Doğu Perinçek'in Sırrı Sakık'la İşi Ne?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Re: Doğu Perinçek'in Sırrı Sakık'la İşi Ne?

İletigönderen Mustafa Recep » Pzr Tem 24, 2011 12:19

Türk-Kan yazdı:
Mustafa Recep yazdı:acaba sırrı sakık gel doğu gardaşım seni bdp'den bağımsız gösterelim de kurtul şu zindanlardan demiş midir, rakı sofralarında!

Bilemem. Müneccim değilim. Başlığı açan arkadaş da onu soruyor zaten, "ne işi var" diye. Hakarete varan yorumlar yerine işin aslını bilmeyenler yorum yazmayabilir mesela.

mesela mesnetsiz bir takım iddialarda bulunanlar daha başında belirttiğim gibi silivri'ye bir mektup yazma cesaretinden yoksun mudurlar? korkmayın mektup yazdı diye kimseyi içeri atmıyorlar kendimden biliyorum :)

siz ki ulusal kanal'da yayınlanan programları siteye aktaran emektar arkadaşlarımızdansınız size soruyorum sevgili Türk-Kan elinizi vicdanınıza koyun pkk'ya terör örgütü denmiyor apo'ya katil denmiyor gibi iftiralar, ithamlar ne derece ahlaklıdır?

partiden bir arkadaşımla meseleyi konuştum iş yoğunluğundan vakit bulabilirse bu haberle ilgili bir araştırma yapacak...

kamuoyuna saygıya duyurulur.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen memati » Pzt Ağu 01, 2011 23:56

geldi dogu gardasimmm

bu ne yahu!? ya herkesi butun dunya'yi tayyib'i cemaati felan anliyorum bizi yiyorlar da sizin ki ne ayak ya? ne sevimli sey: gel dogu gardasimm seni zindanlardan kurtarak, sulu kuru tokusturak masalarda.. yahu ne boktan bi zamanda yasiyoruz at izi it izine nasil da karismis yuh ulan be! bir de silivriye mektup yazsak ne degisecek varsa zaten raki tokusturacak kafa ve muhabbetin izahi o yapilmistir, yapiliyordur ve durum acikca biliniyordur.. ne bileyim dersin iste baskan birgun cok dertlenmisti bu memleket meselelerine yin cok takmisti cok uzuntuluydu efkarini dagitmak icin meyhaneye gitti biraz fazla cekmis... sonra da baskanin kafasi cok kiyakken kalkip masaya birden gelmis oturuvermis o terorist bizim baskan da kafa kiyak oldugundan gayri-ihtiyari mudahele edememis bu pozu vermis felan yahu hic olmazsa birseyler uydurun lan bu kadar guduk kalmayin sinirden klavyeyi kiracagim arkadas surayi kac zamandir okurum kac kere yazmisligim var ama dayaniyorum yemin billah
Kullanıcı küçük betizi
memati
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen türkmenler » Pzt Ağu 22, 2011 8:11

bu sandıkçı akitten falan birisi dikkat edin. Bu adam bu siteye girmiş ajan tipi bir şey. Yazıları süreki aydınlık'a ulusal kanala'a veya doğu perinçek'e karşı. Tiye alınacak cins birisi değil. Akitin vakitin ya da ne zırva ise zamanın siyaha beyaz, beyaza siyah dediğini de bilmiyorsa insanlar hatta bu sitede gezen insanlar, onlara söylenecek tek söz: boşuna bu sitede zaman kaybetmeyin. Anlamadığınız işlere karışmayın zaman kaybıdır.
Kullanıcı küçük betizi
türkmenler
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen türkmenler » Pzt Ağu 22, 2011 8:15

burada bu resime destek çıkan insanlar gerçekten kendilerini hiç geliştirmemişler. Doğu Perinçek pkk lı olsa silivride olmaz. Biraz kafayı çalıştırın da şu solcularda pkk yandaşlığı aramaktan artık bıkın. Geçmişte kimlerin abd nin "çocukları" olduğu çok iyi bilinir. Burada birisi işte böyle bir kuyuya taş atar, arkasından bilinçsiz olanlar taşı çıkarmaya çalışırsa bu da komik bir görüntü verir. İşte insanları sırf milliyetçilikle bir araya getirme çabası bu tip cehaletleri de yanında getiriyor. Bu insanlarla devrim falan yapılamaz. Bunlar savaşta yanındaki adamı vururlar.
Kullanıcı küçük betizi
türkmenler
Üye
Üye

İletiler: 7

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Pzt Ağu 22, 2011 17:01

Türkmenler yazdı:
bu sandıkçı akitten falan birisi dikkat edin. Bu adam bu siteye girmiş ajan tipi bir şey.

Hahahaha :D çok güldüm yahu, dün gece Ram espiri niyetine söylemişti, aynen gerçek oldu.

Ben sadece akit değil, fetullahın ajanıyım. Şakirtim ben. Aynı zamanda Graham Fuler dayımın oğlu, arada bir Soros amca ile oturur iki tek atarız... Öyle işte hayat :D
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

İletigönderen GEZGİN » Pzt Ağu 22, 2011 20:29

Her zaman söylerim geçmişte sağ cenah nasılki şuanki cemaat yapılanmasına destek verdiyse sol cenahta kürtçüleri içinde barındırarak ya da halkların kardeşliği yalanını savunarak destekte bulunmuş. Önemli olan şmdiki konumlar ve düşüncelerdir. Geçmişte yapoılan hataları kaşıyarak bir yerlere varılmaz. Ancak şuda bir gerçekki Perinçek Mustafa Kemal Paşa nın görüşlerini ve inkilaplarını sadece geçiş merhalesi olarak görmüştür. Onun için ileri aşama Marx ın bilimsel sosyalizmidir . Bunuda bilerek hareket etmek lazım . İlk sayfada da yazmıştım doğru düşüncelerini tartıp almak lazım bunlar olmuşsada eğer ileride net kanıtlarla ortaya çıkarsa tavrımızı o zaman net belli ederiz .
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen ulkumof » Sal Ağu 23, 2011 15:17

Burjuva Kemalizm fikrini ortaya atan ve Kurt gencliginin, halkinin beynine yerlestiren Dogu Perincek; bu gun
Kurt halkinin Ataturk ve TC dusmanliginin bas sebeplerinden birisidir. 60 ihtilalinden sonra ABD lehine yapilan
her faaliyet, ustelik sag gosterilip sol vurularak ve sol gosterilip sag vurularak yapilmistir, yani kimin, kim oldugu
kesinlikle gizlenmistir. Yalnizca vatanimizda cikarilan her karisik donemlerinde soz sahibi olan,
lider durumlarinda hareket eden, medya kanallarinda bukalemun gibi degiserek Turk milletinin lehinde hareket
ettigi imajini verenler, yalan yanlis planli bilgilerle halki yonlendirip dogrulari gormelerini engellemislerdir.
Her donemin karisikligindan nemalanan ve efendilerine hizmette yarisan bu tiplerin kim olduklari, neler yaptiklari,
kimlere hizmet ettikleri, akilli ATATURK cu, vatanseverlerin arastirmalariyla da daima gun yuzune cikarilmistir.
Dogu Perincek arastirmalari ise dudak ucuklatan cinstendir.
http://www.ileri 2000.org/baykam 26.htm. sitesinde Bedri Baykam, Dogu Perincek in ATATURK dusmanligini uzun, uzun aciklamistir.
Dogu Perincek, kendi kimligini gizleyerek, Turk kimligi altinda inanilmaz bir ajan, provakator olarak TC aleyhinde
bagli oldugu devlete hizmet etmis ve son Silivri
hapishanesindeki hali ise; ya yeni bir liderlik hazirligi veya kullanildiktan sonra cope at misalinden birisidir. Iste bu gercekle
Dogu Perincek ve onun gibiler ne kadar gizlensede, ulusalci Turk kimlikleriyle taninsada; gercek vatansever, ATATURK culerin can dusmani olmaktan oteye gidemeyecek ve hain olarak Turk tarihinin sayfalarinda yerlerini alacaktir. Karanlik duzenin karanlik adamlarini Turk milleti
asla unutmayacaktir.
Kullanıcı küçük betizi
ulkumof
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen HakanTure » Sal Ağu 23, 2011 17:01

