Dünya'yı güldürdü [Video]

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Dünya'yı güldürdü [Video]

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 27, 2007 0:11

Dünya'yı güldürdü

ABD Başkanı'nın Senagal dansı sizi çok aşırtacak... MUTLAKA İZLEYİN

ABD Başkanı George W. Bush, "Sıtma ile Mücadele Günü" için düzenlenen toplantıda Senagalli grubun dansına eşlik etti.

İşte Bush'un o ilginç dansı..

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Nis 27, 2007 1:19

Türk-Kan, mirim. :artis: Beyin hücrelerinden bahsetmek isterdim fakat, olmayan bir şeyin bahsi ne kadar doğru olur bilemiyorum.

''Karım Laura ile birimiz diğeri için mutlu bir yıl geçirdik.''

''Eğer işten çıkarıldıysanız yüzde 100 işsizsiniz demektir.''

''Bizim üçüncü önceliğimiz eğitime birinci önceliği vermektir.''

''Bu perşembe günü Reagan havalimanının uçakları ve gişeleri havalanacaklardır.''

''Bu sizin paranız. Bunu kazanmak için para ödediniz.''

''Eğer hiçbir konuda tavır alamıyorsanız, hiçbir konuda tavır alamıyorsunuz demektir.''

''Görebildiğinizi düşündüğünüz şeylerin görünmeyen yanlarını göremezsiniz.''

''İnsanlar bekliyor ki, biz başarısız olalım. Biz onların bu beklentilerinin ötesine geçmek zorundayız.''

''Ulusumuz birleşmek için birleşmek zorundadır.''

''Bu seçimi kazanıp kazanmayacağımı bilmiyorum. Sanıyorum ki kazanacağım ve başkanlık görevine hazırım. Eğer hazır değilsem o da sizin şansınız.''

''Başkan yardımcısına ilettiğim özel bir notun havayoluyla dağıtılmasından dolayı çok üzgünüm.''

''Tahminlerimiz tahmin edilenin ötesine geçecek.''

''Vergilerin düşürülmesine inanmamın nedeni her şeyden önce ona inanmamdır.''

''Bütçenin fazla vermesi, fazla bir para olduğunu gösterir. Fazla para olmasa bütçe fazla vermezdi.''

''Benim için en önemli olan şey en önemli şeyin ne olduğunu hatırlamamdır.''

''...Sonra köpeğimi gezdirmeye çıktım. Yürüdüm, yürüdüm... Ve bir sürü şey yapabileceğimi düşündüm. Ne olduklarını şimdi hatırlamıyorum ama bu açıklamalarım işte o, orada aklıma geldi.''

''Her Amerikalının şunu bilmesini isterim ki, aldığım kararlardan ben sorumluyum ve siz de en az benim kadar sorumlusunuz.''

''Size burada konuşulanları dinleyeceğimi vaat ediyorum, hatta burda olmasam bile.''
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Cum Nis 27, 2007 8:07

Ram, :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik: Allahım yaa... :shock: Yorum bile yapamıyorum... 8)
Türk-Kan, teşekkürler,paylaşım için. :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Nihan » Cum Nis 27, 2007 8:09

Beceriksiz, basit bir dansı bile beceremiyor. :evil: Zaten aklın zerresi olsaydı Yahudi işadamları onu başkan yapmazlardı. 8)
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen |Cansu| » Cum Nis 27, 2007 10:20

bush yamyam dansı yaparak nasıl bir kişiliği olduğunu ortaya çıkarıyo bu adamın ıQ ünde büyük sorun var tıp bile çare bulamıyo :evil: :evil:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen checker854 » Cum Nis 27, 2007 14:57

Türk-Kan, paylasim icin saol :D

Ram, bush'un önemli aciklamalarini buraya koydugun icin tesekkürler :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi