Düşünce fırtınası- 02 Haziran 2010- Hulki Cevizoğlu

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Re: Düşünce fırtınası- 02 Haziran 2010- Hulki Cevizoğlu

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Haz 05, 2010 22:57

eskopatj2 yazdı:Beyler bu işi çözse çözse anca Chp içindeki Kürtçü Ekip çözer.
Başka birisi de çözemez. Emin olun ki Chp içindeki Kürtçü ekip bunu mutlak çözecek.
Benim hiç şüphem yok. :D
Osman Pamukoğlu'nun siyasete girmesini istemiyorlar. Bazı korkuları var galiba.Bu belli Milli bir hükümet istemiyorlar. Ama Atatürk'e çok sadakatlıyız diyorlar ama işin ciddiyetinin farkında değiller.

Chp üzerinde oyun oynanıyor. Hala farkında değilsiniz galiba....

Bu ülkelerim siyasi tarihlerini iyi inceleyin. Şili,Arjantin,Çin,İran...............
Bu ülkelerin siyaset'i bizim siyasetimizle çok örtüşüyor. Çok iyi inceleyin ve iyi analiz edin gözgöre göre bu oyunu Kılıçdaroğlu ile oynuyorlar. Burdaki Chp arkadaşlar hala Chp diye biliyorlarsa anca şapka çıkartılır.
Benim beklediğim bir gün var. Chp başa geldiği zaman çok merak ediyorum ne yapabilecek.
Chp ilk önce 27 Aralık 1947 Fullbright Antlaşması'nı açıklarsa çok sevinirim.
(İsmet İnönü) unutmamak gerek beyler yaptığı antlaşmaları.....

Çetin Taş
İnşallah haklı çıkarsınızda ben haksız çıkmaya razıyım. Altını çizerek sölüyorum.Milli bir hükümet anca bu ülkeyi kurtarabilir

Chp 721 Adet özelleştirmeyi tekrar geri alıp kazandırabilecek mi merak ediyorum doğrusu.....
Bekle-Gör politikasının hayranıyım zaten bekleyip göreceğiz bir 4 yılın nasıl heba olacağını..
İcazet almadan bu ülkeyi en yüksek seviye taşıyabilecek bir parti gösterirmisin?
Bu kürtçü ekibe ne kadar çok güveniyorsunuz. Ah Akp programın'da gitselerde bi görsem sizi o zaman konuşabilecek misin böle merak ediyorum.
Osman Pamukoğlu'na gelince Adam bu ülke'nin herşeyi tekrar geri alıcam diyor. 365 gün içinde PKK bitirecem diyor. Herşeyiyle Milli bir hükümeti savunuyor. Çok açık konuşuyor.Ama sizin için varsa yoksa Chp....

Çetin Taş
Savunduğum Chp ile ilgili şuan ki değişim ile ilgili bu adamları çok savunuyorsanız madem ve fikirlerine güveniyorsan sana açıkça meydan okuyorum. Varsa bilgin abiciğim çık ER meydanına.......

Arkadaşım,heyecanlısın anlıyorum ama üslubun çirkin.
Herkes gibi benim de var elbet memleket meseleleri ve tarihi hakkında bir miktar bilgim ama er meydanı benim bildiğim güreş alanıdır ve onda kendi sikletimde bana rakip tanımıyorum,baştan söyleyeyim.
CHP'nin şu an Kürtçü bir ekip tarafından yönetildiği gibi bir düşüncen mi var?Ya da şu an ki Kılıçdaroğlu'nun gelmesi sürecinden mi rahatsızsın?Ben Osman Pamukoğlu'nun siyasetçi olmasına karşıyım.Olamaz çünkü.Konuşmayı bilmiyor daha.Ben söylediklerinden rahatsız değilim ki Osman Pamukoğlu'nun.Yaptıkları ile gurur duyduğum bir komutanımızdır.Ama siyaset başka iş.
Fakat şu konuda bu forumun,bu tartışma ortamının üyelerinin artık hemfikir olması gerekir...
Adam gibi,birbirimize hakaret etmeden tartışabildiğimiz sürece,düşüncelerimize saygı duymalıyız.Aynı düşüncede değilsek bile karşılıklı birbirimize düşüncelerimizi anlatıp ikna etmeye çalışmalıyız.Fakat baktık ki ikna olmuyor karşımızdaki,o zaman da eyvallah,ben bu konuda senin gibi düşünmüyorum diyebilmeliyiz.Meseleler hiçbir zaman ille de sadece siyah ya da ille de beyaz olmak zorunda değildir arkadaşım.Griler de var arada.
CHP'ye destek çıkmak ya da destek olunması gerektiğini söylemek bence çok şaşırılacak bir durum olmamalı.Ben de İŞÇİ PARTİLİYİM(bunu bugün 2.kez tekrar etmek zorunda kalıyorum,yıllardır bu platformda da herhalde bir 10 kez yazmışımdır).Ama aklı başında vatanseverlerin ilk seçimlerde bu ülkenin başından AKP'nin halk tarafından yenilgiye uğratılarak gitmesi gerektiği konusunda nasıl bir görüş birliği varsa, bunu demokratik yollardan halk desteği ile yapma ihtimali en kuvvetli olan partinin de CHP olduğu konusunda bir görüş birliği olması gerektiğini savunuyorum.
Yoksa meseleyi taaaa Fullbrightlara falan çekeresek bugünkü sorundan kurtulmamıza hiçbir hizmet etmeyecektir.Bu son kısım ile ilgili benzer bir tartışma da Türkan arkadaşla yaşadım. Az önce o konu ile ilgili başlığa da düşüncelerimi yazdım.Aynılarını buraya tekrar etmeyeyim,ilgilenirsen açıp okuyabilirsin.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Cmt Haz 05, 2010 23:52

Kendisi bir programda soyledi. Karsilikli cikarlarimiz uygun olursa neden olmasin diye. Buda sunu gosteriyor demekki karsi degil.

Ab ile ortak hicbir cikarimiz yok ve olamaz. Acik bir sekilde bunu ifade etmeli idi. Ama yapmadi ve verdigi yanit bana Cindoruk gibi geldi. Cok havada bir konusma oldu boylece.

Kisacasi yok yalnizca Ip var su an.

Bende cok umitlenmistim, hatta oyumu Osman Pasa'ya verecektim ama vazgectim. Tek parti var maalesef. Bu demek degil ki Osman Pasa kotu bir lider yada insan asla. Kendisi ile gurur duyuyoruz.

Kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen eskopatj2 » Pzr Haz 06, 2010 18:44

Çetin Taş
Arkadaşım,heyecanlısın anlıyorum ama üslubun çirkin.

Tamam Üslubun çirkin farkındayım. Ama heyecanlı olduğumu nereden çıkartıyorsun?

Herkes gibi benim de var elbet memleket meseleleri ve tarihi hakkında bir miktar bilgim ama er meydanı benim bildiğim güreş alanıdır ve onda kendi sikletimde bana rakip tanımıyorum,baştan söyleyeyim.

Doğru Güreş alanında yenebilirsin Ama tarihte seni rakip olarak görmüyor. Kılıçdaroğlu ile ilgili demek istediğimi iyi anlamak istiyorsan Nihat Genc'in Cuma günü Konuşması İyi incelemeni öneririm.

Kılıçdaroğlunun Liderlik vasfı yoktur. Sana şunu sormak istiyorum. Sence Kılıçdaroğlu Chp genel başkanı olduğu zaman yapacakları ile ilgili çok tatmin edici konuştu mu?(yok)
Birazcık Aklı mantığa dayalı konuşalım oldumu abicğim.....

Sizin konuşmalarınızda bir tutarsızlık var. Nedir bu tutarsızlık sölim Atatürkçüyüm Diyen Adam Onun 6 ok çizgisinde çizmiş olduğu doğrularda giden partiye oy verir anlatabiliyormuyum?
İcazet alan partilere oy verilemez..... (Chp-Mhp)
En son eskopatj2 tarafından Pzr Haz 06, 2010 19:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletiler: 66

İletigönderen maydonos » Pzr Haz 06, 2010 19:38

Eskopadj; yazmis:Üfürüyorsunuz burdan Çetin Taş, Maydonos.

Terbiyesiz, sen kendini ne saniyorsun? Sen git kimi savunuyorsan ona u....

Ayrica buraya bir provakator olarak yazdigin, bize yazmis oldugun elestiri dahi denemeyecek hakaret sozcuklerinden belli.

Sitenin sevyesi, senin gibi sevye yoksunu insanlar yuzunden dusecek. Uzun zamandir yazmiyordum; meydan senin gibilere kalmis.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen lamali » Pzr Haz 06, 2010 20:02

--
En son lamali tarafından Çrş Nis 20, 2011 16:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
lamali
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen lamali » Pzr Haz 06, 2010 20:20

--
En son lamali tarafından Çrş Nis 20, 2011 16:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
lamali
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen eskopatj2 » Pzr Haz 06, 2010 20:22

maydonos yazdı:Eskopadj; yazmis:Üfürüyorsunuz burdan Çetin Taş, Maydonos.

Ayrica buraya bir provakator olarak yazdigin, bize yazmis oldugun elestiri dahi denemeyecek hakaret sozcuklerinden belli.

Sitenin sevyesi, senin gibi sevye yoksunu insanlar yuzunden dusecek. Uzun zamandir yazmiyordum; meydan senin gibilere kalmis.

Sana kısaca şunu sölüyorum. Sizin ne yaptığınız ya da neyi savunduğunuz beni ilgelendirmiyor. Ama dediklerinizin arasında bi tutarsızlık var. Dİyorum üfürüyorsunuz diyorum bunu provakatörlük algılıyosunuz.

Ben size daha ne diyim. Birşeyler yazıcam Onuda provakatörlük algılayacaksınız.
Görüşlerinize son derece saygılıyım. Ama her yazdığım yazıyı provakatorluk algılamanıza anlam veremiyor.

Bazı kişilerin bu sitedeki yazılarına anca şapka çıkartılır diyorum....
Başkada birşey demiyorum... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzr Haz 06, 2010 22:31

Eskopadj yazmis: "Sana kısaca şunu sölüyorum. Sizin ne yaptığınız ya da neyi savunduğunuz beni ilgelendirmiyor."

O zaman neden yaziyorsun? Bizim dusuncelerimiz seni ilgilendirmiyorsa.

"Ama dediklerinizin arasında bi tutarsızlık var. Dİyorum üfürüyorsunuz diyorum bunu provakatörlük algılıyosunuz."

Ilgilendirmiyor ise bu ne demek oluyor?

"Görüşlerinize son derece saygılıyım."

Goruslerim nedir bilmiyorsun ki. Cunku ha bire Chp'yi kotuluyorsun. Ben zten Chp'li degilim. Bu nedenle sana provakator dedim. Ayrica Ip'li de degilim ama bu secimlerde Ip'e verecegim. Cunku Ulusalci ve Ataturkcu tek parti.

Ama sen buna cildirdin. Neden? Ulusalcilik kotu mu? Eger Ataturkcu isen saygi gostermen gerekmez mi?

Bu arada atlamisim "lamali" sen neler sacmalamissin. Ne iligisi var, ben kuramadim. Inonu ve diger savas arkadaslari agzimdan boyle bir sozcuk cikmadi. Siz icip mi buraya yaziyorsunuz?

Yoksa Akepe'nin provakatorlugune mi soyundunuz. Ne oldu chp guclendi oy orani yukseldi bir tarafiniza inme mi inecek. Ne oldunuz istediginiz nedir acik yazin?

Ayrica ayni libos donmeler gibi Ataturk ve Inonu sizi korkuttuyor mu? Yanina kahramanlar eklemeniz beni mutsuz etmez.

Unutulmamasi gereken tek sey Ataturk birinci ve tek lideri, Inonu ikinci liderdir Turkiye'de. Diger liderler guclu olsa zaten bu halde olmazdik.

