Enver Aysever ile Ayrıntılar | Kemâl KILIÇDAROĞLU

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

Enver Aysever ile Ayrıntılar | Kemâl KILIÇDAROĞLU

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 08, 2009 0:08

Enver AYSEVER'in konuğu CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kemâl KILIÇDAROĞLU

İlk bölümde ayrıca CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel TEKİN ve Şehir Planlamacısı Dr. Alper ÜNLÜ soruları yanıtlıyor.

Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 1 saat 13 dakika
Dosya Boyutu: 284 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir
:arrow:

Enver Aysever ile Ayrıntılar | Kemâl KILIÇDAROĞLU (Bölüm 1)

Enver Aysever ile Ayrıntılar | Kemâl KILIÇDAROĞLU (Bölüm 2)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Oğuz Kağan » Pzr Şub 08, 2009 1:31

Türk-Kan teşekkürler.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen ercan » Pzr Şub 08, 2009 17:00

ben de üniversite yıllarımda istanbulun havasını tamış suyunu içmiş yollarında gezmiş bir genç olarak artık planlı bir istanbul görmek istiyorum,adım başı olmasa da arada sırada park görmek istiyorum,meydan görmek istiyorum,insanların birbirini itip kakmadan otobüse tramvaya bindiği bir istanbul hayal ediyorum,köprüden beklemeden geçebildiğim bir istanbul hayal ediyorum,iki tl ye değil de iki kuruşa bindiğim bir tramvay veya otobüs hayal ediyorum,eğer sizin de hayalleriniz varsa bence kılıçdaroğlunu seçimde bir deneyin,hemen bir gecede herşey düzelmez ama başlangıç için bence çok yerinde bir aday.
Kullanıcı küçük betizi
ercan
Üye
Üye

İletiler: 17

Türkiye ve Dünya Gündemi

İletigönderen jamesB07 » Pzt Şub 09, 2009 9:29

Istanbul'u kurtarmak icin oncelikle,karanligi aydinlatmalisiniz.bununda baslangici Kemal Kilictaroglu'nun secilmesiyle gecer.
Istanbul'u bir gecede duzenleyemez,ancak;ileriki yillarda cagdas Istanbul'un yaratilmasinda baslangic olur.Ulkesini ve Ulusunu
seven herkes,karanliga degil aydinliga oy verecektir.
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x