Doğu Perinçek:R.T.Erdoğanların arkasında ABD ve İsrail var

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Doğu Perinçek:R.T.Erdoğanların arkasında ABD ve İsrail var

İletigönderen Parola Vatan » Prş Oca 08, 2009 20:32

Doğu Perinçek'in mahkemede bugün yaptığı sözlü açıklama
8 OCAK 2009
"Biz sizlere güveniyoruz.
3.5 Fethullahçıların arkasında İsrail ve ABD var.
Şemayı açın, bizi tahliye edin. "

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında çarpıcı açıklamalar yaptı. MİT'ten gönderilen sözde Ergenekon şemasının bir an önce açılmasını talep eden Perinçek, mahkemeye, "Şemayı açın, tertibe tavır alın, bizleri tahliye edin" çağrısında bulundu. İşte Perinçek'in mahkemedeki konuşması...

Daha önceki duruşmalarda MİT’ten gönderilen sözde Ergenekon şemasının açılması talebinde bulunmuştuk. Sayın mahkeme devlet sırrı sayılmayacağını kabulle birlikte daha sonra bekleme kararı verdi.

Serhan Bolluk’tan sonra benim sıram geliyor savunma için. Ama daha önemlisi, Cumhuriyet’e karşı tertibin açığa kavuşturulması bakımından, benim savunmamdan önce bu şemanın açılmasını talep ediyorum.

Şemayı açmayarak siz de sorumlu oluyorsunuz. Bu tertibin devam etmesi böyle oluyor. Bugün yasadışı olduğunu bizzat itiraf eden, müstevlilerle çıkarlarını birleştirmiş olan Tayyip Erdoğan’lar, Türkiye’yi millî devletinden yoksun hale getirmek için, son darbeyi indirmek için girişim içindedirler. Arkalarında ABD ve İsrail vardır. Yargıtay Başsavcılarını, Türk ordusunun değerli komutanlarını, üniversitelerin başında bulunmuş profesörlerimizi gözaltına alabiliyorlar.

Tutuklukların devamına karar vermeniz bunlara yol açıyor.
Bu iktidar yasadışıdır. Ben bunu önceki Cumhurbaşkanı sayın Ahmet Necdet Sezer’e 4.Kasım.2002’de bildirmiştim. Ama bu artık şahsî görüşüm veya İşçi Partisi’nin görüşü olmanın ötesinde, Anayasa Mahkemesi kararıyla kesinleşti. Cumhuriyet’i yıkma odağı olmuşlardır.

BOP Eşbaşkanı’yım diyor. Bu mümkün müdür? Meşru mudur? Bir devletin görevlisi başka bir devletin görevlisiyle ast-üst ilişkisine girer mi?

Abdullah Gül ABD Dışişleri Bakanı Powell ile 2 sayfa 9 maddelik gizli anlaşma yaptığını itiraf etmiştir. Böyle anlaşma olur mu? Bu bir hizmet sözleşmesidir.

Başsavcıları, Generallerimizi, profesörlerimizi alıyorlar. Bu düşman ordusunun operasyonudur. ABD ve İsrail operasyonudur. TSK, generallerini düşman ordusuna teslim etmiştir. Bu bir kriz durumudur, giderilecektir. Türk ordusu bu krizi aşacaktır.

Artık bu dâva Türkiye ile ABD arasındaki savaşın parçası haline gelmiştir. Bu operasyonda görev alan savcılar Türkiye’nin savcısı değildir, onun için F savcısı diyoruz. Polisler de öyledir, Türkiye’nin memuriyetini yapmıyor onlar.

Sayın yargıçlarımız, İP Genel Başkanı olarak size hatırlatıyorum. Hepimizin sorumlulukları vardır. F savcıları alacaklar Başsavcı’nın yakasına yapışacak, olmaz bu! Bunu mahkûm ediyoruz. Bunu yapanlar, yasadışı Abdulah Gül-Tayyip iktidarı bu Ergenekon dalgalarında boğulacaklardır.

Verilecek en büyük yanıt bizleri tahliye etmektir. Ne olur? Hiçbir şey olmaz size. En fazla Silivri’de beraber yatarız. Hiçbir şey olmaz ! Türk milleti sizin arkanızda durur. Hep birlikte kahramanlar olarak çıkarız bu Silivri kalesinden.

Şemayı açın, tertibe tavır alın, bizleri tahliye edin !

Kaynak: http://www.doguperincek.info
Kullanıcı küçük betizi
Parola Vatan
Üye
Üye

İletiler: 157

İletigönderen talat pasa 1 » Pzt Oca 12, 2009 12:45

tesekkürler
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye