Çetin Taş yazdı:Hayalimdeki siyasi parti ve onun başta lideri olmak üzere ekibi,bu türden küstahlıkların sahibine en sert tepkiyi verecek olan partidir.
Milliyetçiyim diyen , yada Atatürkün Partisiyim diyen iki partide sustu karından konuştular mırın kırın yaparak , Ya Osman Pamukoğlu paşaya nedemeli oda bir rüzgar bir parti kurdu güya ses seda etmedi , Halbuki böyle fırsatları kullanması ve partisini gündemde tutması gerekirdi ve beklenti içinde olanlara mesaj vermeliydi ama yapamadı ,
Şimdi Etrafımıza bakınca :
AKP (Ne olduğunu yaşadık ve yaşıyoruz Kafasına esen Türkiye'ye ve ATATÜRKE Saldırabilir hale geldi)
MHP (Zaman Zaman AKP ye Stepnelik yapıyor - Bknz. :Cumhurbaşkanşığı seçimi ve Türban Mevzusu)
CHP (En çok imkanı ve Basında yer bulabilen bir partiyken çıt yok yazıklar olsun onada )
HEPAR ( Osman Pamukoğlunun esamesi yok hiçbir konuda)
eeee ? Ne Kaldı geriye = KOCA BİR """SIFIR"""
Bu millet bu MHP ve CHP yi dürtmeli şuanda bizlerin yapacağı çok basit birşey var e-mail ve faks ile bu iki partiye bu gibi konularda tepki vermeleri için teşvik ve susarlarsada tepki vermeliyiz ,
Burada Foruma yazmak evet kısıtlıda olsa bizlerin dikkatini çekiyor bişeler yazıyoruz ama yetmez bu topyekun yapılması gerek bir savaş artık Mektup,Telefon, Faks,E-mail, Gerekirse Meclise gidip herkes kendi şehrinin M.Vekili ile bu konuları konuşmalı ,
Bakın Ben 7 Tane Ankara Milletvekili ile görüşebildim bu konuları ama işe yaradımı ??? HAYIR tek kişi organize olmadan ne yapabilirki ? 10 gün uğraştım sadece 7 Vekil görüşmeyi kabul etti , Herneyse yani Randevu almak zor değil bugün ankaraya sabah gidip akşam dönülebilir , Kalmaya gerek yok yolu uzun olan da Otobüste uyuyabilir gider görüşür akşama döner ,
Sıkıntıya girmeden , 3-5 liraya kıymadan oturduğumuz yerden olmuyor arkadaşlar bu işler , VATAN diyorsak herkes bişeler yapmalı ,
1- Vaktim ve/veya Maddi İmkanım yok diyen varsa (ki bu Hükümet sayesinde herkes kuruş sayar hale geldi hak veririm) a- Faks çek vekillere
b- E-mail at
c- Telefon Aç
2- İmkanım Biraz var diyorsan :a. En az 10 Mektup yaz Ve Postala (10 YTL ye maal olur) ama Daha Fazla Vekile yazabilen olursa daha makbul olur (20-30-40 vs..)
b. Faks Çek Vekillere
c. E-mail At
3- İmkanım Var diyen Varsa a. Meclise Ankaraya Gidip Şehrinin/Bölgesinin Vekilleri ile Görüşsün
b. Elden Tüm Vekilere Hitaben Yazılmış Mektuplarını Meclisteki Sekreterya Lara Bıraksın Oradan İlgili Vekillere Ulaştırılır
c- Vekillere Faks Çekin
d- E-mail Atın
Yani Arkadaşlar sadece AH VAH yada Forumlarda kızarak bişe olmuyor , Herkes Elini Cebine atsın ve Elini Taşın altına koysun biz Koyun misali uysal sessiz kalırsak MHP CHP ve hatta AKP içinde az da olsa Hala işe yarar vekiller hepten uyuşuk kalacak onlara teşvik ve azim aşılamak biz HALKIN görevi ,
Ama tabii bunlar benim fikirlerim sadece paylaşmak istedim , herkes kendi bacağından asılır mantığı ile daha fazla gitmeyelim ortak akıl ile eylemsel (YAsal Sınırlar içinde yukarıda belirttim) işler yapalım yoksa sonunda AH lanacak VAH lanacak bir şeyde kalmayacak elimizde ,
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/e_posta.uye_e_posta*********************
Ayrıca O Ahlaksız Amerikalı Kadın unutmuş galiba IRAK'a Getirdikleri demokrasi bedelini !!!!!!!!!!!????????????????
1.500.000 Müslüman Katliamı
125.000 Kadın - Kız Müslümana Tecavüz
20-40 Bin Arası Kaçırılmış Çocuk 15 yaş Altı ( Seks Kölesi yapmak, Organlarını Çalmak vs..için)
Ayrıca Erciyes Üni. de okuyan öğrencilere yazıklar olsun ki sus pus ATATÜRKÜMÜZE edilen lafları yutmuşlar , hele diğer öğretim görevlilerine gelince ATATÜRKE SAHİP ÇIKMAKTAN ACİZ BU KAFALARMI bizim çocuklarımızı eğitecek yazıklar olsun onlarada Rektörlerinede ,
Saygılar ,