Ataturk' un yaninda senin yazdigin insanlarin sonuklugu seni uzmesin. bundan kompleks duymanda gerekmez. Elindeki parmaklara bak ne demek istedigimi anlarsin.
En son maydonos tarafından Pzt Haz 07, 2010 1:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen nefer » Pzt Haz 07, 2010 0:04

Arkadaşlar nisan ayında Sayın Hulki Cevizoğlu ile kitap fuarında görüşmüş ve konferansını dinlemiş biri olarak sizleri bu konuda elimden geldiğince aydınlatmak için yazıyorum.Ben yıllardır Ceviz Kabuğunu izlemiş ve Hulki beyin kitaplarını elimden geldiğince takip etmiş biriyim.Konferans sırasında programdan bahsetti.Buradaki benzer tepkiler orada da dile getirildi.Kanalın adı o zaman SES TV idi.Sonra değiştirildi Beyaz TV oldu.Sahibi Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek.ART de yaşananlar dahil pek çok şey soruldu.Hulki bey bizlere şunu söyledi.Tabii aklımda kaldığı kadarıyla aktarıyorum;
" Benim bu teklifi kabul etmekteki amacım ,karşıt görüşteki insanlara da sesimizi duyurabilmek.Her zaman olduğu gibi yine görüşlerimi savunacağım.Önemli olan kimin kanalında olduğum değil,o kanallarda da kendi görüşümü yılmadan dile getirebilmemdir.Ben hangi kanalda olursa olsun taviz vermeden kendi görüşümü savunacağım" İşte arkadaşlar mealen bunları söyledi.Pek çok soru soruldu.Hatta bir gece önce 32.Gün de çıkmıştı.Orada da Mehmet Altan'ın adeta ezberini bozmuştu.Konferanstaki bir bayan da Rasim Ozan Kütahyalı'dan bahsedip soru sordu.Kanaltürk'te bir program izlemiş.Sizi tuzağa düşürürler gibisinden.Hulki bey de ben yıllarca programlarımda her görüşten insanı ağırladım.Pek çok konuyu tartıştım fikrimi savunmaktan vazgeçtim mi dedi.Hatta Rasim Ozan Kütahyalı'da programıma geldi kuzu gibiydi dedi.Bu programı ben de izlemiştim gerçekten de öyleydi.Hatta siteden de indirdim.ART yönetilememe sorunundan kaynaklı bu hale düştü dedi.Babası içeri alınınca oğlu (Mustafa Özbek'in oğlu adını hatırlayamadım şu an) kanalı iyi yönetemedi dedi.Farkındasınızdır herhalde orada pek çok program sona erdi.Bazı arkadaşlar sorunun para olduğunu sanıyor.Oysa Hulki bey ve diğer pek çoğu(hatta kameramanlar bile)aylarca para almadan çalıştı.
Gelelim milletvekilliği adaylığı konusuna.Bu konuyu da pek çok kez açıkladı.Bizler de dahil pek çok insan beğendiğimiz ve güvendiğimiz insanlara baskı yapıyoruz değilmi siyasete girin diye.Peki girdikleri zaman niye kızıyoruz? Lütfen kendinize sorun.Diyeceksiniz ki bölmesin.Tabiiki bölmesin.Ama burada da Hulki beyin tv de söylediği bir sözü size aktarayım."Ben seçimde rakibimin AKP olacağını sanıyordum.Oysa CHP benimle daha çok savaştı" dedi.Ben de fuarda kitap kuyruğunda beklerken sordum.Bahsettiğiniz tabanı beni çok istedi ama yönetimi istemedi dediğiniz hangi parti diye."CHP " dedi.Aslında pek çoğumuz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak konuşup yargılıyoruz.Tek bir milletvekili bağımsız ne yapabilir diye düşünüyoruz.Oysa Kamer Genç örneği var önümüzde.Dahası kritik oylamalarda tek bir oy un bile neler değiştirebildiğini hep beraber yaşıyoruz.
Yazım çok uzadı biliyorum.Amacım Hulki beyin avukatlığına soyunmak değil.Zaten buna ihtiyacıda yok.Sadece bilgilerimi paylaşmak istedim.Beyaz tv deki 2 programıda izledim.İlkinde bazı sorunlar yaşandı ve hemen tavrını koydu.İkincisi çok daha güzel oldu.Gerçekten özellikle ilk bölümde fırtına gibiydi.Şimdi bir de şu açıdan bakalım.Sadece tek yanlı kendi adamlarını izlemeyi alışkanlık yapanlar için bir de karşı görüşün fikirlerini izleyecek ve bazı şeyleri ilk defa duyacaklar belki de.Nuriye Atabey'de ART den neredeyse atıldı.O da Beyaz TV de.Ama bu hafta oda Hüseyin Çelik'e bayağı zor anlar yaşattı.Demek ki deplasmanda da maç kazanılabiliyormuş.Ben programları izleyelim,destek olalım ,sorular soralım ve takip edelim derim.Bakalım neler olacak.Sadece para kazanmak için oraya geçtiler düşüncesi olayı çok hafife almak ve yargılamak gibi geliyor.Programları izleyip burada tartışalım bakalım fikirlerinden sapma olacak mı? Ayrıca ben Ceviz Kabuğu hastasıyım.Hep onu soruyorum ve fuarda neredeyse herkes onu soruyordu.Maalesef kanal bulamamış.Kanal B de dahil.Cem TV de dahil.Ceviz Kabuğu çok uzun sürdüğü için ve daha başka sebeblerle olmamış.Kanal aramaya devam ettiğini söyledi.
Kullanıcı küçük betizi
nefer
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Haz 07, 2010 12:26

eskopatj2 yazdı:
maydonos yazdı:Eskopadj; yazmis:Üfürüyorsunuz burdan Çetin Taş, Maydonos.

Sana kısaca şunu sölüyorum. Sizin ne yaptığınız ya da neyi savunduğunuz beni ilgelendirmiyor. Ama dediklerinizin arasında bi tutarsızlık var. Dİyorum üfürüyorsunuz diyorum bunu provakatörlük algılıyosunuz.

Ben size daha ne diyim. Birşeyler yazıcam Onuda provakatörlük algılayacaksınız.
Görüşlerinize son derece saygılıyım. Ama her yazdığım yazıyı provakatorluk algılamanıza anlam veremiyor.

Bazı kişilerin bu sitedeki yazılarına anca şapka çıkartılır diyorum....
Başkada birşey demiyorum... :wink:

eskopatj, bilimsellik,akla uygunluk,mantıklı tartışmak Kılıçdaroğlu'dan lider olmaz,konuşması nasıldı?İyiydi ya da kötüydü diyerek mi oluyor?
Şu an zaten İnönü konusunda bir tartışma yaşıyorum Türkan ile.Sana da bu konuda ona yazdıklarımdan farklı bir şey söylemeyeceğim.Ve üslubun çirkin...Ve gerçekten de hetyecanlısın,bu yazdıklarına yansımış.Bozulacak bir şey yok ki bunda?!Baksana üfürmekten bahsetmişsin,neyi üfürmüşüz?Neticede bunların hepsini toplayıonca seninle ilgili yazdıklarım konusunda bir düşünce değişikliğim yok.
Tarihi tartışacakmış?Neyi tartışacaksın?İnönü muharebelerini mi tartışacaksın? ATATÜRK'ün arkasında ki en kuvvetli desteği mi tartışacaksın?LOZAN ANTLAŞMASI'nı mı tartışacaksın?2.DÜNYA SAVAŞI'na Türkiye'yi her türlü baskıya rağmen sokmamasını ve mutlak bir yok olmayı engellemesini mi tartışacaksın?
Heee,tartış tabi.
Ama söylediğin gibi akıl ile,mantık ile tartış.İnönü'nün pek çok hatası vardır ama bu onu asla HAİN ya da İHANET yasası imzalayan kişi yapmaz.BAŞMÜNAFIK asla yapmaz.
Bu konularda adam gibi tartışmayı becerebileceksen,elbette tartışalım.Ama daha baştan BAŞMÜNAFIK İnönü yaklaşımı ile tartışacaksan,ortada tartışmaya değer bir şey kalmaz.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen eskopatj2 » Pzt Haz 07, 2010 13:21

:D :D :D
Maydonos

Ataturk' un yaninda senin yazdigin insanlarin sonuklugu seni uzmesin. bundan kompleks duymanda gerekmez. Elindeki parmaklara bak ne demek istedigimi anlarsin.

Ne üzüldüm bir bilsen mendil gönderirmisin ağlıyacam :(

Unutulmamasi gereken tek sey Ataturk birinci ve tek lideri, Inonu ikinci liderdir Turkiye'de. Diger liderler guclu olsa zaten bu halde olmazdik.

Bu yazının cevabını sana en iyi kim verir biliyormusun. (Oktay Sinanoğlu) iyi izlemeni öneririm.(İnönü konuşmasıyla ilgili)

Ayrica ayni libos donmeler gibi Ataturk ve Inonu sizi korkuttuyor mu?

Atatürk ilkelerine son derece bağlıyım. Atatürk korkutmuyor. İnönü Vukuatları bellidir. İnönü Baş münafıktır.yalan mı????

İnönü'nün satışları ülkeyi bu hala getirmedi mi?

Liboş dönmeler derken senin kadar olamam farkındayım :wink:
Liboş dönmeymiş ilk fırsatta sağcılar her zaman ......... yapmiş birisine liboş dönme demen Senin ne kadar önyargılı olduğunun göstergesidir.
Ben seni daha tanımadım. Sen beni hemen tanıyıpta nasıl liboş dönme diyorsun merak ediyorum.

Yoksa Akepe'nin provakatorlugune mi soyundunuz. Ne oldu chp guclendi oy orani yukseldi bir tarafiniza inme mi inecek. Ne oldunuz istediginiz nedir acik yazin?

Üfürüyorsun üfürdüğün dil, siyasetin dili değildir. Bir zırvalığın dilidir.Zırvalık yapıyorsunuz Zırvaca konuşuyorsun.......

Ama sen buna cildirdin. Neden? Ulusalcilik kotu mu? Eger Ataturkcu isen saygi gostermen gerekmez mi?

Aklımda olmayan birşeyi aklıma sokuyorsun. Helal olsun sana ne diyim yani......
Atatürkçülüğüne saygın var. Ama bol derinden üfürmene saygım yok.....

Maydonos Chp oy oranı yukseltmisi benım hıc tarafıma inme indirmez. Olacakları beraber gorecez... Chp iktidar olduğu zaman göreceğim sizi bakalım yaptığı faaaliyetlerini???
Chp yapacakları tek bıze olmayacakkı sana'da olacak sana'da O inmelerden çok gelicek;) Konuş bakalım Konuşabildiğin kadar Chp başa gelsin Onu'da görecez....

Çok şey derim'de ben sana, Ram engelleyeceği için pek fazla bişey demiyorum...

Çetin Taş

Tarihi tartışacakmış?Neyi tartışacaksın?İnönü muharebelerini mi tartışacaksın? ATATÜRK'ün arkasında ki en kuvvetli desteği mi tartışacaksın?LOZAN ANTLAŞMASI'nı mı tartışacaksın?2.DÜNYA SAVAŞI'na Türkiye'yi her türlü baskıya rağmen sokmamasını ve mutlak bir yok olmayı engellemesini mi tartışacaksın?
Heee,tartış tabi.
Ama söylediğin gibi akıl ile,mantık ile tartış.İnönü'nün pek çok hatası vardır ama bu onu asla HAİN ya da İHANET yasası imzalayan kişi yapmaz.BAŞMÜNAFIK asla yapmaz

Neyi mi tartışacam?

İnönü Muharebelerin yalan olduğu tartışacam?