RESMİN ÇAKMA OLDUĞUNU GÖRMÜYORMUSUNUZ DOĞU PERİNCEK'İ YAKINEN TANIYAN VE BİR DÖNEM YALOVA İP İL SEKRETERLİĞİ YAPMIŞ BİRİ OLARAK BU YANILTICI HABER/TARTIŞMAYI KALDIRIN ÇÜNKÜ ART NİYET OLMADIĞINI UMARAK İSTEMEDENDE OLSA BDPKK'YA HİZMET ETMEKTEDİR...İLK KURŞUN GAZETESİ GÜNEŞ ERKUL SEVDİĞİMİZ KARDEŞİMİZDİR GAZETECİLİK AKİT GİBİ TARAF GİBİ WC KAĞIDI OLMAKLA OLMUYOR SİZDEN RİCA EDECEĞİM FAŞİZM'İN TÜM ŞİDDETİNİ YAŞAYAN DOĞRULARI KONUŞAN İNSANLARA BÖYLESİNE YAFTALAR YAPIŞTIRMAYIN..
Kullanıcı küçük betizi
HakanTure
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen memati » Pzr Ağu 28, 2011 8:41

hayir resim cakma olur mu hic ben izahini yaptim yoldas bak burda var:

simdi bir gun dogu baskan cok efkarli, memleketin milletin dertlerinden izdirap icinde inliyor cok kotu durumda ee ne yapiyor rakiya dayaniyor bir meyhaneye gidip de.. sonra tabi uzuntusunden fazla kaciriyor cunku memleket, millet ve ataturk cumhuriyeti asigi yaa ondan.. iste tam o sirada bu hain terorist ilerde dogu perincegin devrimler ve kazanimlar icin bolucu emperyalizme karsi oynayacagi rolu cia'den haber aldigi icin gelip hemen masaya oturuyor dogu baskan da gayri ihtiyari istemeden boyle bir poz veriyor.. tabi hain fotografcilar da hazir hemen sip sak cekiyorlar sanki neseyle kadeh tokusturuyorlarmis gibi halbuki dogu baskan kendinde degil aslinda.. neyse yaa iste boyle dostlar yoldaslar.. yoksa summe hasa hic dogu baskan.. olacak sey mi canim..

neyse saka bir yana da ulan resim cakma felan demeyin lan bari zaten celik gibi gerili geziyoruz, nedir sizdeki bu gevseklik bu dalga yaa sunlara bak ayakustu bizi yiyecekler haa fetulah gulen muritlerine yazdigi takiyye stratejisi gibi tevil et babam cevir babam yanmasin babam.. biri cikar cakma der oburu gel dogu gardas zindanlardan gurtarak diye dalga gecer.. aferin aferin devam yoldaslar..
Kullanıcı küçük betizi
memati
Üye
Üye

1990 ile 2000 yılı arasındaki Dogu Perinçek'in PKK ilişkisi

İletigönderen Vedat Kılıç » Sal Eyl 20, 2011 16:55

Bildiğiniz gibi pkk 1990 a kadar anti emperyalist bir tutum içindeydi; Fakat 1990 dan sonra dizginleri abd ye kaptırdı ve çok ilginç tir tam güçlendikten sonra abd yle işbirliği yapmaya başladı. İşte Dogu Perinçek'i ilgilendiren nokta tam da burasıydı. Güçlü bir örgütün emperyalizmle işbirliği yaparak ülkeyi bölmesi kolaylaşacaktı. Bir bağımsızlıkçı için bu kötü bir durumdu; çünkü bağımsızlığa giden yolda emperyalizme çalışan silahlı bir örgüt büyük bir engel teşkil edecekti. Oysa anti emperyalist aynı güçteki bir örgüt bağımsızlık mücadelesinde büyük bir kazanım olacaktı.
Dogu Perinçek, Türkiyede hiç bir bagımsızlıkçı liderin yapmaya cesaret edemeyeceği riski göze alarak bu gücü ilk başladığı anti emperyalist hedefe kazanmaya çalıştı. Perinçek pkk ilşkisi bundan ibarettir; fakat bu ince çizgiyi halkın anlayamayacağından dolayı gerekli açıklamaları yapmaktan kaçındılar; çünkü bağımsızlığa giden yol ince çizgilerden-taktiklerden geçer ve Atatürk de nice hainleri kazanmaya çalışmıştır, zira anti emperyalist olmak fedakarlık ister.
Kullanıcı küçük betizi
Vedat Kılıç
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen Güncel Meydan » Sal Eyl 20, 2011 17:29

HakanTure yazdı:İLK KURŞUN GAZETESİ GÜNEŞ ERKUL SEVDİĞİMİZ KARDEŞİMİZDİR

Ne alâka?

