Doğu Perinçek'in Sırrı Sakık'la İşi Ne?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Doğu Perinçek'in Sırrı Sakık'la İşi Ne?

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Çrş Haz 22, 2011 23:38

[img]http://www.yeniakit.com/resim/95578393830719557839383071.jpg[/img]

Bu resimde Doğu Perinçek BDP'li (PKK) Sırrı Sakık'la aynı masada, muhabbet koyu gibi. Ellerde şişeler... Peki Doğu Perinçek'in PKK'nın 2 numaası Şemdin Sakık'ın kardeşi bölücü Sırrı Sakık ile bu samimiyeti nereden geliyor, ne işi var çok bahsettiği ''BOP''un bölücü memuruyla?

Bu konudaki haber metni:

---
SAKIK: PERİNÇEK BENİM DOSTUM

Öte yandan Doğu Perinçek ile rakı masasında bulunurken görüntülenen BDP Milletvekili Sırrı Sakık, fotoğrafla ilgili Yeni Akit’in sorularını cevaplandırdı. Sakık, fotoğrafı doğrulayarak, Perinçek’in yakın arkadaşı olduğunu söyledi. Doğu Perinçek ile sık sık görüştüklerini belirten Sakık, “Evet biz Doğu Bey ile sık sık bir araya gelirdik. Bizim arkadaşımız. O bizim partiye gelirdi, biz onun partisine giderdik. Zaman zaman birlikte yemek yerdik. Görüş alışverişinde bulunurduk. Doğu Perinçek benim sevdiğim, beğendiğim bir siyasetçidir. Ahmet Muhlis Cüher ile bizi Doğu Bey tanıştırdı. Doğu Bey kanalıyla tanıştık” dedi.
(http://www.birikimhaber.com/Haber/Gunde ... -vurdu.php)
---

Tamam, haberin kaynağı AKPKK'nın baş destekçilerinden Vakit. Ancak ben Vakit'in yazdığı ''Ergenekon PKK ilişkisi'' saçmalıklarından bahsetmiyorum. (Zaten öyle olmasa haberin diğer kısımlarını da yazardım) Sırrı Sakık isimli bölücü ''Doğu Perinçek ile sık sık görüşürdük, sevdiğimiz bir arkadaşımızdı'' diyor. Şimdi soruyorum Doğu Perinçek ve İP'in destekçilerine, seçimden önce gazetenin kapağına ''İZMİRi DOĞU PERİNÇEk DİYOR'' yazan değerli İLK KURŞUN Gazetesi yöneticilerine, bölücülerle ''arkadaş'' olan birisi nasıl olur da Kemalist olabilir? Doğu Perinçek'in ne işi vardı Sırrı Sakık'la? Kemalizm ve Ulusalcılık'tan bahsedip de Kemalizm'in bir numaralı düşmanları ile kol kola girmek ne kadar tutarlı bir iştir?

Sorumun yanıtlanmasını yürekten istiyorum.
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Re: Doğu Perinçek'in Sırrı Sakık'la İşi Ne?

İletigönderen GEZGİN » Prş Haz 23, 2011 0:59

Erhan kardeşim Doğu Perinçek Kemalist değildir .Zaten partisinin sitesinde de belirttiği gibi Atatürk Devrimleri ni geçiş süreci olarak tanımlamıştır . Daha sonrasında hızlı bir şekilde sosyalizme geçileceğini beyan eder. Yani Perinçek Sosyalisttir Atatürkçü değildir .

Ancak sorularına mantıklı cevap alabilirmisin bu büyük bir muammadır. En mantıklı olanı geçmişi , takındığı fikirleri tam olarak belli olmayan kişiler hakkında yapılması gereken söylediklerini dinleyip senin açından mantıklı gelenleri almak olmalı. Nacizane fikrim budur .
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen Mustafa Recep » Cmt Tem 16, 2011 14:47

sorunuzun cevabını vatanını savunduğu için silivri zindanlarında tutuklu bulunan ve konunun doğrudan muhatabı bulunan sevgili genel başkanıma sorunuz böyle internetlere bunları yazmazdan evvel bir mektupla sorup hem sorunuzu hem cevabınızı yazsaydınız daha iyi olurdu.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen Ram » Cmt Tem 16, 2011 16:15

Mustafa Recep yazdı:sorunuzun cevabını vatanını savunduğu için silivri zindanlarında tutuklu bulunan ve konunun doğrudan muhatabı bulunan sevgili genel başkanıma sorunuz böyle internetlere bunları yazmazdan evvel bir mektupla sorup hem sorunuzu hem cevabınızı yazsaydınız daha iyi olurdu.

Mantıklı bir yanıt gelmeyeceğine göre bu yersiz olurdu.

Onu bunu geçtim de "İP Ağzı" diye bir şey var. Uzun süredir aklımda, fırsat olmadı yazmaya. Nedir bu yahu biri açıklasın...

Şöyle ki: "Tayyip Erdoğanlar, Abdullah Güller"

Hani partisinin söylemlerini birebir yineleyip duranlar bir ölçüde olağandır da, Türkçenin içine ederek, söylemlerdeki -ler, -lar ekini yinelemeye ve hatta herhangi bir yerde de doğalmış gibi kullanmaya kadar nasıl gider bu özdeşlik anlamak olanaksız.

Bu "internetler" ne oluyor örneğin¿?

Ancak en güzelini Ali ERALP yazmış: "Atatürk’lerin, İnönü’lerin, Ecevit’lerin"
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Mustafa Recep » Pzt Tem 18, 2011 11:39

sevgili ram, zahmet edip bir mektup yazıp sorun da burada okuyup ona göre mantıklı olup olmadığına kanaat getirelim mantıklı demişken kime göre neye göre mantıklı orası da tartışmalı.

'internet bildiğimiz üzere küresel bilişim ağı yani başlı başına çoğul bir anlamı var ilaveten '-lar, -ler' eklemek elbette yazım kuralları açısından yanlış zaten internet yabancı bir kelime...

işçi partisi ağzı nedir anlamış değilim 'erdoğanlar, güller' şeklinde telaffuz edilen kelimeler akp cenahındaki bu gibi kimseleri ve müttefiklerini belirtmek için kullanılıyor olsa gerek ben o mantıklı manayı çıkardım.

şimdi her şey bitti vatanı kurtardık bunlara kaldık! bilemiyorum, yıllardan beri emperyalizme karşı 'eksikleri vardır' mücadele eden 2004 yılında batı'nın gözüne vura vura avrasya ittifakı toplantılar düzenleyen ve bedelini silivri zindanlarında yıllardır çürütülerek ödemeye mahkum edilen bir partiden ve genel başkanından bahsediyoruz insaflı olun demeyeceğim mantıklı olun hiç demiyorum sadece gülümsüyorum.
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Pzt Tem 18, 2011 19:08

Hayır Mustafa Recep bey tüm konular bir yana, bana şu resmin manasını açıklar mısınız?

Tamamen açık konuşuyorum, benim desteklediğim önder PKK'lı bi şerefsizle böyle rakı masasında keyif yapsın ahbapça; ben o önderle tüm bağlarımı koparırım.
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletigönderen Ram » Pzt Tem 18, 2011 20:16

Boş sözleri geçelim, hiçbir mantıklı yanıt veremez.

Bu ekler, birlikte kullanılan ad ve soyadın sonuna getirilmez.

Bu ekler adın başına getirliğinde o kişinin evi, evinin içindekiler veya arkadaşları demek istenir.

ÖR:Mustafalara gittim
Receplerle maç yaptık

Bu ekler soyadın sonuna getirildiğinde ise aile bireylerinin yerine geçer.

ÖR:Sabancılar
Koçlar

Bu yanlış bir yana daha da ilginç bir durum ortaya çıkıyor. Mademki "Tayyip ve saz arkadaşları" anlamı çıkıyor bu söylemlerden, neden "Tayyip Erdoğanlar" söylemininin ardından "Abdullah Güller", "Fetullah Gülenler", "Bülent Arınçlar" vb. söylemleri sıralanıyor¿? Yoksa "Tayyip Erdoğanlar" ve diğerleri kendi içinde bir kabile mi oluyor¿?