Atatürk'ün arkasında en kuvvetli desteği veren adam Atatürk öldükten sonra ne değişti'de
Bazı antlaşmalar'la ülkeyi siyasi arena'da satışa geçirdi......

2 Dünya savasına girmemiz cok önemliydi Canım Hemde cokkkk :wink:

Onun hatalarını hain ya da ihanet yasası imzalayan kişi yapar. Hemde bal gibi yapar....

Başmünafık İnönü'dür.

O zaman tarihi iyi yaşamış Oktay Sinanoğlu'nun Skytürk katılmış olduğu programda İnönü üzerine konuşmaları iyi incelemeni öneririm.

72 yıldan beri Chp (Atatürk haricinde bu ülkeye ne kazandırdı) Kılıçdaroğlu ile neyi kazandarabilecek........ Ne değişecek......
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletigönderen Mustafa Recep » Pzt Haz 07, 2010 13:25

vay be! bize gelince sekreteriyle zor muhatap olduğumuz hulki bey! ergenekon çığlıkları atan en yakın dostu tuncay özkan'ı içeri tıktıran bir madrabazla birlikte ''ak'' tv de program yapıyor, eh hayırlı işler hulki bey,
vallahi banu avar, ben hulki işi paraya döktü dediğimde şimdi de bana kalkıp da hulki bey'i savunmasın...
AMERİKANCI GENERALLER DEĞİL KEMALİST PAŞALAR İSTİYORUZ!
Kullanıcı küçük betizi
Mustafa Recep
Üye
Üye

İletiler: 417

İletigönderen nefer » Pzt Haz 07, 2010 15:35

Kemalist54 yazdı:vay be! bize gelince sekreteriyle zor muhatap olduğumuz hulki bey! ergenekon çığlıkları atan en yakın dostu tuncay özkan'ı içeri tıktıran bir madrabazla birlikte ''ak'' tv de program yapıyor, eh hayırlı işler hulki bey,
vallahi banu avar, ben hulki işi paraya döktü dediğimde şimdi de bana kalkıp da hulki bey'i savunmasın...

Ben kendi yaşadıklarımı yazdım sayın Kemalist54.Ayrıca programda Tuncay Özkan ve Mustafa Balbay'dan da söz edildi ve arkadan değil onların tv lerinde onların yüzüne karşı savundu.Bence önyargı gözlüğünüzü çıkarıp programı izleyin ve orada neyi yanlış yaptı onun üzürine hep birlikte tartışalım ve hem buraya hem kendisine yazalım.Benim için hiç kimse tartışılmaz değildir.Her insan yanlış yapabilir.Ama peşinen de yargılamam kimseyi.Banu Avarhanım Hulki beyi nerede savundu onu da bilmiyorum.Ama kendisini çok severim.O da konferans verdi iki defa dinleme imkanım oldu.Keşke herkes onun onda biri kadar yürekli olsa.Hergün bir yerde insanlara ulaşmaya çalışıyor.
Kullanıcı küçük betizi
nefer
Üye
Üye

İletigönderen nefer » Pzt Haz 07, 2010 15:42

kush yazdı:2 dosyanin yükleme islemi tamamlanmistir ;)

Hulki Cevizoğlunu cok özlemistim. Tesadüf eseri denk gelince kayit ettim. Umarim bundan sonra daha iyi kalitede bu sitede de paylasilir.Hulki Cevizoğlu herzamanki gibi cok seviyeli bir sekilde derin bilgisini göstermis.iyi seyirler.

Sayın kush elinize sağlık.Hepimiz çok özlemiştik.
Kullanıcı küçük betizi
nefer
Üye
Üye

İletigönderen TrkylSpartakus » Pzt Haz 07, 2010 15:54

cevizoglu, tayyar ile ayni programa cikmamali. cikmasi demek tayyar'in bu güne kadar söylediklerine yaptiklarina mesruiyet kazandirmak demektir. ayrica namussuzlar her zaman namuslulardan daha cesurdur.
Kullanıcı küçük betizi
TrkylSpartakus
Üye
Üye

İletiler: 1

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 12 konuk

x