Erdal SARIZEYBEK, son operasyonu değerlendiriyor!

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

İletigönderen Ram » Çrş Tem 02, 2008 10:26

soydan yazdı:Selamlar,
cok güzel aciklamar, pasam Sayin Sarizeybek cok tessekürler ve sagolasin.

burdda izleyin

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 02, 2008 11:16

Ram, ellerin dert görmesin mirim, merakla bekliyordum :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Efe » Çrş Tem 02, 2008 16:05

Ram, eline sağlık sonuna kadar izledim, umarım Sayın Erdak Sarızeybek gibi devlette söz sahibi bir çok kimsede bu olumsuzlukların farkındadır.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen maydonos » Çrş Tem 02, 2008 16:18

Arkadaslar; evet simdi aklima soyle bir soru takildi.savcilarin durumu bu ise yani belliki ozel olarak yetistirilmisler Sarizeybek`in anlattiklari bunu gosteriyor.yargiclarda da boyle yetistirilmis ozel bir badem biyikli sis gobekliler varsa sizce bu dava nasil sonuclanir?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Çrş Tem 02, 2008 16:47

Türk-Kan, rica ederim mirim.

EfE, rica ederim. SARIZEYBEK Zekeriya ÖZ'e iyi dokundurdu, bu güzel oldu.

maydonos, benim çok yakın bir akrabam bu durumdadır. Hakimdir, Nurcudur, Fetullahçıdır. Gerçi şimdi uzun zamandır da görüşmüyoruz, düşüncelerinde dğişme olmuş mudur, hafifleme olmuş mudur bilemeyeceğim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen maydonos » Çrş Tem 02, 2008 17:52

sagol cok aydinlaticiydi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen erkan73 » Çrş Tem 02, 2008 19:50

Fetos muritlerine bosunami savci olun hakim olun diyor
altan altan oyuyorlar memleketimizi,busavcida kesin onun muritlerindendir
Kullanıcı küçük betizi
erkan73
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen dxvxn » Çrş Tem 02, 2008 20:06

Bu değerli ve güzel paylaşım için gerçekten çok teşekkürler, video belli bir yerde takıldığı için sonuna kadar izleme şansım ne yazık ki olmadı. Videoyu indirmekte sanırım mümkün olmuyor, eğer zahmet olmazsa bu programın rapide yükleyebilir misiniz?
"ASLA ŞÜPHEM YOKTUR Kİ, TÜRKLÜĞÜN UNUTULMUŞ BÜYÜK MEDENİ ÖZELLİĞİ VE BÜYÜK MEDENİ KABİLİYETİ BUNDAN SONRAKİ GELİŞMESİ İLE GELECEĞİN YÜKSEK MEDENİYET UFKUNDA YENİ BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞACAKTIR." :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
dxvxn
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen erenus » Çrş Tem 02, 2008 20:19

Ram, ellerine sağlık.

Sayenizde olaylardan haberdar olabiliyoruz...

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen *CEY* » Çrş Tem 02, 2008 21:34

Paşam yüreğinize sağlık.. Hala görevde olan Paşalarımız da uyansa da günaydın desek keşke..
Karanlığın En Yoğun Olduğu Saatler Aydınlığa En Yakın Saatlerdir..
Kullanıcı küçük betizi
*CEY*
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 03, 2008 18:27

soydan arkadasimiza cok tesekkür ederiz. Sayin Erdal SARIZEYBEK'in NTV'ye son operasyon hakkindaki degerlendirmeleri eklenmistir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen MansurSah » Prş Tem 03, 2008 20:08

Aslan Erdal Paşam; gurur duydum, hayranlık duydum!
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen luzismud » Prş Tem 03, 2008 23:33

Kardesim adam iki kelime ile anlatacagi derdini bile anlatmakta zorluk cekiyor... Araya girmeler, konu karistirmalar ... Gerci Sayin Sarizeybek'te israrla söyleyecegini söyleyinceye kadar ugrasti ama degmis dogrusu...

paylasim icin tesekkürler , emeginize saglik...
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen Ram » Prş Tem 03, 2008 23:58

Vallahi zorla söylemiş söyleyeceklerini. NTV'nin Sayın SARIZEYBEK'i ekrana çıkartmasına şaşırmıştım burada görünce görüntüleri. İzleyince, amaçlarının farklı olduğunu görmüş olduk. SARIZEYBEK, şu kısacık ve zor konuşmasında, tokadı çakmış NTV'ye... Sunucu da illâ gizemciliğe çekmeye çalıştı mevzuyu.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen soydan » Pzt Tem 07, 2008 5:17

Türk-Kan
ayip etdin, zaman az kaldi, genclerimiz görsün. yine yaziyorum buraya, eger AKP Anayasamahkemece kapatmassa ondan sonra isim baslar, ve burda dükkanimi kapatirim. seriyatcilar icin son nefes akislari gelir. hükümet bespara etmez, ah birde bu babacan elime gectimi aglasin onu bagirtiririm. serefsi, ayilede sorunun varsa disari cikip dedikodu etmessin. eh bizim akp tam yalak fetuhlahcilar ve erbakanci serefsizler.

mfg
soydan
Kullanıcı küçük betizi
soydan
Üye
Üye

İletiler: 75

Sonraki

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x