Evet, neredeyse ayrıcasız tüm İP'liler bunları aynı olarak senelerdir yineler durur. Hiçbiri de "Tayyip Erdoğanlar" yerine "Tayyip ve nokta noktaları" demeyi düşünmez nedense.

Particiliğin gözü kör olsun, gözler kör olmadan...

Mustafa Recep yazdı:sevgili ram, zahmet edip bir mektup yazıp sorun da burada okuyup ona göre mantıklı olup olmadığına kanaat getirelim mantıklı demişken kime göre neye göre mantıklı orası da tartışmalı.

'internet bildiğimiz üzere küresel bilişim ağı yani başlı başına çoğul bir anlamı var ilaveten '-lar, -ler' eklemek elbette yazım kuralları açısından yanlış zaten internet yabancı bir kelime...

işçi partisi ağzı nedir anlamış değilim 'erdoğanlar, güller' şeklinde telaffuz edilen kelimeler akp cenahındaki bu gibi kimseleri ve müttefiklerini belirtmek için kullanılıyor olsa gerek ben o mantıklı manayı çıkardım.

şimdi her şey bitti vatanı kurtardık bunlara kaldık! bilemiyorum, yıllardan beri emperyalizme karşı 'eksikleri vardır' mücadele eden 2004 yılında batı'nın gözüne vura vura avrasya ittifakı toplantılar düzenleyen ve bedelini silivri zindanlarında yıllardır çürütülerek ödemeye mahkum edilen bir partiden ve genel başkanından bahsediyoruz insaflı olun demeyeceğim mantıklı olun hiç demiyorum sadece gülümsüyorum.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen gizemli » Çrş Tem 20, 2011 0:05

Bu konuyla ilgili düsüncelerimi su sekilde aciklayabilirim:
Öncelikle sayin Dogu Perincegin özgecmisini arastirmak lazim.Bilindigi gibi sayin Perincek siyasi parti baskani onlmakla birlikte oyni zamanda hukukcu,gazeteci ve arastirmaci yazar.hepimizin bildigi gibi pkk yla görüsen bircok kisi vardi ve halada var.Bunlarin arasinda gazetecilerde var siyasiyler de var.insanlar görüsebilir.konusmadan karsinizdaki insanin fikirlerini,ne yapmak istedigini nasil anlarsiniz.bilgiler insana vahiy yoluyla inmedigine göre belli bilgileri alabilmek icin belli insanlarla konusmak lazim, arastirmak ve okumak lazim diye düsünüyorum.yandas medyanin idda ettigi veya kastettigi gibi ergenekon-pkk iliskisi olsaydi ozaman bugün ahmet türklerde emine aynalarda sirri sakiklar vs.hepsi iceride olmasi lazimdi.ama ne tuhaf ki bugün silivri zindanlarina hukuksuz bir sekilde atilan insanlar buna dogu perincek te dahildir, abd-ab-akp-kk in ipligini pazara cikardiklari, sömürge düzenine, ülkemizin bölünmesine karsi ciktiklari icin iceridedirler.Atatürkcü ve laik olduklari icin iceridedirler.
Gercek teröristler ise disarida elini kolunu sallayarak gezmekte,terör estirmekte,masum insanlarimizin askerimizin canina kast etmekte ve öldürmekte.bu ic ve dis teröristlerle sürekli görüsmekte olan kisiler ise demokratik acilim kürt acilimi falan filan diyerek ülkeyi birbirine, kardesi kardese kirdiriyor.recep tayyipp erdogan nediyodu 34 yerde "biz büyük ortadogu ve kuzey afrika projesinin esbankanlarinda birtanesiyiz ve bu görvi yapiyoruz.nedir bu büyük ortadogu ve genisletilmis kuzey afrika projesi? proje, fas tan pakistana kadar uzanan 24 ülkenin, buna Türkiye de dahildir,rejimlerinin ve sinirlarinin abd tarafindan degistirilecegi, kendi cikari icin ve yine birsürü masum insanin zulüm görmesi ve ölmesi projesidir.bunu yaparkende dini ve etnik kökeni kullanacak.dogu perincek bunlari halkimiza anlattigi icin zindanlara atiliyor.Haksiz suclamalara maruz kaliyor.
lütfen hepimiz bizi yönetenlerin "söylem ve eylemlerini" iyi takip edelim.
Kullanıcı küçük betizi
gizemli
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Çrş Tem 20, 2011 0:49