Ayrıca dikkate alınız:
Forum Kuralları yazdı:9. Yazı düzenini bozduğu, okumayı zorlaştırdığı ve farklı anlamlara gelebileceği için, (iletinin) tamamının veya büyük çoğunluğunun "BÜYÜK HARFLERDEN" oluşması (KONU BAŞLIKLARI DA BUNA DÂHİLDİR) yasaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye

İletiler: 584

Re: 1990 ile 2000 yılı arasındaki Dogu Perinçek'in PKK ilişkisi

İletigönderen memati » Çrş Eyl 21, 2011 21:56

Vedat Kılıç yazdı:Bildiğiniz gibi pkk 1990 a kadar anti emperyalist bir tutum içindeydi; Fakat 1990 dan sonra dizginleri abd ye kaptırdı ve çok ilginç tir tam güçlendikten sonra abd yle işbirliği yapmaya başladı. İşte Dogu Perinçek'i ilgilendiren nokta tam da burasıydı. Güçlü bir örgütün emperyalizmle işbirliği yaparak ülkeyi bölmesi kolaylaşacaktı. Bir bağımsızlıkçı için bu kötü bir durumdu; çünkü bağımsızlığa giden yolda emperyalizme çalışan silahlı bir örgüt büyük bir engel teşkil edecekti. Oysa anti emperyalist aynı güçteki bir örgüt bağımsızlık mücadelesinde büyük bir kazanım olacaktı.
Dogu Perinçek, Türkiyede hiç bir bagımsızlıkçı liderin yapmaya cesaret edemeyeceği riski göze alarak bu gücü ilk başladığı anti emperyalist hedefe kazanmaya çalıştı. Perinçek pkk ilşkisi bundan ibarettir; fakat bu ince çizgiyi halkın anlayamayacağından dolayı gerekli açıklamaları yapmaktan kaçındılar; çünkü bağımsızlığa giden yol ince çizgilerden-taktiklerden geçer ve Atatürk de nice hainleri kazanmaya çalışmıştır, zira anti emperyalist olmak fedakarlık ister.

arkadasim ayik misin;bu orgut antiemperyalist hicbir zaman olmadi, olamazdi da ancak varsayalim oyle bir donemi olsun peki bu orgutun bagimsizlik arayisi kime karsiydi? cevap: ataturk cumhuriyetine karsi.. hulasa temelde boluculuk virusu var.. bunun daha otesi var mi? su soyledigin bu forumda perincek ve familyasini cok daha zor duruma sokar yoldas git partide biraz teknik tatktik ogren siz iyi bilirsiniz boyle yanar doner akcali isleri tavirlari.. hadi bakalim..

bu ve benzeri adamlarin yalcin kucuklerin felan davaya yarardan cok zararri olmustur. goruyorsunuz halk kazanilmadan hicbir sey yapilamaz.. su adamlara bakin kiblesi belli olmayan yanar doner yalama olmus siyasi kariyer ve goruslerle artik birer meczuba ve yalanci cobana donmusler halkin gozunde.. kimse bunlari ne ciddiye aliyor ne de deger veriyor acinacak haldeler.. bu adamlarin ataturkculuk adiyla ortalikta gezinmesi akli sira cart curt etmesi zarardir..

ayriyeten su siz bilmezsiniz ama orda cok ince noktalar vardi laflari.. sunlari hukumeti fethullah guleni savunan forumlarda o kadar okudum ki.. o zaman onlar da hakli olacak.. simdi mesela papayla gorusme taktik isiydi, efendim iste bop esbaskanligi sizin avamin akli ermez ileriye donuk turkiyeyi saha kaldirmak icin bir satranc hamlesiydi, hani nasil santrancda piyon feda edersin de avantajli konuma gelirsin ya osekil.. yani yoldas bunlari kayda deger alirsak (ki alinacak gibi degil temelden curuk pkk bagimsizligi = ataturk cumhuriyeti yikilmasi velev ki antiemperyalist olsun) o zaman hukumete fethullah'a felan ne diyecegiz.. onun icin yoldas sen bu islerden vazgec, insanlari daha sinirlendirmeyin, bir takim degerler turkiyede can cekisiyorsa bunun onder, aydin vs addettiginiz zevatin yanar doner, akcali ve yalama yapmis siyasi kariyerleri dolayisiyla oldugunu da unutmayin.
Kullanıcı küçük betizi
memati
Üye
Üye

İletigönderen NURİ BABA » Prş Eyl 22, 2011 13:54

Yorumların genellikle düzeyliliği insanı imrendiriyor...Haddim olmayarak sevgili dostları kutluyorum...Bu konuda bir iki kelam etmek isterdim ama tüm yorumları okuduğum da, bilineni beyan etmiş olacağımdan korktum ama yine de çorbaya bir fiske tuz koymamın da kimseye zararı olmaz sanıyorum...

Bizlerin genellikle yaptığımız bir hata vardır...Ağaçlara bakmaktan ormanı ıskalamak...Fi tarihinde Perinçek'in resmi çekilmiştir veya çekilmemiştir...Pkk nın üst düzeyindekilerle arkadaştır veya değildir...Bence bunun hiç önemi yok...Peki, önemli olan ne ? Önemli olan adı geçen kişilerin bugün ne yaptıkları ve bugün neye kimlere hizmet ettikleridir...

Sayın Perinçek için, bugün Akp nin yalakası, yandaş, liboş, pkk lı veya emperyalizmin savunucusu diyebilir miyiz ? Hayır...Bugün için Perinçek, ödünsüz bir Atatürk Devrimcisi midir, değil midir ? İsterseniz önce buna bakalım...Hepimiz "Tank Sesiyle Uyanmak" kitabını okuduğumuz Hasan Cemal'i "Sol"cu olarak biliriz değil mi ? Ya şimdi ? Perinçek ve Cengiz Çandar, zamanın da Mao'cu değiller miydi ? Ya şimdi ? Çandar, emperyalizmin uşaklığını benimseyerek kendi halkına ihanet ederken, Perinçek Atatürkçülüğü özümsediği için Silivri zulümhanesin de çile çekmektedir...

1965 yılında arkadaşım, sandık başların da TİP'in oylarını sayarken, ben babamın desteklediği Demirel'i benimsiyordum tüm cehaletimle...Ve yıllar sonra işçi sınıfının ideolojisi doğrultusun da yurtseverliği yüreğime gömerken, o arkadaşım, önce Deniz Gezmiş'lerin arkadaşı oldu ve sonra da MİT'e girdi ve şimdi dinci faşizmi savunmayı görev sayıyor...

Bu durumda o arkadaşımı ben "Devrimci" olarak görmeye devam mı etmeliyim ?
Bu anlamda, insanların geçmişte doğru veya yanlışlarını sorgulamadan önce, kendimiz de bir aynaya bakmayı denesek, belki bir kez daha bakmaya utanabilecek neler yapmış olabiliriz değil mi ?...Ne dersiniz ?

Saygılarımla....
Kullanıcı küçük betizi
NURİ BABA
Üye
Üye

İletiler: 22

İletigönderen Vedat Kılıç » Prş Eyl 22, 2011 18:46

İnsanlara çamur atmak-karalamak-aklına geleni yağdırmak ne kolaymış memati gibiler için.
Arkadaş kendi kendinle çelişkiye giriyorsun haberin yok. Hem halkı kazanmadan hiç bir şey yapılmaz diyorsun hem de Perinçek'in halkı kazanma mücadelesini akla gelebilecek her türlü musibetle suçluyorsun.
Bizim amacımız, yanlışı-dogruyu bulmak ve bağımsızlık mücadelesinde en az zararla çıkmak, siz insanları karalayarak nereye varmak istiyorsunuz !?
Bugün PKK ye öyle veya böyle bir şekilde sempati duyan yüzbinler halk değil mi !? Bu halkı emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesine katmak- birleştirici olmak yanlış mı !?
Herkesi bizden değildir diye dışlarsak, o halde nasıl uluslaşacağız !?
Bizim sorunumuz hangi kesimden olursa olsun halkla değil, onları kandıran-uyutan-yönlendiren din tüccarları- işbirlikçiler- bölücü başları ve dolayısıyla emperyalizmledir.
Sayın Nuri Baba noktayı çok güzel belirlemiş, sen bugüne bak! bölücüler mecliste Perinçekler hapiste, bundan daha canlı ispat olur mu?
Kullanıcı küçük betizi
Vedat Kılıç
Üye
Üye

İletiler: 25

İletigönderen holosko.cihan » Prş Eyl 22, 2011 21:52

Nuri BABA ve Vedat Kılıç, şimdi burada satırlarca şey yazdınız. Bu yazdıklarınız tek cümleyle özetlenebilir. Kısaca ''yanlıştan dönenlere kapımız açıktır''a getiriyorsunuz işi.
Ben sizin gibi uzatmayıp kısa keserek yazıyorum. Tayyip Erdoğan ya da Fethullah Gülen 'ben gerçeklerin farkına vardım. Atatürkçü olmaya karar verdim' derse onları da aranıza alacak mısınız????
"Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur."
Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Paşa Atatürk
Büyük Önder Atatürk
Başbuğ Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
holosko.cihan
Üye
Üye

İletiler: 27

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