E. SARIZEYBEK'ten Çağrı: Bayrağını al, 25 Kasım'da meydanlar

Emekli Jandarma Albay - Yazar

E. SARIZEYBEK'ten Çağrı: Bayrağını al, 25 Kasım'da meydanlar

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 25, 2009 3:01

Erdal SARIZEYBEK'ten Tarihi Çağrı -I-:

Bayrağını al, 25 Kasım'da meydanlarda "egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu" göster. Gidişata dur demek için, vatanına, emeğine sahip çıkmak için bayrağını al, meydanlara çık ve HAYKIR!

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: E. SARIZEYBEK'ten Çağrı: Bayrağını al, 25 Kasım'da meydanlar

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 25, 2009 4:16

Erdal SARIZEYBEK'ten Tarihi Çağrı -II-:

Aklı selim, vicdanı olan, yüreği olan her insanın beyninden geçen düşünce bu: Bu gidişat iyi değil. 25 Kasım önemli. Siyaset üstü bir millî mesele var! Millet, egemenlik benimdir diyecek, seni ben seçtim in aşağı diyecek. Öyle 2 yıllık tapu mapu yok. Millet seçer, millet indirir. Demokrasilerde en büyük güç halktır.

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Erdal SARIZEYBEK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x