Kusura bakmayın ama yaptığınız, ''laf kalabalığı'' ile asıl meseleyi bulandırarak akıldaki soru işaretini yok etmek.
Doğu Perinçek'in neden ergenekon tertibi ile Silivri zindanına atıldığı çok ayrı bir konudur.
Bana DOĞRUDAN bu resmin açıklamasını yapacak olan yok mu?
Diyelim ki bir arkadaşım Doğu Perinçek'in bu resmini görüp bana ''O adam bdpkk'lı teröristle aynı masada rakı kadehlerini yuvarlıyordu!'' dedi, ben ne diyeyim o arkadaşa bu konu hakkında? Ya da siz ne dersiniz, konuyu değiştirmeden, sadece ve sadece bu resim hakkında ne dersiniz?
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletigönderen avrasya » Çrş Tem 20, 2011 2:08

Konu başlığı ;Doğu Perinçek'in Sırrı Sakık'la İşi Ne ? ;
Alıntı ;http://www.birikimhaber.com/Haber/Gundem/21122010/Akit-BDPyi-bu-fotografla-vurdu.php

Alıntı kaynağı Linke tıkladığınızda ; Konu başlığındaki resmi görüyorsunuz ;Resmin üzerinde "akit"yazısı var!
Yani kaynağın esas sahibi, kaynağın 1. dereceden sahibi; bildiğiniz malum "akit "gazetesi !olarak görünüyor !
Haberi yazanın isminin yanında da/ "akit" yazıyor.
birikimhaber sitesinin ne olduğunun da "günün yazarları " sütununda hangi gazetelerden, hangi yazarların yazılarının yayınlandığını gören bir bakışta anlayabilir...
birikimhaber.com sitesi malum "F" tipi medya .
Ayrancının şahidi bozacı , akit'in şahidi , birikim haber !

Yine haberi yazan "akit" de, kaynağının ;" Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde yayınlanan Dut Ağacı isimli yerel gazetenin arka sayfasında çıkan “Asrın Fotoğrafı” başlıklı haberde" diyor ! yani ordan almış ! (ama bunu belgeleyen bir kanıt sunmamış !)

birikimhaber sitesinde Haberin tarihine bakıyorsunuz ;21-12-2010
Güncelmeydan da açılan bu konu başlığın tarihi ;23-06-2011
"akit "in sözde haberini 6 ay sonra Güncelmeydan 'a taşıyan Erhan Sandıkçı .

Habercilik açısından bu sözde haberin, yani zorlama , imalat haberin bir değeri var mı ?
Yok, habercilik açısından da değeri sıfır.

Bu haberde Ne anlatılıyor ?
Bu görüntü , rakı masası Nerede ? çekilmiş ?
Ne zaman ?
Nasıl ?
Niçin ?

?????
Kim ? haber kimin üzerine kurulmuş, öznesi kim ?
birikim haber;"Akit BDP`yi bu fotoğrafla vurdu " diye başlık atmış !
Sözde vurulan BDP ama ,
"akit"in yaptığı bu haberde Sakık olumlulanırken , Perinçek" ulusalcı" diye yerilmek istenmiş !
sözde habere göre;Sakık 'a bu rakı masası konusu sorulmuş !
Her zamanki gibi Perinçek'e yine sorulmamış !

Sayın Sandıkçı ise , zorlama bir yorumla hem Doğu Perinçek'i hem İlk -kurşun gazetesini vurmak istemiş !

Ne zaman çekildiği belli olmayan ! bu fotoğrafta ; Doğu Perinçek şu anki yaşıyla görünürken , Sırrı Sakık ise en az 20 yıl önceki haliyle görüntülenmiş !!!(bu da ilginç )

Sırrı Sakık nerde ?
Mecliste .
Doğu Perinçek nerde ?
Silivri hapishanesinde .
Silivride kimlerin neden esir alındığını da sanırım herkes biliyor.

