Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Roberto Carlos'un "Mutlu olabileceğim yer Fenerbahçe" açıklamasına Fenerbahçe Kulübü'nden jet yalanlama geldi.
Roberto Carlos Fox Sports'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe geçen sezonun sonu da beni istemişti ancak Mijatoviç'le konuştuktan sonra kalmaya ikna oldum. Real Madrid'de geçen bunca yıldan sonra artık tüm bunlara dayanmak zor geliyor. İki yıl daha üst düzeyde futbol oynayabilirim. Bu sayı 5'de olabilir. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yarı final- final gibi üst düzey hedefleri var ve ben de bu hedeflere katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Mutlu olabileceğim yer Fenerbahçe" demişti.
"CARLOS'LA İLGİLENMİYORUZ"
Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un transferiyle ilgili haberleri yalanladı.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Roberto Carlos ile sözleşme imzaladığı haberleri doğru değildir. Kulübümüz, daha önce de belirttiği gibi Roberto Carlos ile ilgilenmemektedir" denildi.
İŞTE R.CARLOS'UN AÇIKLAMALARI:
- Neden Türk Futbolunu tercih ettin?
R.CARLOS: Çünkü 3 yıllık sözleşme teklif ettiler. Takımın başında benim çok saygı duyduğum bir Brezilyalı var. Zico... Ayrıca takımda 4-5 Brezilyalı oyuncu ve Uruguaylı Lugano var. F.Bahçe'den ilk teklif yazın geldi. O dönem gitmek istedim. Ancak kulübümle sözleşmem devam ediyordu. Mijatoviç ile konuştum beni kalmaya ikna etti. Burada maç kazandığınız zaman herşey çok güzel. Ama kaybedince hep aynı. Oyuncular suçlu. Artık tüm bunlara dayanmak zor geliyor bana. Ben de kendi kararımı aldım artık. 2 yıl daha üst düzey futbol oynayacak durumda hissediyorum kendimi hatta 5 de olabilir. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yarı final, final gibi hedefleri var. Ben de tecrübemle katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Tekrar mutlu olabileceğim, futbol oynayabileceğim bir yer orası.