Mustafa Recep yazdı:sorunuzun cevabını vatanını savunduğu için silivri zindanlarında tutuklu bulunan ve konunun doğrudan muhatabı bulunan sevgili genel başkanıma sorunuz böyle internetlere bunları yazmazdan evvel bir mektupla sorup hem sorunuzu hem cevabınızı yazsaydınız daha iyi olurdu.
Mustafa Recep yazdı:sevgili ram, zahmet edip bir mektup yazıp sorun da burada okuyup ona göre mantıklı olup olmadığına kanaat getirelim mantıklı demişken kime göre neye göre mantıklı orası da tartışmalı.
'internet bildiğimiz üzere küresel bilişim ağı yani başlı başına çoğul bir anlamı var ilaveten '-lar, -ler' eklemek elbette yazım kuralları açısından yanlış zaten internet yabancı bir kelime...
işçi partisi ağzı nedir anlamış değilim 'erdoğanlar, güller' şeklinde telaffuz edilen kelimeler akp cenahındaki bu gibi kimseleri ve müttefiklerini belirtmek için kullanılıyor olsa gerek ben o mantıklı manayı çıkardım.
şimdi her şey bitti vatanı kurtardık bunlara kaldık! bilemiyorum, yıllardan beri emperyalizme karşı 'eksikleri vardır' mücadele eden 2004 yılında batı'nın gözüne vura vura avrasya ittifakı toplantılar düzenleyen ve bedelini silivri zindanlarında yıllardır çürütülerek ödemeye mahkum edilen bir partiden ve genel başkanından bahsediyoruz insaflı olun demeyeceğim mantıklı olun hiç demiyorum sadece gülümsüyorum.
Erhan Sandıkçı yazdı:Yapmayın, bu kadar ucuz bir numara ile konuyu baştan kapatamazsınız!
Yahu ne demek ''akitin haberi, o zaman yalandır, bitti!'', böyle bir şey olur mu yahu, bebek mi kandırıyorsunuz siz? Evvela girişte yazdığım -ama galiba okumayı unuttuğunuz!- kısmı tekrar yazayım: ''Tamam, haberin kaynağı AKPKK'nın baş destekçilerinden Vakit. Ancak ben Vakit'in yazdığı ''Ergenekon PKK ilişkisi'' saçmalıklarından bahsetmiyorum. (Zaten öyle olmasa haberin diğer kısımlarını da yazardım)''
Erhan Sandıkçı yazdı:Aynı masada oturmuş rakı keyfi yapanlardan biri BDP yani PKK'lı, o zaman ötekine ne diyeceğiz?
Kemalist mi?
Ulusalcı mı?
Milliyetçi mi?
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk