okuyan biri olarak yazdım bunları. Yazdıklarımda bir yanlış yoktur. En basitinden Ulusal Kanal'ın haber bültenlerinde dahi Pkk'ya terör örgütü denmediği anlaşılır. Aydınlık'ın ise Terör örgütü demediği sizin Aydınlık'tan yaptığınız alıntıdan da anlaşılıyor(Alıntıda terör örgütü denmiyor).
Aydınlık benim Yeniçağ'dan sonra okuduğum ikinci gazetedir. Ulusal Kanal ise en çok seyrettiğim Tv kanallarındandır. Yalnız bunları görmezden gelemezdim....
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 7 konuk