Beyler bu işi çözse çözse anca Chp içindeki Kürtçü Ekip çözer.
Başka birisi de çözemez. Emin olun ki Chp içindeki Kürtçü ekip bunu mutlak çözecek.
Benim hiç şüphem yok.
Osman Pamukoğlu'nun siyasete girmesini istemiyorlar. Bazı korkuları var galiba.Bu belli Milli bir hükümet istemiyorlar. Ama Atatürk'e çok sadakatlıyız diyorlar ama işin ciddiyetinin farkında değiller.
Chp üzerinde oyun oynanıyor. Hala farkında değilsiniz galiba....Bu ülkelerim siyasi tarihlerini iyi inceleyin. Şili,Arjantin,Çin,İran...............
Bu ülkelerin siyaset'i bizim siyasetimizle çok örtüşüyor. Çok iyi inceleyin ve iyi analiz edin gözgöre göre bu oyunu Kılıçdaroğlu ile oynuyorlar. Burdaki Chp arkadaşlar hala Chp diye biliyorlarsa anca şapka çıkartılır.
Benim beklediğim bir gün var. Chp başa geldiği zaman çok merak ediyorum ne yapabilecek.
Chp ilk önce 27 Aralık 1947 Fullbright Antlaşması'nı açıklarsa çok sevinirim.
(İsmet İnönü) unutmamak gerek beyler yaptığı antlaşmaları.....
Çetin Taş
İnşallah haklı çıkarsınızda ben haksız çıkmaya razıyım. Altını çizerek sölüyorum.
Milli bir hükümet anca bu ülkeyi kurtarabilirChp 721 Adet özelleştirmeyi tekrar geri alıp kazandırabilecek mi merak ediyorum doğrusu.....
Bekle-Gör politikasının hayranıyım zaten bekleyip göreceğiz bir 4 yılın nasıl heba olacağını..
İcazet almadan bu ülkeyi en yüksek seviye taşıyabilecek bir parti gösterirmisin?
Bu kürtçü ekibe ne kadar çok güveniyorsunuz. Ah Akp programın'da gitselerde bi görsem sizi o zaman konuşabilecek misin böle merak ediyorum.
Osman Pamukoğlu'na gelince Adam bu ülke'nin herşeyi tekrar geri alıcam diyor. 365 gün içinde PKK bitirecem diyor. Herşeyiyle Milli bir hükümeti savunuyor. Çok açık konuşuyor.Ama sizin için varsa yoksa Chp....
Çetin Taş
Savunduğum Chp ile ilgili şuan ki değişim ile ilgili bu adamları çok savunuyorsanız madem ve fikirlerine güveniyorsan sana açıkça meydan okuyorum. Varsa bilgin abiciğim çık ER meydanına.......