Haburda terörist aklanırken , terörist Öcalan'a AF konuşulurken.
Terörist Öcalan , Hükümetin bilgisi dahilinde, Başbakanlığın emrindeki devletin yetkili organlarıyla görüşür, pazarlık ederken..(bu pazarlığı malum medya olumluyarak yazmaktadır )
BDP özerklik ilan ederken .
Ülke bölünürken .......

Birlik ve bütünlüğün, yurtseverliğin simgesi haline gelen Doğu Perinçek 'le kimler , neden uğraşır.

Hala nafile namazlardadır bu uğraşanlar ....

Bana kaynağını söyle , sana kim olduğunu söyleyeyim . :lol:

...
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen Sabırlı_Vatandaş » Çrş Tem 20, 2011 11:31

Kim bilir belki de Perinçek, Sırrıyı sarhoş edip ağzından laf alacaktı :)

Şaka bir yana resimdeki yaş farkları gerçekten dikkat çekiyor. Perinçek bugünkü yaşında, ama nereden baksan en azından 10 yıl önce çekilmiş gibi gözüken fotoğrafta sakık daha çıtır çıkmış.Ayrıca yayınlandığı "kaynak"lara itibar etmiyorum. Sana ne haberle gelirlerse gelsinler o haberi sana ulaştıranın kimliğine bakacaksın. Fitne fücur adamlarsa o habere rağbet etmem, etmemişimdir şimdiye kadar. Çoğunda da haklı çıkmışımdır. Sayın Perinçek'e siyasi görüşü itibariyle yakın değilim ancak mücadelemizin önemli adamlarından biridir. Ayrıca geçmişi çok karıştırıyorsanız gidin RTE'ye biat edin derim. Eskiden dosdoğru (!) bir adamdı kendisi.

Bazen doğru, gözünle gördüğünün de çok ötesindedir. O zaman yanlışa sapmamak için vicdanını dinlemen gerekir. Bu da o sınavlardan biridir, yani ben öyle değerlendiriyorum. Şimdi kimse de kalkıp "ya şunu konuşuyorlar, bunu konuşuyorlar" diyemez burada. Bunu tek bilen Perinçek' tir. İlk fırsatta da geçmişte olduğu gibi bunu da aydınlığa kavuşturacağından şüphem yok. Sakık da çıkıp şudur budur dese ona da inanmam. Kim ne derse desin vicdanım bir yerde ince görülmesi gereken bir durum var diyor burada. Gerisini o ortamı yaşayanlar ve Allah bilir!
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Kullanıcı küçük betizi
Sabırlı_Vatandaş
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 101

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Çrş Tem 20, 2011 13:01

Yapmayın, bu kadar ucuz bir numara ile konuyu baştan kapatamazsınız!
Yahu ne demek ''akitin haberi, o zaman yalandır, bitti!'', böyle bir şey olur mu yahu, bebek mi kandırıyorsunuz siz? Evvela girişte yazdığım -ama galiba okumayı unuttuğunuz!- kısmı tekrar yazayım: ''Tamam, haberin kaynağı AKPKK'nın baş destekçilerinden Vakit. Ancak ben Vakit'in yazdığı ''Ergenekon PKK ilişkisi'' saçmalıklarından bahsetmiyorum. (Zaten öyle olmasa haberin diğer kısımlarını da yazardım)''

Eğer ben ortaya ''bakın zaten ergenekon-pkk ilişkisi var, perinçek ve sırrı sakık da bu ilişkinin tepesindeki dostlar'' diye bir iddia atsaydım elbette bana ''Ne ergenekonu be, okyanus ötesinin başlattığı Türk ordusunu yıpratma operasyonunu mu destekliyorsun'' diyebilirdiniz. Ama benim sorguladığım böyle bir şey değil.

Önemli olan ortaya böyle bir resmin çımkası!
Ve en başta sorduğum gibi: Doğu Perinçek ile Sırrı Sakık'ın Ne İşi Var?
Aynı masada oturmuş rakı keyfi yapanlardan biri BDP yani PKK'lı, o zaman ötekine ne diyeceğiz?
Kemalist mi?
Ulusalcı mı?
Milliyetçi mi? :alkolik:

Deyin bana ki, Perinçek bu fotoğrafı yalanladı, Sırrı Sakık yalanladı...
Varsa öyle bir şey -ki yok- söyleyin yalanlama olduğunu da anlayayım!

Peki o zaman ben size yazıyorum bir açıklamayı:
“Evet biz Doğu Bey ile sık sık bir araya gelirdik. Bizim arkadaşımız. O bizim partiye gelirdi, biz onun partisine giderdik. Zaman zaman birlikte yemek yerdik. Görüş alışverişinde bulunurduk. Doğu Perinçek benim sevdiğim, beğendiğim bir siyasetçidir. Ahmet Muhlis Cüher ile bizi Doğu Bey tanıştırdı. Doğu Bey kanalıyla tanıştık” PKK milletvekili Sırrı Sakık.

Konuyu değiştirip farklı meselelerde görüş beyan etmeniz başlıktaki soruya yanıt vermiyor!

Ayrıca ''Neredesin sen 6 ay geçmiş'' gibi bir şeyle benim üzerimden sorulan soruda bir yanlışlık, eksiklik, acemilik oluşturmaya çalışmanız da başlıktaki sorunun yanıtsız kalmasın önlemiyor!

Perinçek'in aynı yaşta, Sırrı Sakık'ın ise daha genç çıkması dikkatinizi çekmişse ''Bu resim yalan'' dersiniz, fakat Sırrı Sakık bu dostluğu doğrulamışken, bu iddianız da boşa çıkacaktır. O zaman da ''Sırrı Sakık görevi gereği öyle yalan söylüyor'' diye karşı çıkarsınız, öyleyse Doğu Perinçek bu resmi yalanlamış mı ona bakılır, ve Perinçek'in konu ile ilgili bir yalanlaması yoktur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletigönderen İrfan Tuna » Çrş Tem 20, 2011 13:45

Bu resimle ilgili en doğru yanıtı verecek olan kişi, hiç kuşkusuz Sayın Doğu Perinçek'in kendisidir.

Bu resim bir montaj mıdır, gerçek midir?

Eğer montaj değil de gerçekse, hangi yıl çekilmiştir?

Masada oturanlar neyi konuşmuşlardır?

Bu türden soruların yanıtını en doğru biçimde ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, bağımsızlığını savunduğu için ABD tertipleriyle karşı karşıya kalan Doğu Perinçek'in bizzat kendisi yanıtlayabilir.

Eminim ki pek çok düzmece belgenin üretildiği, ortalığın bilgi kirliliğinden, yalan haberden geçilmediği şu ortamda, Doğu Perinçek'in kıytırık bir yer haber kaynağı gösterilerek, bilgi kirliliği üreten merkezler tarafından dolaştırılan bu fotoğraftan haberi bile yoktur.

Üstelik, bu fotoğraf, ilk bakışta bile, Avrasya ve Sabırlı Vatandaş'ın son derece haklı olarak dikkat çektikleri gibi, Perinçek'in şu andaki halini, Sırrı Sakık'ın ise 10 yıl önceki halini yansıtmaktadır, yani bir montaj olabileceği konusunda ciddi kuşkular uyandırmaktadır.
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen holosko.cihan » Çrş Tem 20, 2011 14:07

Doğu Perinçek, çok özel bir insandır benim için. Hem Pkk'ya terör örgütü demeyeceksin. Partindeki kimse demeyecek. Kanalındaki(Ulusal Kanal) kimse demeyecek. Gazeten(Aydınlık) demeyecek. Hem Abdullah Öcalan'a terörist demeyeceksin. Partindeki kimse demeyecek. Kanalındaki kimse demeyecek. Gazeten demeyecek. Hem de yurtsever, kemalist olacaksın. Böyle birine ilk kez rastlıyorum. Eşi benzeri yok. Ama konu bu değil. Konu Perinçek'in terörist Sırrı Sakık'la çektirdiği fotoğraf. Rakı masasında... Bu fotoğraf 21 Aralık 2010'da Akit'in manşetinden veriliyor. İrfan Bey ise İp'in bu haberi görmeyebileceğini söylüyor. Sanarsınız 1999 yılının haberi. Koskoca Aydınlık bu haberi görmedi mi? Koskoca Ulusal Kanal bu haberi görmedi mi? O tarihte Halil Nebiler'in Ulusal Kanal'da gazeteleri okuduğu programı yok muydu? Acaba ne cevap verdi? Ya da verebildi mi?
"Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur."
Mustafa Kemal Atatürk
Gazi Paşa Atatürk
Büyük Önder Atatürk
Başbuğ Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
holosko.cihan
Üye
Üye

İletiler: 27

İletigönderen Sabırlı_Vatandaş » Çrş Tem 20, 2011 17:10

Erhan Sandıkçı yazdı:Yapmayın, bu kadar ucuz bir numara ile konuyu baştan kapatamazsınız!
Yahu ne demek ''akitin haberi, o zaman yalandır, bitti!'', böyle bir şey olur mu yahu, bebek mi kandırıyorsunuz siz? Evvela girişte yazdığım -ama galiba okumayı unuttuğunuz!- kısmı tekrar yazayım: ''Tamam, haberin kaynağı AKPKK'nın baş destekçilerinden Vakit. Ancak ben Vakit'in yazdığı ''Ergenekon PKK ilişkisi'' saçmalıklarından bahsetmiyorum. (Zaten öyle olmasa haberin diğer kısımlarını da yazardım)''

Numara nedir, ucuz numara nedir, ya da bu konudan ne gibi bir menfaat ya da hezimetim olur ya da "siz" dediğiniz biz kimiz bilmem; ancak konuyu kalabalığa getirip sizin dediğiniz gibi ucuz numara ile kapatmaya falan çalıştığım yok. Aksine bırakalım açık kalsın, birilerinin dikkatini çeksin ve açıklığa kavuşsun. Biz de bu lüzumsuz tartışmalardan kurtulalım. Başından beri izlediğim kesin bilgim olmadığından katılmak istemediğim ve oradaki insanlar hariç kimsenin bu soruya cevap veremeyeceğinden emin olduğum bu durum hakkında sadece kendi fikrimi söyledim. Ayrıca bu yazıyı o yorumumdan önce zaten 2 kere okudum, atladığım bir şey yok. Müsterih olunuz.

Erhan Sandıkçı yazdı:Aynı masada oturmuş rakı keyfi yapanlardan biri BDP yani PKK'lı, o zaman ötekine ne diyeceğiz?
Kemalist mi?
Ulusalcı mı?
Milliyetçi mi?

Sizi muallakta bırakmayalım ve PKK lı diyelim. Madem kesin bir cevap isteniyor buradaki insanlardan, hem ucuz bir numarayla kapatmamış oluruz böylece. Bayağı pahalı bir tespitte emeğiniz geçmiş olur. Memleket size müteşekkir olur. Hem zaten Sayın(!) Sakık da bu konuyda gerekli beyanatı vermemiş mi? Üstüne laf etmeye gerek yok. Ayrıca Sakık' ın o açıklamadan başka da bir sözü de yok bu konuyla ilgili. "Çok sıkı dostuz" dediği bu. Daha derin ifadeler bekliyoruz.

Bakın, burada en son derdim birilerini karşıma alıp huzursuzluk çıkarmaktır. Ancak itham eder tarzdaki ifadeleriniz beni rahatsız etti. Ortada bir konu var, uslubunca tartışmak gerekirken şahsıma yönelik tutumlarınız oldu. Beni bu münakaşa dilini kullanmaya mecbur bıraktınız. Hala diyorum ki, benim şu ana kadar ki tüm ifadelerim kendi farazalarımdır. Bir suçu günahı varsa Sayın Perinçek çıkar kabul eder, ya da aksi yönde tekzip ederse ancak konu açıklığa kavuşur. Biz burada ne katillerin ne de Perinçek'in avukatı değiliz. O "biz" kimse artık! Biz; biz olmayı beceremezsek onlar bizim becerir Erhan. Tartışmalara ve yorumlara bu şekilde yaklaşmanızı da acizane tavsiye ederim. Ha yok basit bir numara ile konuyu kapatmaya çalışmıyorum, sadece dostluk öneriyorum.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Kullanıcı küçük betizi
Sabırlı_Vatandaş
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 101

Sonraki

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x